Къде бяхте феновете днеска????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

terrel
Контакти:

Re: Къде бяхте феновете днеска????

Мнениеот terrel » 28 юли 2010 00:07

viroglav написа:
cska_90 написа:Абе малоумни ли сте???
Каква връзка има тука Дучето-че цяла вечер не мога да разбера!!

Абе то , като изключим Дучето не остава нито едни говорител , който да каже две думи за какво по - точно се протестира ... То и Дучето не казва , но за него причината е ясна ... Двайсет години е бил на хранилка в ЦСКА и сега е прекъснат "трудовия му стаж" ... Но вие , дето не сте тези , за които ви мислят че сте , кои сте по - точно ? Ето например ти ... Хем си в сектор Г и там изпълняваш някакви заповеди на фенове с мегафони , хем не си член на техните организации и фенклубове ... Хем подкрепяш тези , които трошат и псуват , хем не си от тях ... Как стават тези работи ми кажи , че хем си с тях , хем се разграничаваш от тях ? Нещо нюанси от Туин Пийкс има тука при теб ... :lol: :lol: :lol:

Той не го знае този сериал :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 юли 2010 00:08

viroglav написа:

Абе то , като изключим Дучето не остава нито едни говорител , който да каже две думи за какво по - точно се протестира ... То и Дучето не казва , но за него причината е ясна ... Двайсет години е бил на хранилка в ЦСКА и сега е прекъснат "трудовия му стаж" ... Но вие , дето не сте тези , за които ви мислят че сте , кои сте по - точно ? Ето например ти ... Хем си в сектор Г и там изпълняваш някакви заповеди на фенове с мегафони , хем не си член на техните организации и фенклубове ... Хем подкрепяш тези , които трошат и псуват , хем не си от тях ... Как стават тези работи ми кажи , че хем си с тях , хем се разграничаваш от тях ? Нещо нюанси от Туин Пийкс има тука при теб ... :lol: :lol: :lol:

Човек бих ти обяснил с най-голямо удовоствие-но си толкова далече от нещата в сектора-че няма смисъл-самият ти пост е безумен-ако дойдеш в Г ще разбереш че съм прав!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 юли 2010 00:09

terrel написа:
viroglav написа:

Той не го знае този сериал :lol: :lol: :lol:

Много смешно бе!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 юли 2010 00:10

Yanev написа:
galin56 написа:
cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!

Приятелю да подкрепяш отбор значи да си купиш билет възможно най-скъп (та повече пари да отидат в касата) да си купиш фланелка, екип, шал, списание на ЦСКА, абе общо взето ДА СИ ДАВАШ ПАРИТЕ ЗА ЦСКА. Но това тука в България май още никой не го разбира. Не е кой знае каква подкрепа че някой идиот крещи по мегафон и ти като още по-голям идиот да крещиш па без мегафон. Отделяй по 100лв на месец за ЦСКА и тогава те признавам за фен, а не да протестираш срещу 5 лв билет, ми то една мелба днеска ядох в едно кафе за 3,50.

Това ли е подкрепата .. Парите ? И с какво по-точно помагаш като отделиш тези 100 лева .. Знаеш ли къде отиват тези пари ? .. Колко пари се дават за хорео и за какво ли не .. ? Значи дори и това не е подкрепа ли .. ? Какви глупости говориш не мога да разбера .. Отиваш на стадиона,подкрепяш отбора с присъствие и песни .. в дъжд и сняг .. Значи ако не си финансово облажен не можеш да подкрепяш отбора ..

А относно протеста,май не разбрахте точно за какво се протестира,но както и да е ..

Е един нормален в тоя форум!!Алелуяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!
Изображение

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 28 юли 2010 00:10

cska_90 написа:
viroglav написа:

Човек бих ти обяснил с най-голямо удовоствие-но си толкова далече от нещата в сектора-че няма смисъл-самият ти пост е безумен-ако дойдеш в Г ще разбереш че съм прав!

Явно си от тези които имат облаги от парите които е взимал Дучев.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 юли 2010 00:12

terrel написа:Явно си от тези които имат облаги от парите които е взимал Дучев.

Абе спирам да приказвам-няма такива идиоти като вас!!Сега и пари от Дучето съм взимал-че аз не го познавам бе!!!Абе колко сте жалки не е истина!!
Изображение

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 28 юли 2010 00:14

cska_90 написа:

Абе спирам да приказвам-няма такива идиоти като вас!!Сега и пари от Дучето съм взимал-че аз не го познавам бе!!!Абе колко сте жалки не е истина!!

Тогава каква ти е ползата да си срещу ЦСКА ?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 юли 2010 00:16

terrel написа:
cska_90 написа:

Тогава каква ти е ползата да си срещу ЦСКА ?

А как реши че съм срещу ЦСКА-бях ли на мача-подкпрепих ли отбора-е какъв е проблема??
Изображение

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 28 юли 2010 00:17

[quote="cska_90"]

Ти кажи !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 28 юли 2010 00:18

cska_90 написа:Човек бих ти обяснил с най-голямо удовоствие-но си толкова далече от нещата в сектора-че няма смисъл-самият ти пост е безумен-ако дойдеш в Г ще разбереш че съм прав!

Ами хайде ... Покажи ми сектор Г през твоите очи , но не ми копи/пействай снимки и клипове , ами ми обясни накратко за какво по - точно е този протест или бойкот , все тая ... И кой е организатора му , но не някаква си там уеб страничка , а реални хора , които са готови утре да застанат пред медиите и обществото и да си кажат по достоен начин позицията ... Не с мишешки прояви и маски на лицата , които да ги пазят от органите на реда. Живеем в правова държава и това не би било проблем за хора с чисто минало , настояще и надявам се бъдеще. Щото ти като станеш зъболекар няма да ти е приятно някой лумпен да ти строши инструмента , с който ще си вадиш хляба и после да ти обяснява по форумите , че това е начин на протест в името на ЦСКА ... Замисляш ли се над този съвсем реален вариант от твоето бъдеще ... Но тогава в ролята на потърпевшия от лумпените ще си ти ...
Последна промяна от viroglav на 28 юли 2010 00:33, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”