Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Gonzo0009
- Контакти:
Re: Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.
Аз как си отивам на Трънско. Ще се размина и с линковете...Дарик му е майката 

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- optimistik
- Контакти:
Олеле големи глупости се дърдорят тука,момчета,по принцип единствената причина,по която има опасност да не гледаме никъде мача е тази,че е възможно да не се заснима изобщо мача.Ако това стане няма да се гледа дори и в нета.Ако има камери на някоя телевизия,тогава мача ще се дава по филм+ на Булсатком,защото имат правата за излъчването,а по канал+ ще се предава Берое-Рапид.Няма смисъл да си чешете езиците напразно,те и БНТ се изложиха с онлайн предаването си тази вечер,което беше отвратително и българите в чужбина го гледаха в суперкачество по други стриймове.Засега смятам,че Булсатком ни направиха услуга,защото се очертаваше изобщо да не ги гледаме.А относно сривовете като капне дъжд това си е супер излагация за една телевизия,която се бие на бързея да предлага цифрова телевизия и мачове от ШЛ и ЛЕ.Да вземат да се оправят,че всеки път като завали дъжд бая псувни отнасят 

optimistik написа:Олеле големи глупости се дърдорят тука,момчета,по принцип единствената причина,по която има опасност да не гледаме никъде мача е тази,че е възможно да не се заснима изобщо мача.Ако това стане няма да се гледа дори и в нета.Ако има камери на някоя телевизия,тогава мача ще се дава по филм+ на Булсатком,защото имат правата за излъчването,а по канал+ ще се предава Берое-Рапид.Няма смисъл да си чешете езиците напразно,те и БНТ се изложиха с онлайн предаването си тази вечер,което беше отвратително и българите в чужбина го гледаха в суперкачество по други стриймове.Засега смятам,че Булсатком ни направиха услуга,защото се очертаваше изобщо да не ги гледаме.А относно сривовете като капне дъжд това си е супер излагация за една телевизия,която се бие на бързия да предлага цифрова телевизия и мачове от ШЛ и ЛЕ.Да вземат да се оправят,че всеки път като завали дъжд бая псувни отнасят
По дарик казаха,че за около 2000 евро може да предават мача без да се налага шведска телевизия да дава мача.И как така Булсатком са купили правата за мача,след като той няма да се предава в Швеция? Ако са купили правата те са ги купили от шведската телевизия,която ще предава мача.Е нали няма да го предават в Швеция,как така Булсатком са купили правата ?
- optimistik
- Контакти:
LaRgO написа:optimistik написа:Олеле големи глупости се дърдорят тука,момчета,по принцип единствената причина,по която има опасност да не гледаме никъде мача е тази,че е възможно да не се заснима изобщо мача.Ако това стане няма да се гледа дори и в нета.Ако има камери на някоя телевизия,тогава мача ще се дава по филм+ на Булсатком,защото имат правата за излъчването,а по канал+ ще се предава Берое-Рапид.Няма смисъл да си чешете езиците напразно,те и БНТ се изложиха с онлайн предаването си тази вечер,което беше отвратително и българите в чужбина го гледаха в суперкачество по други стриймове.Засега смятам,че Булсатком ни направиха услуга,защото се очертаваше изобщо да не ги гледаме.А относно сривовете като капне дъжд това си е супер излагация за една телевизия,която се бие на бързия да предлага цифрова телевизия и мачове от ШЛ и ЛЕ.Да вземат да се оправят,че всеки път като завали дъжд бая псувни отнасят
По дарик казаха,че за около 2000 евро може да предават мача без да се налага шведска телевизия да дава мача.И как така Булсатком са купили правата за мача,след като той няма да се предава в Швеция? Ако са купили правата те са ги купили от шведската телевизия,която ще предава мача.Е нали няма да го предават в Швеция,как така Булсатком са купили правата ?
"тоз казал" , "оня рекъл",ако ставаше дума за 2000 евро,дали щеше да има толкова приказки по въпроса.Аз гледам какво пише отдолу на всеки мач ЛЕ досега,няма да цитирам,Дарик радио като са такива отворени що не са купили поне един мач досега,ами само бият барабана.Чудя се само от толкова многоспортни канали как така един тв оператор спасява положението,още повече,че ефирните телевизии изобщо не зависят от него,а останалите - бих казал почти.Освен това колко реклами вървят по Булсатком и как се избиват тези предавания на мачовете.Още много мога да питам,но ми е все тая,явно всички са отписали нашите отбори от участията им и не виждат никаква далавера да купуват излъчванията им.А на Булсатком им прави чест,че без да имат претенциите на спортните канали се нагърбиха да дават тези мачове.Пиша за това,защото смятам,че съм наясно с теси въпроси и ми писна от помиите,които се изливат тука само и само да се избиват комплекси.В края на краищата като не ви се гледа по Булсатком не гледайте,що псувате

"тоз казал" , "оня рекъл",ако ставаше дума за 2000 евро,дали щеше да има толкова приказки по въпроса.Аз гледам какво пише отдолу на всеки мач ЛЕ досега,няма да цитирам,Дарик радио като са такива отворени що не са купили поне един мач досега,ами само бият барабана.Чудя се само от толкова многоспортни канали как така един тв оператор спасява положението,още повече,че ефирните телевизии изобщо не зависят от него,а останалите - бих казал почти.Освен това колко реклами вървят по Булсатком и как се избиват тези предавания на мачовете.Още много мога да питам,но ми е все тая,явно всички са отписали нашите отбори от участията им и не виждат никаква далавера да купуват излъчванията им.А на Булсатком им прави чест,че без да имат претенциите на спортните канали се нагърбиха да дават тези мачове.Пиша за това,защото смятам,че съм наясно с теси въпроси и ми писна от помиите,които се изливат тука само и само да се избиват комплекси.В края на краищата като не ви се гледа по Булсатком не гледайте,що псувате
На Булсатком дори и 2000 евро не им се дават за мача.Ако им се даваха щяха да предават мача !Дарик не може да предават мача,защото ако не знаеш те нямат телевизия.И не ми отговори на въпроса-Как така Булсатком са купили правата за мача,след като в Швеция няма да се излъчва мача ?
- optimistik
- Контакти:
пич не ми се спори с радиото,дай боже да има техническа възможност и ще се убедиш кой е купил правата и кой ще го дава 

optimistik написа:пич не ми се спори с радиото,дай боже да има техническа възможност и ще се убедиш кой е купил правата и кой ще го дава
Булсатком може да купи правата от някоя шведска телевизия,която ще предава мача ! Нали няма да го дават в Швеция,защо от БСК разправяха,че са купили правата ? От кой ги купиха ?
- optimistik
- Контакти:
Ти за ТВ права да си чувал 

optimistik написа:Ти за ТВ права да си чувал
А ти да си чувал,че Калмар са домакини и те дават правата или по точно правата ги дава фирмата,която е наета от Калмар ? А ти да си чувал,че фирмата ще даде правата на шведска телевизия и Булсатком ако иска да предава мача трябва да плати на шведската телевизия,за да получи сигнал.Чувал ли си за това ? А чул ли си,че нито една шведска телевизия няма да предава мача ? А чул ли си,че БСК казаха,че са купили правата за мача ? А от кой са ги купили ?
Аве пичове, защо само си чешите езиците и пишете само глупости? Много лесно се критикува седей отстрани. Ако ставаше въпрос само за 2000 евро мислите ли, че от бск щяха да се скрънзят? Та те плащат по 1 500 000 евро на сезон за правата на Ла Лига, още ~ 900 000 за Серия А, та мислите ли, че ще има проблем да извадят 2000 евра за един мач на Левски, който така или иначе е договорен и са го обявили, защо да си правят антиреклама?
Настройте си антените!
optimistik написа:...А относно сривовете като капне дъжд това си е супер излагация за една телевизия,която се бие на бързея да предлага цифрова телевизия и мачове от ШЛ и ЛЕ.Да вземат да се оправят,че всеки път като завали дъжд бая псувни отнасят
Настройте си антените!
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите