Ако Литекс отпадне ще се класирали за Лига Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Ако Литекс отпадне ще се класирали за Лига Европа?

Мнениеот evgenimilenov » 27 юли 2010 22:31

Parmalat написа:
vakuum написа:ЩЕ ИГРАЕ В ЛИГА ЕВРОПА АКО ОТСТРАНИ ЖИЛИНА И СЛЕД КАТО ИГРАЕ И В СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ И ТАМ ВЕЧЕ АКО НЕ ВЛЕЗЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЩЕ ИГРАЕ ЗА КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА. ;)

Не си прави.Ако Литекс сега отпадне,което мисля че няма да стане ще играе в плейофите на Лига Европа.Но нищо не е решено още.Лавчанлии не веднъж са доказали че са слаби домакини и силни гости,а ето някои стари резултати като гости на Литекс срещу по-силни отбори от Жилина като гости.

Генк-Литекс 0:1
Днипро Днипропетровск-Литекс 0:2
Астън Вила-Литекс 1:1
Панатинайкос-Литекс 0:1

Говориш глупости . Астън Вила си биха 1-вия мач и Х-а си ги уреждаше . За др-те мачове незнам , не съм ги гледал . А и Литекс играха по слабо като гости на рудар отколкото като домакини . Не гледай резултата а играта !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 юли 2010 22:33

evgenimilenov написа:
Parmalat написа:
vakuum написа:ЩЕ ИГРАЕ В ЛИГА ЕВРОПА АКО ОТСТРАНИ ЖИЛИНА И СЛЕД КАТО ИГРАЕ И В СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ И ТАМ ВЕЧЕ АКО НЕ ВЛЕЗЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЩЕ ИГРАЕ ЗА КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА. ;)

Не си прави.Ако Литекс сега отпадне,което мисля че няма да стане ще играе в плейофите на Лига Европа.Но нищо не е решено още.Лавчанлии не веднъж са доказали че са слаби домакини и силни гости,а ето някои стари резултати като гости на Литекс срещу по-силни отбори от Жилина като гости.

Генк-Литекс 0:1
Днипро Днипропетровск-Литекс 0:2
Астън Вила-Литекс 1:1
Панатинайкос-Литекс 0:1

Говориш глупости . Астън Вила си биха 1-вия мач и Х-а си ги уреждаше . За др-те мачове незнам , не съм ги гледал . А и Литекс играха по слабо като гости на рудар отколкото като домакини . Не гледай резултата а играта !

Не съм казал че след всички тези резултати Литекс е продължил!Казах само че Литекс играе силно като гост и дадох тези резултати като пример.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 юли 2010 22:43

Миналата година Партизан играе с Жилина за Лига Европа.В Белград правят 1:1,а в реванша гробарите си бият с 2-0. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 27 юли 2010 22:54

А по-миналата Левски пък паднаха ......... :shock: Не мога да разбера що продължавате мач с мач да сръвнявате ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 юли 2010 23:04

Успех на Литекс в реванша. Макар че според мен от това ,което видях по-вероятно е да отпаднат определено Жилина имат повече за какво да съжъляват. Дано традицията Литекс да играе по-добре като гост продължи . Към пармалат бих добавил ,че освен тези резултати и победи като гост срещу Апоел през 2008 и БАТЕ през 2009 и една поправка крайния резултат от Панатинайкос- Литекс е 2:1 за гърците,а не 0:1 - ако има продължения се счита резултат до 120-та минута,а не до 90-тата(поне тогава беше така ;) ) ,но определено мисля че оглед на показаното в първия мач и добрия турнирен резултат Жилина в момента е по-големи шансове. А и българските отбори много трудно вземат своето като гости в ЕКТ ,особено в мач от значение и ако 0:0 не ни оправя.
Последна промяна от honda на 27 юли 2010 23:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2010 23:22

honda написа:Успех на Литекс в реванша. Макар че според мен от това ,което видях по-вероятно е да отпаднат определено Жилина имат повече за какво да съжъляват. Дано традицията Литекс да играе по-добре като гост продължи . Към пармалат бих добавил ,че освен тези резултати и победи като гост срещу Макаби през 2008 и БАТЕ през 2009 и една поправка крайния резултат от Панатинайкос- Литекс е 2:1 за гърците,а не 0:1 - ако има продължения се счита резултат до 120-та минута,а не до 90-тата(поне тогава беше така ;) ) ,но определено мисля че оглед на показаното в първия мач и добрия турнирен резултат Жилина в момента е по-големи шансове. А и българските отбори много трудно вземат своето като гости в ЕКТ ,особено в мач от значение и ако 0:0 не ни оправя.

А аз мога да ви добавя Зимбру - Литекс, така че е абсурдно от мачове през миналите години да правите изводи за сегашния състав.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 юли 2010 23:36

evgenimilenov написа:А по-миналата Левски пък паднаха ......... :shock: Не мога да разбера що продължавате мач с мач да сръвнявате ?

Е хайде сега ти миналия кръг не ми ли сравняваше резултатите на Левски с Дъндолк и на Литекс с рудар въпреки, че знаеш, че мач с мач не си приличат и срещу такива съперници не може да се вадят изводи от резултатите ;)
Иначе се покажа, че всичките ни отбори са общо взето на 1 дередже и когато дойде малко по-сериозен отбор срещу тях се спичат и често отпадат така, че вместо да се дразним и базикаме трябва да ги подкрепяме пък в първенството има време за базикане ;) Макар,че ако продължим с това представяне толкова си паднат коефицентите на отборите ни, че който и да печели евроквотите от нашето смешно първенство няма да има голяма полза :(

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 юли 2010 23:47

Не ако,а след като Литекс отпадне.ще играе за лига Европа,след което джуджето Гришо ще започне демонтаж на къщичката за пиленца.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 юли 2010 23:52

rocknrolla написа:Не ако,а след като Литекс отпадне.ще играе за лига Европа,след което джуджето Гришо ще започне демонтаж на къщичката за пиленца.

А ако вземем, че бием там ти какво си си демонтираш а? :evil:

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 28 юли 2010 01:46

Не бе един пат ще ги играя Литекс Х ама с хендикап 0:1 ... един вид Литекс да победи с 1 гол ... а те ще ме издънят .. е няма . А и пичове погледнете реално .... Литекс би БАТЕ 0:1 ама имаше само 1 положение а БАТЕ ги уби там . Литекс би Рудар благодарение на това , че те са слаби иначе всички видяхме как Рудар имаха 4 добри положения преди Литекс да вкарат 1-вия си гол . Така , че Литекс играе по-слабо навън , но пък по-резултатно сякаш , и все пак не може да има късмета винаги като гост да успее да изкара победа от мача . Според мен ни очаква едини добър мач като днешния но отпадане на Литекс и дано в плейофите им се падне по-лек съперник .Погледнете реално на нещата .... Жилина имаха доста повече и по-чисти положения .... реалния резултат е може би бе 1:3 поне за Жилина . Но дано да греша и Литекс да се класират за групите на Лига Европа още другата седмица ;)

Върни се в “Литекс”