Кой сега може да бъде наречен "Гранд" на България?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Re: Кой сега може да бъде наречен "Гранд" на България?

Мнениеот pajin_84 » 27 юли 2010 23:01

dafquezz написа:На някои хора, необяснимо защо, предвид прекрасните градове, в които живеят, София винаги им остава трън в очите, съответно винаги търсят конфронтация по тази линия. Интересното е, че по-късно, когато по една или друга причина се заселят в същата тази София, пак започват конфронтация, този път с т. нар. "селяни". И в двете посоки напълно безмислен спор. Разберете най-после, че селенията не е географска характеристика, а чисто и просто състояние на духа. Селянин е както софиянеца, който си хвърля боклука пред прозореца, когато е вкъщи, или навсякъде около себе си, когато е навън, така и перничанина, който кара двайсетгодишна амортизирата, но "наточена" кола, пиян и с несъобразена скорост, селяни са и пловдивчанина, варненеца, бургазлията, търновеца и т.н., които вместо да се радват на прекрасните места, в които живеят, непрекъснато гледат София, не спират да мрънкат за София и не пропускат възможност да напсуват "гадните шопи"...
Гледайте си вашите градове, радвайте се на местните си отбори, подкрепяйте ги с цялата си душа, но моля ви, недейте само да чакате и най-малкия повод за безмислена конфронтация. От нея никой не печели нищо и никой не става по-умен.

Евала.... ;) не е важно аз да съм добре,важното на комшията да му е зле!!!Затова никога или поне скоро,нещата в тая държава няма да се оправят!

beroi4eto
Контакти:

Re: Кой сега е гранда?

Мнениеот beroi4eto » 27 юли 2010 23:06

Бижутера написа:утре на берое-рапид виена ще има 8 000 човека...срамно е отбор от стара загора да играе на по-посетени мачове от тези на цска и литекс... :roll:

Уникално си тъп мога да ти кажа

срамно е отбор от стара загора да играе на по-посетени мачове от тези на цска и литекс

с това го доказваш .

Първо : Срамно е село като Ловеч да играе в Шампионска Лига
Второ: Пише се Стара Загора
Трето : Отборът на Стара Загора е с история,публика,успехи,треньор и бъдеще
Четвърто: Ще има повече от 8000 човка

По темата: Медиите правят ЦСКА и ЛЕВСКИ грандове както и смешните им футболистчета
Последна промяна от beroi4eto на 27 юли 2010 23:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 27 юли 2010 23:07

runarsa написа:ЗАЩО НЕ ВИДЯХ МИНАЛАТА ГОДИНА ТАКАВА ТЕМА? С/У РОМА БЯХМЕ 3500 ВИЕ НИ ИЗКАРАХТЕ 350! С/У ДЕРИ СИТИ БЯХМЕ 10 000 С/У ДИНАМО МОСКВА БЯХМЕ 18 000 С/У ФУЛЪМ БЯХМЕ 35 000 С/У БАЗЕЛ И РОМА ОБЩО 35 000 ?! НЕ БЕ ЩО ТОГАВА НЕ МИ СЕ ПРАВИХТЕ НА ИНТЕРЕСНИ? НА МАЧА С РЕД БИЛ ВИЛАРЕАЛ И ЛАЦИО СЪБРАХТЕ ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО НИЕ С/у ФУЛЪМ?! ЕЕЕЕЕЕ ДЕЙБА И КОМПЛЕКСИРАНИТЕ ГОВЕДА ДЕЙБА ГНУСНИ ДЕЙБА

Сякаш аз съм го казал.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 27 юли 2010 23:12

Споко, това е отклоняване на темата.
Оплескаха я с БАТЕ, а ни се подиграваха до спукване.
Сега са на път да я оплескат и с Жилина и после остават само претенциите за гранд.
Гранд си, когато можеш, като Левски или дори ЦСКА да се похвалиш с това, че имаш положителна голова разлика с почти всички отбори то страната, когато имаш постижения в Европа, когато имаш фенове в цялата страна.
Само да попитам Литекс колко фена има в гр.Сливница, например?
Мога да попитам и за гр.Драгоман, или за гр.Лом.
Давам гаранция, че там феноветге на Левски или дори ЦСКА, са повече...
Това са грандове.
Това лято бях в Гърция, заговорих с приятели гърци за футбол.
Знаеха за Левски и ЦСКА, ама никой не беше чул за Литекс.
Кой е гранд сега?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2010 23:13

Повече от ясно е кой отбор е гранд на българския футбол ;)

Мъждукат и други тимчета разни,
мъждукат, но Левски блести.
Опитват се с Левски да крачат,
и крачат, но Левски лети...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 27 юли 2010 23:15

ace_ventura написа:Очаквам и тая тема да се изроди, като гледам как е тръгнала. А феновете на "левски" да не ревът много, че миналия сезон ходеха по 500 човека на мач.

А бе като гледам профилната ти снимка и теб съм те виждал някъде ама не е в розовия сектор със сигурност...... :mrgreen:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 27 юли 2010 23:15

emarkon написа:
runarsa написа:ЗАЩО НЕ ВИДЯХ МИНАЛАТА ГОДИНА ТАКАВА ТЕМА? С/У РОМА БЯХМЕ 3500 ВИЕ НИ ИЗКАРАХТЕ 350! С/У ДЕРИ СИТИ БЯХМЕ 10 000 С/У ДИНАМО МОСКВА БЯХМЕ 18 000 С/У ФУЛЪМ БЯХМЕ 35 000 С/У БАЗЕЛ И РОМА ОБЩО 35 000 ?! НЕ БЕ ЩО ТОГАВА НЕ МИ СЕ ПРАВИХТЕ НА ИНТЕРЕСНИ? НА МАЧА С РЕД БИЛ ВИЛАРЕАЛ И ЛАЦИО СЪБРАХТЕ ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО НИЕ С/у ФУЛЪМ?! ЕЕЕЕЕЕ ДЕЙБА И КОМПЛЕКСИРАНИТЕ ГОВЕДА ДЕЙБА ГНУСНИ ДЕЙБА

Сякаш аз съм го казал.

"Бяхте", избрал си правилното време на глагола!!!
Ако въобще разбираш какво е глагол и какво е глаголно време с тия псувни...
Даже не можеш и правилно да напишеш псувнята си, все ти е на меко...
Е-Е-Е-ЕХ, чорба!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 27 юли 2010 23:16

emarkon написа:

Сякаш аз съм го казал.

Щото сте розови
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 27 юли 2010 23:21

pomiqrat написа:С нетърпение чакам Чавдар Етрополе

Няма смисъл от ирония.Така наречените ни грандове нямаше да бъдат нищо повече от Чавдар ако не беше всичко централизирано в София и подкупните арбитри не бяха послушници на силните на деня.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 юли 2010 23:24

difeza написа:
pomiqrat написа:С нетърпение чакам Чавдар Етрополе

Няма смисъл от ирония.Така наречените ни грандове нямаше да бъдат нищо повече от Чавдар ако не беше всичко централизирано в София и подкупните арбитри не бяха послушници на силните на деня.

Подкупните арбитри ли бият през годините-Аякс,Ливърпул,Барселона,Байерн,Ювентус,Щутгарт,Валенсия,Нотингам,Атлетико М,Рейнджърс,Марсилия,Динамо К,Леверкузен...?

Върни се в “Футбол - България”