Тук много взеха да обясняват как техните отбори били най-великите, че били отборите на България с милиони фенове и т.н. и че как разни "селски" отбори, които нямали публика, не бивало да крадът от баницата на така наречените ни грандове! Тея хора явно още живеят в комунизма и не могат да осъзнаят, че от 20 години насам техните отбори не се ползват от закрилата на партията (БФС, като институция, прави изключение) и че така наречената свободна пазарна икономика започва да ражда нови грандове, които лека полека ще изместят старите!
стария гранд Левски успя да събере 12 000 зрители срещу анонимници от Ирландия!
другия ни старец ЦСКА, едва събра 6000 на официалното си представяне за сезона, а на първия си мач беше посетен от колосалните 4000!
новия ни гранд Литекс събра 4000 на първия си мач в Европа за сезона, а на втория те бяха вече 6000!
кандидата за гранд Черноморец на домакинства събираше по 10 000 миналия сезон!
Както се вижда старите ни грандове са от столицата ни! Мястото където е централизирано всичко по време на комунизма!
Новите кандидати са от така наречената "провинция"! Те са "Вятъра на Промяната", те са надеждата, че нашия футбол ще скъса със съмнителното си минало и ще ни поведът към светлото бъдещето! Това са отборите, които ще успеят да върна България на футболната карта на Европа! НО само при едно условие - БФС да спре да лансира увехналите ни грандове и да даде шанс на новите, а не да им пречи!!
Кой сега може да бъде наречен "Гранд" на България?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой сега е гранда?
С нетърпение чакам Чавдар Етрополе
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Бижутера
- Контакти:
утре на берое-рапид виена ще има 8 000 човека...срамно е отбор от стара загора да играе на по-посетени мачове от тези на цска и литекс... 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Синьо сърце
- Контакти:
Бижутера написа:утре на берое-рапид виена ще има 8 000 човека...срамно е отбор от стара загора да играе на по-посетени мачове от тези на цска и литекс...
Да, ама и аз ще ходя да гледам Берое!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- ***cska***
- Контакти:
Бижутера написа:утре на берое-рапид виена ще има 8 000 човека...срамно е отбор от стара загора да играе на по-посетени мачове от тези на цска и литекс...
Левски защо го пропусна???!!!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
***cska*** написа:Бижутера написа:утре на берое-рапид виена ще има 8 000 човека...срамно е отбор от стара загора да играе на по-посетени мачове от тези на цска и литекс...
Защото в първия си мач за ЛЕ Левски игра пред 12 000,а цска пред 3 000.Литекс,на които им се смеем,че нямат публика,днес събраха 2 пъти повече от вас,а Берое от СТАРА ЗАГОРА ще играят в София и ще съберат 3 пъти повече от вас

Последна промяна от niki87 на 27 юли 2010 22:27, променено общо 1 път.
Уважавам идеята ти да покажеш, че феновете извън София също обичат футбола. Аз също не съм софиянец. Но това отново ще отвори безмисления спор срещу кого се пълнят стадионите в Ловеч и Бургас, защо едните пускат хората без билети или на символична цена, а другите са сложили цена по 10лева. Няма смисъл. Нека си подкрепеме отборите и да се надяване да продължават все по-нагоре 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Бижутера
- Контакти:
***cska*** написа:Бижутера написа:утре на берое-рапид виена ще има 8 000 човека...срамно е отбор от стара загора да играе на по-посетени мачове от тези на цска и литекс...
щото на мача с дъндолк имаше 12 000, а това в сравнение с днешните 4 000 е около 3 пъти повече

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- ace_ventura
- Контакти:
Очаквам и тая тема да се изроди, като гледам как е тръгнала. А феновете на "левски" да не ревът много, че миналия сезон ходеха по 500 човека на мач.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
- Neron
- Контакти:
ace_ventura написа:Очаквам и тая тема да се изроди, като гледам как е тръгнала. А феновете на "левски" да не ревът много, че миналия сезон ходеха по 500 човека на мач.
Що не казваш като на армията ходеха по 50-100 човека на мач?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Върни се в “Футбол - България”