Ако Литекс отпадне ще се класирали за Лига Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ако Литекс отпадне ще се класирали за Лига Европа?
Въпросът ми е, ако ловчанлии отпаднат, дали се класират за Лига Европа или не? И след тези кръгове, има ли още за влизане в Шампионската лига и Лига Европа? Благодаря за отговора.
Re: Ако Литекс отпадне ще се класирали за уефа
Ще играят в последния плейофен кръг за групите на ЛЕ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- evgenimilenov
- Контакти:
Ако падне ще играе плейофи за Лига Европа. Там където се опитват да отидат Левски, ЦСКА и Берое.
evgenimilenov написа:Ако падне ще играе плейофи за лига европа. Там където се опитват да отидат Левски , ЦСКА и Берое
1. Да пожелаем на Литекс да не отпада
2. ЦСКА вече е в последния предварителен кръг

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Ако Литекс отпадне ще се класирали за Лига Европа?
ЩЕ ИГРАЕ В ЛИГА ЕВРОПА АКО ОТСТРАНИ ЖИЛИНА И СЛЕД КАТО ИГРАЕ И В СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ И ТАМ ВЕЧЕ АКО НЕ ВЛЕЗЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЩЕ ИГРАЕ ЗА КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА. 

ros написа:evgenimilenov написа:Ако падне ще играе плейофи за лига европа. Там където се опитват да отидат Левски , ЦСКА и Берое
Е да те днес имаха трудната задача да победят носитела на купата на уефа.

[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
vakuum написа:ЩЕ ИГРАЕ В ЛИГА ЕВРОПА АКО ОТСТРАНИ ЖИЛИНА И СЛЕД КАТО ИГРАЕ И В СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ И ТАМ ВЕЧЕ АКО НЕ ВЛЕЗЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЩЕ ИГРАЕ ЗА КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА.
Ако отстранят Жилина са вече 100% в групите на Лига Европа и това минимум и си имат мач за влизане в групите на шампионска лига, ако паднат си остават в групите на Лига Европа. Ако отпаднат от Жилина ще играят плей-оф за групите на Лига Европа. 100-пъти се повтори и изписа това, като това е и от миналата година.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
- evgenimilenov
- Контакти:
ros написа:evgenimilenov написа:Ако падне ще играе плейофи за лига европа. Там където се опитват да отидат Левски , ЦСКА и Берое
Е аз какво казах ..... Левски , Берое и ЦСКА са в 3-тия предварителен кръг и ако бият ще отидат там ( плейофите за влизане в Лига Европа ) където ще отиде Литекс ако отпадне от Жилина ...

vakuum написа:ЩЕ ИГРАЕ В ЛИГА ЕВРОПА АКО ОТСТРАНИ ЖИЛИНА И СЛЕД КАТО ИГРАЕ И В СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ И ТАМ ВЕЧЕ АКО НЕ ВЛЕЗЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЩЕ ИГРАЕ ЗА КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА.
Не си прави.Ако Литекс сега отпадне,което мисля че няма да стане ще играе в плейофите на Лига Европа.Но нищо не е решено още.Лавчанлии не веднъж са доказали че са слаби домакини и силни гости,а ето някои стари резултати като гости на Литекс срещу по-силни отбори от Жилина като гости.
Генк-Литекс 0:1
Днипро Днипропетровск-Литекс 0:2
Астън Вила-Литекс 1:1
Панатинайкос-Литекс 0:1
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- evgenimilenov
- Контакти:
Но се вижда , че Левски не са чак такива евроидиоти ...... Ето че и Литекс изпитва трудности и само късмета ги спаси да не паднат този мач , защото по-чистите положения си бяха за Жилина. Няма какво да се залъгваме !