А Типеца тебе да те питам, вие нямате ли такива песни, бе. На какъв се опитваш да се правиш не знам. Света вода ненапита

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
batelevski написа:Ника ми не е с цел да се заяждам. Дори не съм гледал мача..
А Типеца тебе да те питам, вие нямате ли такива песни, бе. На какъв се опитваш да се правиш не знам. Света вода ненапита![]()
koi4i написа:Чувате ли се бе?? Чувате ли се кви сте нещастни? След гол на вашия уж любим отбор, започвате да викате к*р за ЛЕВСКИ. Може ли да има толкова жалки фенове?
kokic1986 написа:vaskonti написа:kokic1986 написа:За пореден път се убеждавам , че вие "червените" (имам предвид фенове и отбор на ЦСКА като цяло) НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОДКРЕПА!!!
Ще се обосновя !
ЦСКА вкарва гол и всички на стадиона вместо да се радват в един глас започват да викат КЗЛ ... това сега какво е ??? Вие сте анти-българи бе , вие сте изроди . Колкото и човек да има добри намерения да подкрепя един български отбор когато играе в Европа - то му се доповръща от вас ! Вие мразите противника си повече от кокото обичате своя отбор и не ми разправяйте после , че това били групичка наркомани - ясно се чу как целия стадион скандира КЗЛ ... Вие нямате уважение към нищо , нямате респект от нищо - затова не заслужавате и подкрепата на нормалните българи . ДАНО ДА СЕ ПРОВАЛИТЕ - ТОВА ЗАСЛУЖВАТЕ МАЛОУМНИ ФЕНОВЕ НА цска !!!
Не знам кой обича повече отбора си и кой мрази повече другия, знам само играчите на кой отбор при награждаването с медали накрая на първенството бяха с тениски "Аз мразя ЦСКА", вместо например "Само Левски". С това въпроса за любовта и омразата считам за изяснен до крайна степен. Не че не е бил винаги де...
Иначе разбирам, че си леко изнервен заради предстоящата битка с коремоногите, но не е нужно да си го изкарваш на ЦСКА.
Това с "Аз мразя ЦСКА" беше на финала за купата през 1999г. и то само Митко Иванков беше с такава![]()
Не си го изкарвам на никой просто тези "червените" са жалки и дребни хора - такива са родени - такава е тяхната съдба !
LaRgO написа:хахаха защо ми изтрихте коментара ?
slavia_forever написа:LaRgO написа:хахаха защо ми изтрихте коментара ?
Защото не е по темата, а с този си пост тотално си просиш санкции.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, soilwork и 29 госта