Тук не става въпрос дали ви харесва или не, това е първата емблема на отбора, тя е част от отбора и така трябва да се възприема, а не да се коментира. Тя не подлежи на оценки или естетически критерии.di_petrov написа:Не ми допада много. Поне да беше в жълто-черно.
Мнението ви за емблемата на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мнението ви за емблемата на Ботев?
- rump_shaker
- Контакти:
Всяка друга емблема е част от отбора и ние не избираме някви различни картиннки ами емблеми които са както казваш част от тобора. Приемам решението но и на мен не ми харесва емблемата. Първо е плагиатска ( от на Рапид ), след това има цели 6 цвята, като жълточерното преобладава най малко ???? Както и да е. Решението е взето и ще се радваме и на новата емблема това е 

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Към момента 63% отговарят на първите три въпроса, т.е. приемат и/или харесват емблемата. Този процент е сходен на 60% процента гласували на ОС, така че напъните на някой да изкара "малцинството" как се наложила на "мнозинството" са доста пресилени...
Не натискайте ТУК!
Ботев е на 100 години, а някой бързат след 10 секунди да дават крайни оценки. Изчакайте ден-два, седмица. Гледайте няколко мача на отбора с тази емблема и тогава решавайте дали ви харесва или не. За мен стои много добре на новите екипи (има снимка в Независимия).
105 години / 4 поколения ботевисти!
- vivacanary
- Контакти:
- nik_bg1
- Контакти:
ПЕРФЕКТНА !!!
Когато Кичо даде предложение да е в жълто-черно,бях решил да гласувам за неговия вариант,но след пламенната реч на К.К.,бързо,бързо олекнах и си смених мнението.
Бях против изписването на годината,понеже остана старобългарското изписване на Ботев,но и така е готина.
САМО "БОТЕВ"ПД - ОТБОР С ТРАДИЦИИ !!!
Когато Кичо даде предложение да е в жълто-черно,бях решил да гласувам за неговия вариант,но след пламенната реч на К.К.,бързо,бързо олекнах и си смених мнението.
Бях против изписването на годината,понеже остана старобългарското изписване на Ботев,но и така е готина.
САМО "БОТЕВ"ПД - ОТБОР С ТРАДИЦИИ !!!
Последна промяна от nik_bg1 на 27 юли 2010 22:28, променено общо 2 пъти.
- denito1912
- Контакти:
Уникална,велика,наша
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"
в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев
в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев
- Botevist_1912
- Контакти:
Много съм доволен от емблемата. Може би можеше нещо да се барне, да е като на Златан на аватара, но и така е добре.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Само да вметна, че цветовете на буквите ще са в златисто, както е оригинала.
est. 1912