Масчерано напуска Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Масчерано напуска Ливърпул

Мнениеот Червени_шампиони » 27 юли 2010 18:01

Еб.вам ги у жабарите.Дано Масчерано като иде в Интер да се случи с него същото като с Роби Кийн когато дойде на Анфийлд.Искаме Ван дер Ваарт!!!!!!! 8-)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 юли 2010 18:03

liv_fc написа:Изображение

Ето защо е била пресконференцията днес ;)

Супер изглеждат....дано следващата седмица да позира с ван дер Ваарт, и още 2-ма 3-ма :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

haha

Мнениеот haha » 27 юли 2010 18:04

Прав му път на Машчерано!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 27 юли 2010 18:11

Изображение

Официално Масчерано иска да напусне

Рой Ходжсън днес разкри, че Хавиер Масчерано е изявил желание да напусне Ливърпул, но настоя че капитана на Аржентина ще остане на "Анфийлд" докато Червените не получат подходяща оферта.

Мениджърът се е срещтнал с 26 годишния футболист при завръщането му на Мелуд в понеделеник сутринта и е провел разговор с него. Ходжсън разкри, че е разочарован от желанието на Масчерано.

"Той иска да напусне клуба", каза Ходжсън на днешната пресконференция.

"Той каза, че е напълно сигурен. Мисля, че той е искал да напусне още преди година, но е останал и иска да напусне сега. Все пак той има контракт с Футболен клуб Ливърпул и дали ще напусне е наше решение. В момента той е играч на Ливърпул и аз ще продължа да се отнасям с него като такъв, докато не дойде деня, в който ще ни напусне."

"Фактът, че играчът се чувства недоволен и, че предпочита да напусне клуба, не означава, че той ще го напусне."

"Това ме разучарова. Във всеки футболен клуб във Висшата Лига, и по света, ще има играчи, които ще предпочитат да напуснат клубовете си. Някои ще получат разрешение, някои не."

"Това е ситуацията. Масчерано е играч на Ливърпул, той има две години до изтичането на контракта му с клуба и аз очаквам той да спазва това докато не дойде деня, в който ние ще приемем оферта на друг клуб."

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 юли 2010 18:22

Gil-galad написа:Е като не му се стои прав му път....дал е много на отбора но щом не иска да играе повече по-добре да не се мъчи...Но не мисля че Кайт ще напусне...Колкото до Интер....не знам защо правят работи от типа Барса и Реал...да купуват звезди които после ще трябва малко или много да търкат скамейката....Имайки Ето'о, Милито и Пандев къде ще играе Форлан ако го вземат...или при наличието на Камбиасо, Станкович, Снайдер, Мота и Санети къде ще играят Швайнщайгер и Масчерано...

Станкович, ще е твърда резерва със сигурност! Форлан няма да го вземем,не защото няма качества,просто годинките са му много.. Санети може да играе и като хлаф и като ляв бег.Зависи Рафа,каква схема ще избере за игра..ако си е 4-4-2 Пандев си е резерва,но ако предпочете по офанзивна,примерно 4-3-3 то определено се нуждаем от още един нападател или атакуващ халф! Аз си казах мнението за Масчерано - не го искам в отбора,но ако се стигне до сделка ще го подкрепя

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 юли 2010 18:49

Gil-galad написа:Супер изглеждат....дано следващата седмица да позира с ван дер Ваарт, и още 2-ма 3-ма :)

ван дер Ваарт си заяви че му е голям кеф на скамейката на Бернабеу ;)
Иначе наистина тия дни май Фигероа ще е следващия...

liv_fc написа:

Между другото интересна подредба на екипите. ;)
Направо си показаха кой какъв ще е.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 юли 2010 20:26

Gil-galad написа:
liv_fc написа:Изображение

Супер изглеждат....дано следващата седмица да позира с ван дер Ваарт, и още 2-ма 3-ма :)

ван дер Ваарт го следя още от дебютния му сезон в Аякс. това е един от най-големите ми любимци във футбола. ако дойде и в любимия ми отбор банкет ще вдигна :))))
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 27 юли 2010 21:23

Ако може да вземе и Лукас Лейва със себе си.........

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 27 юли 2010 21:23

На мене Масчерано ми е голям любимец, затова ако си тръгне няма да съм от най-щастливите.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 27 юли 2010 22:15

haha написа:Прав му път на Машчерано!

+1
Абсолютно. Като няма желание да играе за Ливърпул, да заминава за Милано. Наистина все по-малко са футболистите като Джерард,Карагър, Буфон,Дал Пиеро, Малдини, които остават преданни на своя клуб. ;)
Изображение

Върни се в “Ливърпул”