Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.
tvplus.bg това е сайта на тези смешници,как ни прецакаха само
.Имат форум в сайта,дайте да ги "нахраним"подобаващо тези малоумници..

Няма да има тв камери на стадиона - пак ще следим мача по Дарик радио. Както през 50-те години с Митко Чуков. Абе, вие милиардерите, не обичате ли спорта - всички чалгаджии ли сте?
-
- Контакти:
TB+ са нема такива помияри. Взеха правата, пък сега няма да дават мача. Мамицата им удушена. Трябваше БНТ-то да вземе правата и да пращат екипи на място и да си предават двубоите,а сега кво. Ядец. Много ме е яд.Бях се примирил с факта, че ще трябва да ходя у един колега цесекар да гледам мача. Сега и тва не е вариант. Дано фалират. Да им гръмнат всички китайски приемничета дано.

Incubus_bg написа:TB+ са нема такива помияри. Взеха правата, пък сега няма да дават мача. Мамицата им удушена. Трябваше БНТ-то да вземе правата и да пращат екипи на място и да си предават двубоите,а сега кво. Ядец. Много ме е яд.Бях се примирил с факта, че ще трябва да ходя у един колега цесекар да гледам мача. Сега и тва не е вариант. Дано фалират. Да им гръмнат всички китайски приемничета дано.![]()
![]()
Ей, не ме обиждай

georgikg написа:Няма да има тв камери на стадиона - пак ще следим мача по Дарик радио. Както през 50-те години с Митко Чуков. Абе, вие милиардерите, не обичате ли спорта - всички чалгаджии ли сте?
В България има двама милиардери и двамата за тяхно щастие не се занимават с футбол. Както каза Божков добре, че спрях да се занимавам с ЦСКА, за да започна да печеля.
Най-накрая трябва да се направи един закон, в който да си има правила кой може да излъчва пряко телевизионни срещи на български отбори и да могат само хора, които разполагат с техника да го излъчат пряко в ефир. Камери, кабели и т.н. една подвижна станция
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Да се задължи държавната телевизия да предава мачовете на българските отбори, като се промени закона и им се разрешат реклами неограничено
Какво ме интересува, че някакви мизерни частници няма да могат да печелят?!

- Blue Monster
- Контакти:
programa@ntv.bg <programa@ntv.bg>
Това е мейла на Нова ТВ. Аз вече им писах. Пишете и вие - те имат: първо спортен канал и второ шведски собственици. Не вярвам да ги сбъркат някакви 5 - 10К евро.
Това е мейла на Нова ТВ. Аз вече им писах. Пишете и вие - те имат: първо спортен канал и второ шведски собственици. Не вярвам да ги сбъркат някакви 5 - 10К евро.

Хора открих един сайт където гледам чорбата и клифтънфил в сайта live tv напишете го в чичо гугъл и гледайте мача калмар левски излиза директно тв +
А ТВ+ са такъв ташак.... до ся се мъчих с тях. През цялото време ревяха че ги давали незаконно
Ари и да паднете и двата мача.

Ари и да паднете и двата мача.

- goalkeeper
- Контакти:
Е ако няма шведска телевизия от която да взимат сигнал, как да го предават? Само говорите глупости, няма кой да прати екип до там да предава мач...

Венелин написа:Да се задължи държавната телевизия да предава мачовете на българските отбори, като се промени закона и им се разрешат реклами неограничено![]()
А Северна Корея не искаш ли?
И аз искам да си гледам мача, ама не говори глупости.