THE G.A.M.E написа:От прочетените мнения до тук, виждам доста ентусиазъм.....няма лошо, но аз предпочитам да видя Левски с качествени резултати в истинските мачове. Само да си спомним, какво се случи след самозаблуждението, че сме играли супер срещу Вердер в приятелският мач преди началото на настоящото първенство.....така че, е по добре да не избързваме с еуфорията и заключенията.
П.П. Все пак смятам, че не би трябвало да имаме особенни проблеми със спечелването на титлата.....но въпроса е: какво правим след това ?
Абсолютно съм съгласен с това, но само да допълня. Срещу Вердер добрия резултат дойде по-скоро с борба и рушене на играта, а не толкова с някакви качествени отигравания и мисъл в играта. Дори ако не се лъжа нямахме чисто положение срещу германците. Играта и резултата срещу "Звезда" ме карат да бъда оптимист за отбора, защото много добре знаем какъв е сръбския футбол и каква школа имат. Тази победа е важна за самочувствието на играчите, да си повярват в силите, да се отърсят от напрежението и да покажат това, на което са способни. Успехите няма как да не дойдат.
Левски, обичаме те!