Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Неможе да продължава това така
Не им правете кефа на шведките.Според мен се упражнява тотален геноцид спрямо отбора на "Левски"Спомнете си кой е шефа на тази измислена телевизия!!!! Някакъв старозагорски селянин от управата на "Берое".Всичко е ясно.
Боже Господи...2010г. живея и не мога да изгледам нормално,и един мач на Левски от ЕКТ
...След като шведска телевизия няма да дава мача тия скапаняци от булсат толкова ли не могат да пратят един ПТС бе?Нещастници скапани
Да припомням ли,че когато игрхме с Шалке ZDF си дойдоха с целия екип,ПТС-и и всичко останало
...Ебаси малоумщината,ебаси пародията 

"правата за излъчване на двубоите до груповата фаза на турнира Лига Европа на всички български отбори се държат от "ТВ+""
Огромна заблуда
Тези нещастници могат да ми държат само к*ра
Правата за гостуванията са си на отборите домакини и за да се вземат, трябва да се плати на тях
Мизерниците от "ТВ+" не могат да платят, още по-малко могат да отидат там и да снимат, така че трябва да си наистина безкрайно заблуден, за да им станеш абонат...

Огромна заблуда

Правата за гостуванията са си на отборите домакини и за да се вземат, трябва да се плати на тях

Мизерниците от "ТВ+" не могат да платят, още по-малко могат да отидат там и да снимат, така че трябва да си наистина безкрайно заблуден, за да им станеш абонат...
Ники ама и ти даде един пример-ZDF. Това за нашите стандарти е Юпитер или Марс. Нещата са несравними, БСК нямат финансовия ресурс на БНТ, ти ми говориш за ZDF 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
kishe написа:да си го изкараме на шведките по морето
+1
Re: Линкове за Левски-Калмар,ще го предават ли или пада от екран
Никъде не пише,че нито една шведска телевизия няма да предава мача ! Дори пише,че заради технически причини няма да могат да излъчат мача,не заради това,че мача няма да бъде излъчван по някоя шведска телевизия.
Никъде не пише,че нито една шведска телевизия няма да предава мача ! Дори пише,че заради технически причини няма да могат да излъчат мача,не заради това,че мача няма да бъде излъчван по някоя шведска телевизия.
Абсолютно съм съгласен че, това което се случва е пълен цирк!!!Аз съм абонат на БСК, но все по-често ми се струва че, само си правят само ПР с тези мачове.Ще ги дават няма да ги дават?!
Като не могат да не се занимават с предаване на мачове!
Като не разбират че, полвин България ще гледа мач на който и да било от участниците, също да не се занимават!
Гаврата трябва да спре!!!
Успех на ВСИЧКИ, повтарям на ВСИЧКИ, че както е тръгнали в скоро време няма да има проблеми с предаването на срещи от ЕКТ!!!
УСПЕХ на СИНИ, червени, оранжеви и зелени!!
За БЪЛГАРИЯ!
Като не могат да не се занимават с предаване на мачове!
Като не разбират че, полвин България ще гледа мач на който и да било от участниците, също да не се занимават!
Гаврата трябва да спре!!!
Успех на ВСИЧКИ, повтарям на ВСИЧКИ, че както е тръгнали в скоро време няма да има проблеми с предаването на срещи от ЕКТ!!!
УСПЕХ на СИНИ, червени, оранжеви и зелени!!
За БЪЛГАРИЯ!
Абе те и за мача Дъндолк Левски казаха ,че нямало нито една камера ,пък след малко време гледахме головете по спотал.Това е просто измиване на ръцете от страна на Булсатком.
radko piratko написа:kishe написа:да си го изкараме на шведките по морето
Те на левскари не дават!
Бе ти ша каиш, че не дават

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"