В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот miros » 27 юли 2010 16:09

Roger_Federer написа:Беше ясно,че не само ние ще проплачем от билетите.Левскарите ги призовавам да си отидат на мача,да дадат веднъж 15 лв за Б и готово.Ние на всеки мач ще трябва да плащаме съответно по 10,12 или 15 лв,така че не си мислете,че това ни харесва.Това е поредната простотия на Титан,но не се учудвам.Трябваше Б сектор да е 10 лв,както и е нашият-Г.

Защо се учудваш?
Когато "Левски" е домакин,цената за "б" сектор е 2лв,а за "г" е 5лв.
Както и обратно.Въпроса е,че сега цените на билетите са по скъпи.Но аз невиждам да има някаква провокация към сините фенове.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 16:30

еми това е тъпо... даже сега го научвам от тебе.. мислих че само билетите са ви по 15 ....незнаех че така са направили..еми незнам нямам думи

Така казаха

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 16:31

Thsmith написа:доста хора ги отказват цените колкото и да е гадно...
Днес приказвах с 10 тина приятели който ходят редовно уж... и 1/2 от тях реагираха "да дам 15 лв ти луд ли си"...

И аз така си виках ама днес ми звъннаха да дам пари за да ми купят билет , щото не съм от София и едва ли ще има билети в деня на мача и.. ето че ги дадох :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 16:32

UltraBlue. написа:
Thsmith написа:доста хора ги отказват цените колкото и да е гадно...
Днес приказвах с 10 тина приятели който ходят редовно уж... и 1/2 от тях реагираха "да дам 15 лв ти луд ли си"...

И аз така си виках ама днес ми звъннаха да дам пари за да ми купят билет , щото не съм от София и едва ли ще има билети в деня на мача и.. ето че ги дадох :lol:

[offtopic]Знаеш ли кога ще ги пуснат в продажба?[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 27 юли 2010 17:50

Изгубих си 10-15мин да чета глупости и директно от 10 на 17 стр. Как ви хрумна да пишете толкова глупости на новина от ММ :shock: .
По темата относно бройката за Б и 1000 билета да отпуснат пак ще сме 7-8К поне. На последното дерби на КП пак имаше ограничена бройка и моШно на касата пред А с билетче за В и -1 билетче за чорбетата. Колко ще са билетите за Г на реванша пък изобщо не ме вълнува. Да му мислят ония. Единствено искам да не се правят глупости мача да е на Герена и да усерат Емблемата с некоя бомба.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2010 18:19

ace_ventura написа:
UltraBlue написа:Изображение

Кое ще му счупите на герена... 10 реда седалки, дето така или иначе ще ги демонтират преди да ви пуснат там, или нарисуваната емблема?

Не искам да се заяждам, но се открва супер гледка към новото табло. И ако прибавим, че под него няма седалки и ако ти е крив мерника няма кой да удариш + наличието на каманяци по сектора, не малко хора биха точния си мерник :twisted: :twisted:
Не знам ... пак помисли

И ще потрошите таблото, защото в главите ви дори вятър няма, така ли да разбирам тази закана?Сигурно ще изпитваш цяла година оргазъм само при мисълта, че си участвал в потрошаването на нещо хубаво и не твое?!?
Колко празен откъм интелект трябва да е един човек, за да отиде някъде с цел правене на золуми!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 27 юли 2010 19:58

Цените на билетите са определени. Пролетният полусезон е далече. Коментарите са излишни. На ход са футболистите. С една хубава игра и победа могат да докажат, че 15 лв. не са дадени напразно.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 27 юли 2010 21:16

Аз ще съм на мача в "Б". Билет ще си купувам на място. Ако случайно свършат билетите, ще отида в "А" или "В". Стискам палци за положителен резултат в Швеция, за да няма нерви преди дербито и да отидем с добро настроение. Нямам спомен от колко време не съм бил толкова обнадежден, че ще ги бием. Изтарикатиха се с това изтегляне на днескашния мач, но съм уверен, че нашите играчи ще им го върнат тъпкано. От нас се иска да сме колкото се може повече и да им покажем, че те срещу нас домакин не могат да бъдат.

Само Левски!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 юли 2010 23:15

Срамна е тази постъпка на пернишките боклукчии. Ще ограничат доста хора с тази безумна цена. А и без това има голямо напрежение меду двата тима. Плюс само 10 пропуска на ВИП! Толкова селско, че нямам думи. И какво искат да докажат с това? Просто това ще доведе до реципрочни мерки от наша страна. Никой не може да ни обвини каквато и цена да изберем. Ама каквото повикало, такова се обадило. И в крайна сметка страдащите отново ще са обикновените фенове.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Meer1914
Контакти:

Мнениеот Meer1914 » 28 юли 2010 00:10

POPCORN написа:
LaRgO написа:
ти в кой свят живеш бе приятелю, а на националния защо не сте по 18-20 , много ви е далече ли :) :)

На "Герена" под 15 000 няма да сме ! Вие колко ще бъдете ? 5000 ? Не, 4000 ? Не, 2 800-3000 ? Там някъде.Заплашвайте,че ще чупите стадиона,на мача ще видим колко сте смели

и как разбра. че ще сте 14 хиляди?ами ако пак сте на 5-6 място и не играете в Европа?пак ли мислиш, че сте толкова?Вие миналата година в европейските мачове бяхте по 7-8 хиляди... за какви 14 ми говориш..ти да не си от софия запад?взимаш ли някакви хапчета?

Абе Пуканка ли си, POPCORN ли си не те знам, обаче ти явно не си взимаш хапчетата!
Играли сме били зле миналата година, да така е, а вие като играхте добре що не станахте шампиони бе пич? Щото при вас няма мъже! За това! Почни от вратарчето и карай наред! Слушах ви днес какви закани на тия момчета от Клифтънвил! 10, 15 гола щели да им вкарат. Добре че онези свършиха въздуха та се поодпушихте. Сега за неделя! Колкото сте определили, толкова ще платим! 15 лева - добре! Ти не разбираш ли че пернишките титани го правят за да ви се харесат на вас чорбарчетата, а вие се хвърляте като вдовец на хоро на тая въдичка. Нищо няма да стане, бием ви и това е! Жалко че мача не е на "Маймунарника" та кефа да е пълен.
И запомнете - ако въобще сте живи напролет /съмнително е при това малоумно ваше ръководства/ НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ на Герена. За вас и вашето самочувствие не е добре да идвате. Ще ви е неприятно, ще ви освиркваме през цялото време, ще ви бием /на футбол разбира се/ и после ще давате маса пари за успокоителни защото ще сънувате кошмари цяла нощ. Така че момчета, за ваше добро е - НЕ ИДВАЙТЕ НА ГЕРЕНА! НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ!!!

Върни се в “Левски”