Абонаментни карти на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

OriginalWriter
Контакти:

Re: Абонаментни карти на Черно море

Мнениеот OriginalWriter » 27 юли 2010 16:11

Всичко е въпрос на приоритети.

Разбира се има и хора, които просто не могат да си позволят 60 лв. за футбол на момента. Но това не им пречи да ходят на всички мачове.

Негативните коментари са насочени към тези, които принципно могат да си го позволят, бият се в гърдите, че са 5-то поколение "моряци", но все има нещо от което са недовлни и ЗАРАДИ ТОВА не си вземат карта.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 27 юли 2010 23:46

MORSKI написа:Tи не с еправи на много отворен! Това, че ти имаш пари и работиш не значи, че другите го имат! За твое сведение не съм длъжен да дaвам отчет на никого, но аз нито пуша, нито ходя на кино, вече и на диксотеки няма как да ходя! Точно, защото нямам пари, а издръжката ми на месец в друг град е минимум 5 пъти по цената на въпросната карта! И никой не мрънка, престани с глупостите си! Тук има немалко студенти като мен и момчето, което писа, че взема по 300 кинта или е ученик, или студент! Айде много ти знае устата на теб, като толкова си оборотен- събери пари и вземи 10 карти на хората, които не могат да си ги позволят във форума и ги раздай! Тогава вече ще имаш правото да нареждаш, ако някой мрънка и тогава ще можеш да говориш кой какъв е! Понеже си направил нещо, а сега си също едно мрънкало, което вечно нарежда инакомислещите от него! Ето тогава няма да си мишка, понеже в момента и ти спадаш към въпросните наречени от теб "мишки" и мрънкащи... Мислиш ли, че на някой в този форум не му пука за идеята Черно Море, а? За да казват, че са много 60 лева, значи има причина... Не всеки може да си ги позволи......
Стига тъпи мнения,който има пари си купува карта, който няма опитва да реши проблемите по други начини...
И стига с тези нападки, много е лесно да нападаш другите зад компютъра! Вместо да сме единни, ние се нападаме и това го има само в нашия форум(не само този и в официалния е така) - я ги вижте левскарите, цесекарите и феновете на други отбори - единни са и се защитават! Левскарите непрестанно влизат във форума да се заяждат и се подкрепят и защитават, а ние тук сме се разделили- на "мишки" и "отворковци", на козирка и агитка, на семкаджии и ултраси, на ходещи по гостувания и неходещи и не знам си какви още....
Айде със здраве, който не му харесва мнението ми да се оправя.... Боли ме фара както се казва!
Нареждайте щом искате, делете се! Псувайте ме и т.н.... Щом идеята Черно Море не може да ни обедини, нищо не може да го стори явно........ Приятно прекарване в този "безценен форум"....

Морската мишка как се е разпенил,мале,мале...
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 28 юли 2010 15:33

15 домакинства * 5лв (толкова бяха билетите миналия сезон) = 75 лв
Ако добавим 1-2 мача за купата стават 80-85 лв.
Който смята да посети всички мачове на Черно море, и има парите на момента - да купува, другите да се спасяват мач за мач - няма как...
Ташак си е, че е 60 лв, а не по-малко, но това е положението...
Ф.К.Ч.М.

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 28 юли 2010 17:30

motion_man написа:15 домакинства * 5лв (толкова бяха билетите миналия сезон) = 75 лв
Който смята да посети всички мачове на Черно море, и има парите на момента - да купува, другите да се спасяват мач за мач - няма как...

Принципно картата не е на аванта, в предвид, че все нещо ще излезе и няма да отидеш на поне 1 мач, да не говорим за повече. И така от 80-85лв. излиза, че стават някъде 60. Т.е. колкото картата. :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 юли 2010 21:07

Нека се върнем на представянето днес.Хубаво беше,че се появиха Миро,Жоро и контузените.Имаме страхотен отбор.От всиките налични играчи повече от 1/3 са юноши на Черно Море от които само двама Жоро Илиев-28г. и Владо Костадинов-22г. са над 20г.От младоците за пръв път влезли в мъжкия отбор на Черно Море - Илиян Капитанов и Янчо Андреев се понрави много Капитанов.Страшно бърз нападател с чувство за комбинативност.Андреев има бързина,но трябва още много да учи.Дончо Атанасов ще бъде със сигурност един от най-добрите ни играчи.Разбира се не може да подминем Жардел.Все още не е във форма,но някои отигравания-световна класа.Например има перфектен пас на външен фалц,нещо което БГ играчите не умеят.Направи ми впечатление как гърдира първа топка,как овалдява....Сашко и Танко не му взеха първа топка,а като го бутаха в гръб все едно бутаха бетонен блок,така добре стои Жардел и така овладява.Свалил е още килограми и още по-добре ще става.Хубаво е,че вкара гол,но неговия отбор от младоци и юноши трудно можеше да се опре на стартовия ни състав.Ратников игра плеймейкър и за мене се справи отлично,това е неговото амплоа
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 29 юли 2010 14:38

А някой може ли да каже за колко време става абонаментната карта :? Иначе, предпочитам да си взема карта, защото после да търся пари за всеки мач... Апък така, ако трябва и пеша ще отида на стадиона ;p

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 29 юли 2010 15:14

f0rbidden написа:
motion_man написа:15 домакинства * 5лв (толкова бяха билетите миналия сезон) = 75 лв

Принципно картата не е на аванта, в предвид, че все нещо ще излезе и няма да отидеш на поне 1 мач, да не говорим за повече. И така от 80-85лв. излиза, че стават някъде 60. Т.е. колкото картата. :)

И така да е, лично аз предпочитам да съм с карта вместо да се бъркам за пари и да дебна за билети всеки мач - това си е едно удобство. Също както е картата за градския транспорт - дори и да не спестиш много е по-добре от колкото да ти се търкалят стотинки из джобовете.

А иначе някой знае ли от колко до колко часа работи канцеларията на Тича?
Ф.К.Ч.М.

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 31 юли 2010 00:19

От една страна е хубаво да се ходи на мачовете с по-малките отбори, тъй като тази година ще се излъчват сравнително по-малко двубои по телевизията. :)

Потребителски аватар
Lime
Контакти:

Мнениеот Lime » 31 юли 2010 14:29

С картите си е супер положението, само тази година да не бяха толкова грозни и смешни като дизайн. Да ги извиним,тъй като до последно не знаеха къда ще се играят домакинските мачове, но е добре да не се излагаме така повече. Иначе е кофти, че отпаднаха и местата от ложи 2, бяха си голяма далавера и удобство. Който е решил да има само ВИП ложа и всичко друго е сбъркал, нормално е човек да има право на избор, а не или 1 час преди мача за място или се пънеш и се правиш на някой който не си в ложата!
Черно море- единственият професионален футболен клуб на Варна!
http://www.footballbulgaria.com

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 31 юли 2010 15:04

Lime написа:С картите си е супер положението, само тази година да не бяха толкова грозни и смешни като дизайн. Да ги извиним,тъй като до последно не знаеха къда ще се играят домакинските мачове, но е добре да не се излагаме така повече. Иначе е кофти, че отпаднаха и местата от ложи 2, бяха си голяма далавера и удобство. Който е решил да има само ВИП ложа и всичко друго е сбъркал, нормално е човек да има право на избор, а не или 1 час преди мача за място или се пънеш и се правиш на някой който не си в ложата!

Дизайнът не мисля, че е от кой знае какво значение?!

Върни се в “Черно море”