В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот 0007 » 27 юли 2010 14:27

Най-правилното решение е пролетното дерби да се играе на Герена и да се отпуснат 2 300 билета за феновете на ЦСКА - 10 % от капацитета на стадиона.Щом те отпускат 10 % от националния(който им се води и домакински този сезон) така и ние на нашия домакински ще отпуснем 10 % ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 14:28

UltraBlue написа:
Cesc Fabregas написа:Еми вие чупете(ако има кво), пък ще видим... :roll:

Някои хора явно никога не са били на Герена, ама иначе го дават големи бабаити... 8-)

на много глупости се наслушах днес... :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 14:28

POPCORN написа:
LaRgO написа:
ти в кой свят живеш бе приятелю, а на националния защо не сте по 18-20 , много ви е далече ли :) :)

На "Герена" под 15 000 няма да сме ! Вие колко ще бъдете ? 5000 ? Не, 4000 ? Не, 2 800-3000 ? Там някъде.Заплашвайте,че ще чупите стадиона,на мача ще видим колко сте смели

и как разбра. че ще сте 14 хиляди?ами ако пак сте на 5-6 място и не играете в Европа?пак ли мислиш, че сте толкова?Вие миналата година в европейските мачове бяхте по 7-8 хиляди... за какви 14 ми говориш..ти да не си от софия запад?взимаш ли някакви хапчета?

Пак казвам под 15 000 няма да сме.Не съм нито от СЗ,нито от ЮД.Не съм от никакъв фен клуб,не съм и на хапчета ! Вторият мач ще ви видим дали сте мъже или само се правите на смели по форумите
Последна промяна от LaRgO на 27 юли 2010 14:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 юли 2010 14:29

POPCORN написа:
LaRgO написа:
ти в кой свят живеш бе приятелю, а на националния защо не сте по 18-20 , много ви е далече ли :) :)

На "Герена" под 15 000 няма да сме ! Вие колко ще бъдете ? 5000 ? Не, 4000 ? Не, 2 800-3000 ? Там някъде.Заплашвайте,че ще чупите стадиона,на мача ще видим колко сте смели

и как разбра. че ще сте 14 хиляди?ами ако пак сте на 5-6 място и не играете в Европа?пак ли мислиш, че сте толкова?Вие миналата година в европейските мачове бяхте по 7-8 хиляди... за какви 14 ми говориш..ти да не си от софия запад?взимаш ли някакви хапчета?

Нали се сещаш,че на което и място да сме,на мача с вас няма да има под 10 000 ако се играе на Герена,защото това не е обикновен мач а и е безценно да видиш как си тръгвате към 70-та минута унизени ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 14:30

POPCORN написа:
UltraBlue написа:
Cesc Fabregas написа:Еми вие чупете(ако има кво), пък ще видим... :roll:

Някои хора явно никога не са били на Герена, ама иначе го дават големи бабаити... 8-)

повечето сме били така ,че.... пък за ония където говори за многото фенове да не стане така ,че ние сме 3000 примерно и вие да сте 3000 хахах, ако играете като миналата година, няма да сте повче от 1000 на мач :) :)

Изображение

Кое ще му счупите на герена... 10 реда седалки, дето така или иначе ще ги демонтират преди да ви пуснат там, или нарисуваната емблема?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:30

Леле пак казам под 15 000 няма да сме.Не съм нито от СЗ,нито от ЮД.Не съм от никакъв фен клуб,не съм и на хапчета ! Вторият мач ще ви видим дали сте мъже или само се правите на смели по форумите

ок ок да не се окаже само ние да сме 3000 а вие да сте 5000... защоото тука много от Левскарите с които съм се хващал на бас избягаха и не си изпълниха обещанията :) само говорите и после никакви ви няма
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 14:31

POPCORN написа:
Леле пак казам под 15 000 няма да сме.Не съм нито от СЗ,нито от ЮД.Не съм от никакъв фен клуб,не съм и на хапчета ! Вторият мач ще ви видим дали сте мъже или само се правите на смели по форумите

ок ок да не се окаже само ние да сме 3000 а вие да сте 5000... защоото тука много от Левскарите с които съм се хващал на бас избягаха и не си изпълниха обещанията :) само говорите и после никакви ви няма

Невъзможно е да сме 5000

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 27 юли 2010 14:31

Хахах момчета за какво се карате,това е поредния цирк,с който се опитват да посъживят и без това безинтересното първенство и мач Левски-ЦСКА,аз на нито един от двата мача няма да присъствам,така че ми е все едно колко ще са билетите,но това просто е един тъп опит за настройване на двете агитки една срещу друга.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:32

Нали се сещаш,че на което и място да сме,на мача с вас няма да има под 10 000 ако се играе на Герена,защото това не е обикновен мач а и е безценно да видиш как си тръгвате към 70-та минута унизени ;)

тоя па смешко кажи ми един мач скоро да ст ебили 10000 човека?аз такъв ваш мач скоро не съм гледал..справка последното дерби 12 човека общо... погледно последните дербита и говори пак...14 хиляди не сте били на мач от времето на шампиоснката лига сигурнио :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 14:32

POPCORN написа:
LaRgO написа:

За него не знам, ама ти май днес си предозирал... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Левски”