В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот rhaegar » 27 юли 2010 12:38

Kasperle написа:Гонзо трябва да е солидно тъп да го приказва това.. Ако билетите за ЦСКА са 30 лв., билетите за останалия стадион трябва да са поне 20 лв. Има си разпоредби на БФС. Да видим колко телета ще сбере тогава?

Когато ни даваха титлата срещу Литекс последния кръг (май беше 2007) за целия стадион бяха билетите по 20-30 стотинки, а за Г бяха 4лв-така че това не важи, освен ако не е въведено наскоро.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 12:43

malchev написа:Не са виновни феновете на ЦСКА за цените на билетите, че да им слагаме двойни на пролет!!!
Домакинство на Герена - ОК, мисля че е нормална реакция. Но да сложат същите цени за сектор Г - 15лв. и да им отпуснат 2 800 билета.

Ти луд ли си .. те плащат 10 за домакинство , тъй че като им сложиме 15 каква е разликата.. ? 5 лв напълно приемлива.. докато ние да плащаме 2,3 лв айде 5.. и изведнъж оп 15.. че на мен картата за 15 мача + тия сега преди групите ми е 26 лв а да им давам на тия 15 лв за един мач.. да се закриват!!! 30 кинта е най-добрата цена ако искат да идват ако не да си гледат мача при езерото "Ариана" :evil:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 27 юли 2010 12:46

Хахахаха за 15 лв ли сте бе ... големите фенове , 15 лв на всеки от сектор Б е тревичката дето си купува преди мач и 5-6 бири,които винаги поглъщате !

30 лв да ги направите и с , какво това ще помогне на отбора ви , може би ще играят долу на терена с 20 човека вашите ... и тази,като миналата година ще сте 1 удар в очертанията на вратата за 2 мача 8-)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 12:46

rhaegar написа:
Kasperle написа:Гонзо трябва да е солидно тъп да го приказва това.. Ако билетите за ЦСКА са 30 лв., билетите за останалия стадион трябва да са поне 20 лв. Има си разпоредби на БФС. Да видим колко телета ще сбере тогава?

Когато ни даваха титлата срещу Литекс последния кръг (май беше 2007) за целия стадион бяха билетите по 20-30 стотинки, а за Г бяха 4лв-така че това не важи, освен ако не е въведено наскоро.

Мога да ти кажа че точно на 2.12.2007 / 15:30 билета за мача с цска е бил 2.00 лв , а миналата година билета ни беше 3 лв , като се водехме домакини

Потребителски аватар
Kolovatigb1987
Контакти:

Мнениеот Kolovatigb1987 » 27 юли 2010 12:47

Какви 4300 билета ще пускат бе , тея тотално искат да унищожат футбола в България , свине мръсни, ,СВИНЕ УМРЕТЕ ЗАВИНАГИ И СПРЕТЕ ДА ТРОВИТЕ ФУТБОЛА :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 12:49

Angoff написа:Хахахаха за 15 лв ли сте бе ... големите фенове , 15 лв на всеки от сектор Б е тревичката дето си купува преди мач и 5-6 бири,които винаги поглъщате !

30 лв да ги направите и с , какво това ще помогне на отбора ви , може би ще играят долу на терена с 20 човека вашите ... и тази,като миналата година ще сте 1 удар в очертанията на вратата за 2 мача 8-)

Важно е че титанчетата не ги заслужават тия 15 лв чукни се в главата малко.. вие за 10 правихте бойкоти , молби и кво ли не..

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 27 юли 2010 12:51

Prizrachen написа:
azzaro написа:Кфи глупости говорите ще стигнете 30 000 друг пат имате най много по 17 18 000 !!! Друго си е пловдивското дерби но няма стадион да ни сабира ;)

Нещо си сбъркал рейсО пич, 2009 имаше 30 хиляди, а под 12 хиляди никога не сме били, а при вас 12 хиляди е максимума...

Хо-хо-хо!Доста си забавен!30 000 хо хо хо!Това е мечта ,която и дядо коледа не може да ви изпълни!Никога не били под 12 000-ако се броят и ТВ-зрителите си много прав :mrgreen: !!!!

П.С:Уж Пловдив е най-мръсният град в Европа,но май на вас са ви замъглени мозъците!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 27 юли 2010 12:52

UltraBlue. написа:
malchev написа:Не са виновни феновете на ЦСКА за цените на билетите, че да им слагаме двойни на пролет!!!
Домакинство на Герена - ОК, мисля че е нормална реакция. Но да сложат същите цени за сектор Г - 15лв. и да им отпуснат 2 800 билета.

Ти луд ли си .. те плащат 10 за домакинство , тъй че като им сложиме 15 каква е разликата.. ? 5 лв напълно приемлива.. докато ние да плащаме 2,3 лв айде 5.. и изведнъж оп 15.. че на мен картата за 15 мача + тия сега преди групите ми е 26 лв а да им давам на тия 15 лв за един мач.. да се закриват!!! 30 кинта е най-добрата цена ако искат да идват ако не да си гледат мача при езерото "Ариана" :evil:

Брат, казвам просто, че ако се разберат като бели хора ръководствата, разделят Васил ЛЕвски на 2 части - синя и червена и сложат нормални цени на билети (5лв. за Б и Г) ще дойдат много хора и ще се получи супер атмосфера.
Нали за това се играе на националния стадион, за да няма уж домакин. Демек за двата отбора условията трябва да са еднакви.
Мисълтта ми е, че нито ние сега сме виновни, нито феновете на ЦСКА за това, че някое от ръководствата иска да изкара 5000лв. повече. И вместо да стане празник, пак се почва със заяжданията на дребно и глупостите..

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2010 12:55

Не съм октопода Пол, ама предвиждам, че Сашо Диков ще прави предаване до понеделник сутринта. Така усещам аз. А за мача очаквам рекордно ниска посещаемост с този ход на титаничните пилешки трътки. Лошото е, че и от наша страна ще искат да им го върнат пролетта, което е не по-малко тъп номер. От двама глупаци, няма по-умен глупак!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 27 юли 2010 13:05

Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
П.п.-Аз лично не разбирам,ако решите да играете на Васил Левски пролетта и ни дадете само сектор Г кво ще ни бъде преимуществото... :?

Върни се в “Левски”