STOILOV - BERBATOV

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Re: STOILOV - BERBATOV

Мнениеот LSFC1914 » 25 яну 2009 00:53

delqnski47 написа:
River Plate написа:С МЪРИ НЯМАМЕ ШАНСОВЕ! ДОКАЗАНО СЛАБ ТРЕНЬОР!

що бе бате......на Мъри му трябва време и малко по малко се сработва!!! ;)

Защото е Левскар и за това така казва.

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 25 яну 2009 00:58

Svetlio написа:
sinister написа:не знам дали сте разбрали обаче днес големия треньор Мъри постигна пореден забележителен международен успех срещу узбекистанския шампион Буньодкор 0:0 :lol: :lol: :lol:

На теб явно Стоилов не ти допада и търсиш всякакъв начин да му принизиш качествата като треньор . На всекиго е ясно , че контролите не са определящи . Освен това пропускаш , че днес Ривалдо игра срещу Литекс , но няма значение . Не е лошо понякога да сваляш червените очила и да се взираш в реалността , а тя е , че Мъри е най-подходящия български треньор , който да поеме състава в този момент .

Не само Ривалдо,а там миналия сезон треньоп на Буньодкор беше,не кой да е,а Бразилската легенда ЗИКО!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 яну 2009 02:39

Стоилов е добър треньор, но мисля че проблема ще му е същия и както при Пламен Марков(Неустойката), а именно че със смиреното си поведение едва ли ще успее да мотивира играчите в отбора, ако ще и всичките да са викнати от Литекс!
Успеха му с Левски стана факт, благодарение на това че той беше играл рамо до рамо с повечето футболисти и си имаха доверие и респект! Сега в Литекс вижте го какви срамни загуби записа и на всичко отгоре със слаба игра, двата мача срещу ЦСКА са показателни!
Който и да дойде на поста, трябва да му е ясно че ако пак изолира Бербатов на върха на атаката ни, то пак нищо добро не ни чака! Бербатов е колективен играч и затова до него винаги трябва да има още един нападател, както Воронин в Леверкузен, като Р.Кийн в Тотнъм и сега Рууни в МанЮн! Схемата е 4-4-2 ама БГ треньорите въобще не я използват когато имат важен мач!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 25 яну 2009 02:43

АХАХАХА, как мъри бе, да връщат ВЕЛИКИЯТ ТРЕНИОР ПЛАМЕН МАРКОВ ИЛИ ПОСТИГНАЛИЯ ЕДНА ТИТЛА С Ц(*КА ТРОИЧО МЛАДЕНОВ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ЕЙ МНО СТЕ ЗЛЕ ЗАКЛЕВАМ СЕ

sinister

Мнениеот sinister » 25 яну 2009 03:37

Prizrachen написа:АХАХАХА, как мъри бе, да връщат ВЕЛИКИЯТ ТРЕНИОР ПЛАМЕН МАРКОВ ИЛИ ПОСТИГНАЛИЯ ЕДНА ТИТЛА С Ц(*КА ТРОИЧО МЛАДЕНОВ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ЕЙ МНО СТЕ ЗЛЕ ЗАКЛЕВАМ СЕ

мъри добре се осра в лефскито.
айде сега да ОСЕРЕ и национала
а така

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 25 яну 2009 09:51

Мъри е най-добрият български треньор, но според мен на национала му трябва авторитетен чужденец. Проблема там е в "мотивацията", а който и български треньор да вземе мерки срещу "звездите" ще има проблем с феновете и БФС. Единствено големите неустойки на чужденците са вариант за преодоляване на наглостта на балканските "хитреци"-ръководители, играчи и фенове.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 яну 2009 10:26

Що пък да не се класираме?! Преди -94 какво беше? Два мача преди края в групата Франция трябваше да падне като домакин първо от Израел, а после от нас. Нещо, което се струваше в сферата на фантастиката. И какво стана всички знаем... Нашата група в момента е толкова равностойно слаба /или силна/, че всеки може да бие всеки. Италия в момента е гола вода, Ейре си е отбор на момента... Най-много трябва да се плашат всички от Черна гора, защото са жадни за успехи като всяка млада държава! А имат и нужните качества като футболисти...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 яну 2009 12:19

Lyubooo написа:Стоилов е добър треньор, но мисля че проблема ще му е същия и както при Пламен Марков(Неустойката), а именно че със смиреното си поведение едва ли ще успее да мотивира играчите в отбора, ако ще и всичките да са викнати от Литекс!
Успеха му с Левски стана факт, благодарение на това че той беше играл рамо до рамо с повечето футболисти и си имаха доверие и респект! Сега в Литекс вижте го какви срамни загуби записа и на всичко отгоре със слаба игра, двата мача срещу ЦСКА са показателни!
Който и да дойде на поста, трябва да му е ясно че ако пак изолира Бербатов на върха на атаката ни, то пак нищо добро не ни чака! Бербатов е колективен играч и затова до него винаги трябва да има още един нападател, както Воронин в Леверкузен, като Р.Кийн в Тотнъм и сега Рууни в МанЮн! Схемата е 4-4-2 ама БГ треньорите въобще не я използват когато имат важен мач!

Съгласен съм,че до Бербатов трябва да има още един нападател,аз не съм привърженик на схема с един нападател особено за националния отбор,в който няма нито един сериозен конструктивен халф в момента!Дано Божинов се върне по-бързо на терена и с Бербатов да оформят нападателно дуо!Смятам,че Валери Домовчийски също е сериозен вариант!Що се отнася до Мъри,то според мен той няма да бъде мека Мария като Пламен Марков и няма да спести критиките,а дори и изваждане от състава на т.нар. ни звезди.Стоилов е точният човек за поста и аз вярвам,че предстоят по-добри времена за българския национален отбор!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “ЦСКА”