Относно бойкота!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Относно бойкота!

Мнениеот azata » 26 юли 2010 22:03

Я вземете се стегнете и стига с тези бойкоти.Утре ЦСКА излиза за да защити името си и най-вече да покаже,че и в България се играе приличен футбол.Утре всички Цесекари на стадиона единни и подкрепящи своят отбор.Тия ирландци трябва да ги прегазите като маче о дирек.Може да се бъзикаме помежду си когато играем-нещо напълно нормално,но когато става въпрос за ЕКТ,Българщината в нас трябва да надделява.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 юли 2010 22:05

ultra_blue написа:CSKA_90 тебе те помня от едно време и ми остави много добро впечатление... Надявам се да не бойкотирш отбраси и да бъдеш на стадиона ! Вие ще дадете 10 , аз ще дам 15 и ще подкрепям отбора си , надявам се и вие така. Нека покажем кое е дербито на Бълагария ! Всичко друго е временно :) !

Брат-сигурно ще ходя!Мерси иначе за мнението ти
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 юли 2010 22:32

Всеки има право на решение,дали да ходи на стадиона или не.Аз лично след загубата от Калиакра,за купата,не стъпах нито веднъж на Тича,от яд и мъка и си обосновах решението във форума.Понякога на човек му писва от нещо или някого и решава да не ходи на мач.Не може,да го вържете и да го закарате насила на мач,нали? :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юли 2010 23:37

До CSKA 90
Ти си от хората,които са истински фенове,и си от малцината,винаги добре дошли в синия форум-за да дадеш мнение,да спориш-защото сме различни и спорът е нормално състояние,но с аргументи и уважение към противника.Разбирам мисленето ти,но в случая ми позволи да изкажа моето-не си съвсем прав.С тоз бойкот нищо няма да постигнеш,твоето място е на стадиона-замисли се малко ние миналата година къв го ядохме :) .То не беше Берое,Черноморец,Локо Сф,дерби загубено и т.н.Ми това са реалностите-това е ТВОЯТ ОТБОР!Не може само да се бие,има и друго...На мен в Пловдив като ни изравниха от центъра,зер много благо ми беше :( .Футболът е като живота-има и добро,и зло,има периоди на възход,и на падение-има и шанс,и малшанс...Как я мислиш-ще бойкотирате,та на Д хората да са на стадиона и после да викат-ей ги предателите и неверниците!Стегай се и утре и в неделя-на стадиона,а в неделя като викаш КЗЛ,сещай се,че на 150 м срещу теб не всички са идиоти :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 27 юли 2010 09:49

Пичове,не виждате ли,че и левскарите ни се смеят и лично те ни призовават да отидем на стадиона.Каква мотивация още искате?!Айде стига с тези глупости.Против тези цени на билетите съм,но ЦСКА е едно от нещата,които най-много обичам и някакви цени не могат да ме спрат.Ако не харесвате ръководството,имайте предвид,че на терена не играе то,а и играят 11 човека,футболисти,които днес ще направят добър мач,надявам се.Така че днес всички на мача!Който може,да отива,да се съберем поне 6-7 хиляди,макар и толкова да не ми се вярва,че ще сме,защото сме от ЦСКА и трябва да подкрепяме отбора!

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 27 юли 2010 10:36

Всеки има право на мнение и на изразяване и отстояване на позицията си. Друг е въпроса дали точно от първия мач следва да се правят някакви бойкоти и дали точно така трябва да се изразява несъгласието с ръководството на Клуба. Аз лично смятам, че трябва да се наблюдават малко нещата през този сезон и тогава да се правят по-крайни изводи и да се намират по радикални форми на протест. Но затова сме "уж" свободна държава, всеки да изразява мнението си и позицията си. А по отношение на някои изказвания срещу CSKA_90 или хората които имат подобно на неговото мислене- аз лично следя редовно форума, въпреки че не винаги пиша. Направило ми е впечатление коментарите и позиците на CSKA_90 и съм останал с впечатлението, че обича отбора и милее за него. Е именно поради тази причина считам, че следва да се прояви уважение към него и другите като него, ако искат да изразят позицията си по друг начин, а дали е правилна или не, всеки сам преценява. Хубаво е публиката и феновете да са единни, но понякога е нормално да има и по-крайно разминаване по някои въпроси.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 27 юли 2010 15:46

niki87 написа:Абе вие нормални ли сте бе?Още не е почнал сезона и бойкотирате.Това го няма никаде.Простотия до шия.Мястото ви,а и на всички фенове,е на стадиона!...Аман от глупости...Интересно,че и феновете на Ливерпул не са доволни от собствениците,отборът им не е бил 20г. шампион,ама на всеки мач има 40 000...Така трябва да бъде и у нас,иначе футбол няма да имаме!

+1! Толкова пъти съм го казвал, че вече ми писна! Бойкот ама не срещу ЦСКА а срещу Титан. Собствениците никога няма да бъдат долюбвани. И против Павлов говорихме, и против Божков говорихме, просто няма смисъл да не подкрепяш отбора заради някакви тарикати. Аз ще бъда на стадиона! Но за да подкрепя до някъде протеста срещу начина на управление и провежданата политика ще бъда в сектор В :!:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 27 юли 2010 16:39

Бойкота трябва да е от всички до 1 ! Ако 5 поредни мача никой не влезне на стадиона цените на билетите няма да останат такива фантастични ;) Обаче ние сме си прости като нация няма как да стане...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 27 юли 2010 16:57

Thunder написа:Бойкота трябва да е от всички до 1 ! Ако 5 поредни мача никой не влезне на стадиона цените на билетите няма да останат такива фантастични ;) Обаче ние сме си прости като нация няма как да стане...

Ти май не си разбрал за какво е бойкота?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 юли 2010 17:38

TPAKTOP написа:
Thunder написа:Бойкота трябва да е от всички до 1 ! Ако 5 поредни мача никой не влезне на стадиона цените на билетите няма да останат такива фантастични ;) Обаче ние сме си прости като нация няма как да стане...

Ти май не си разбрал за какво е бойкота?

:lol: [offtopic]Хе-хе.Важно е бойкот да има,какъвто и да е.[/offtopic] :lol:
Само Черно море.

Върни се в “ЦСКА”