Среща на потрeбителите на форум "Левски"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- emilio
- Контакти:
Re: Среща на потрбителите на форум "Левски"
Аз бих дошъл с най-добрия ми приятел, стига да го дават мача, тъй че драснете едно ЛС къде и в колко часа се събирате. Аз ви предлагам ако недай-боже се провали предаването, да отидем на "Георги Аспарухов" за другия мач 

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
времето си минава и реших да пиша отново. да потвърдя, че наистина имам голямо желание да се съберем за мача. все още не съм получил съобщение за часа и мястото но предполагам, че още е рано
все пак ако наистина не дават мача никъде няма да ходя. ще си седя вкъщи да слушам гонг ;) иначе нека сме заедно.

tarator4o написа:времето си минава и реших да пиша отново. да потвърдя, че наистина имам голямо желание да се съберем за мача. все още не съм получил съобщение за часа и мястото но предполагам, че още е рановсе пак ако наистина не дават мача никъде няма да ходя. ще си седя вкъщи да слушам гонг ;) иначе нека сме заедно.
Има време,щом съм поел ангажимент ще го изпълня

Ще организирам нещата и ще се съберем,има малко вероятност да не присъствам(почвам нова работа и ако ми кажат да работя в четвъртък,не става да ги отрежа от 1-я ден

Но събиране ще има!!!Мача ще се дава със сигурност,ще бъде излъчван по ТВ+ или филм+

Така че се стягайте

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- TheCorruptor
- Контакти:
Момчета мисля в четвъртък да се съберем към 8 в заведението та да имаме време да се запознаем. И после да сядаме на бира и да се наслаждаваме на мача. За тези които не са следили темата адреса на заведението е бул. "Джеймс Баучър" 1, механа ЛОЗЕНСКИ ЧИФЛИКЪ
Аз съм управител там и чакам само да ми уточните бройка за да знам колко места да запазя
Аз съм управител там и чакам само да ми уточните бройка за да знам колко места да запазя
TheCorruptor написа:Момчета мисля в четвъртък да се съберем към 8 в заведението та да имаме време да се запознаем. И после да сядаме на бира и да се наслаждаваме на мача. За тези които не са следили темата адреса на заведението е бул. "Джеймс Баучър" 1, механа ЛОЗЕНСКИ ЧИФЛИКЪ
Нещо ме прескачаш май

Ако мача е от 21.00
срещата да е 20.00 за да може да се съберем до 20.30

Утре ще пратя на лична на всички и като ми потвърдят ще пиша за бройка

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- TheCorruptor
- Контакти:
SAMP написа:TheCorruptor написа:Момчета мисля в четвъртък да се съберем към 8 в заведението та да имаме време да се запознаем. И после да сядаме на бира и да се наслаждаваме на мача. За тези които не са следили темата адреса на заведението е бул. "Джеймс Баучър" 1, механа ЛОЗЕНСКИ ЧИФЛИКЪ
Нещо ме прескачаш май,шегувам се ест.
Ако мача е от 21.00
срещата да е 20.00 за да може да се съберем до 20.30
Даже недей да си го помисляш дори

TheCorruptor написа:SAMP написа:TheCorruptor написа:Момчета мисля в четвъртък да се съберем към 8 в заведението та да имаме време да се запознаем. И после да сядаме на бира и да се наслаждаваме на мача. За тези които не са следили темата адреса на заведението е бул. "Джеймс Баучър" 1, механа ЛОЗЕНСКИ ЧИФЛИКЪ
Нещо ме прескачаш май,шегувам се ест.
Ако мача е от 21.00
срещата да е 20.00 за да може да се съберем до 20.30![]()
Даже недей да си го помисляш дорипросто давам леки разяснения
Хахаха,айде разрешавам ти ама само тоя път

Утре вечерта ще има подорбности относно срещата

Айде ако има още желаещи да казват,дотук сме 10 човека 
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕ!!!!

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕ!!!!
ЕВАЛА!!!НЯМА ДА ДАВАТ МАЧА
И срещата ни отпада в такъв случай
Ще чакаме подробности,дано някой се навие да излъчва мача,иначе пак пропада виждането

И срещата ни отпада в такъв случай

Ще чакаме подробности,дано някой се навие да излъчва мача,иначе пак пропада виждането

- emilio
- Контакти:
Явно не им се дават 2000 евро за да излъчат мача

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА