100 коефицент - Черно Море шампион
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 100 коефицент - Черно Море шампион
EI MNOGO TAPA RABOTA E DA SI LEVSKAR, 4ESTNO. ZA IDOL IMATE E EDNO 4ENGE-DONOSNIK, POSRAMIHTE IMETO NA APOSTOLA, I PAK MNOGO LAETE, AHMED DOGAN E VA6 FEN, HUBAVO SE KAZA GOVEDA SE RODIHTE, ENI4ARI KATO BATKOV 6TE UMRETE
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Нека оставим излишните приказки настрана и вземем пример от ръководството. Без много шум се върви нагоре и само нагоре. И да има и да няма основания, трябва да забравим за каквито и да било изказвания за шампионски титли. Не се знае какво може да се случи, не се знае в каква посока може да се развият нещата, да затънем като едното нищо и да завършим на 20т от първото място. Ей тогава ще станем за смях. Според показаното от 2008ма имаме основание да мислим, че сме способни на нещо, но ЧОВЕК ПРЕДПОЛАГА, А ГОСПОД РАЗПОЛАГА.
- LordVOODOO
Определено си е оферта да се сложат 50 кинта на тоя коефициент. 
Аз поне ще сложа

Аз поне ще сложа

-
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Какво плачате като и вие по едно време сте били отбор на военните, или по-точно един от отборите, които са осигурявали на ЦДНА безпроблемни титли през 50-те и началото на 60-те.![]()
I vie ste sy6tite manafi tova povod za gordost li e da znae6, 4e po4ti vsi4ki ti titli sa natrupani po tozi na4in - komunisti4eski
Аз спрях да споря с тия прости говеда тримцата дето серат по форуми и се мислят за интересни, едва ли сбора им от годините и на тримата е повече от 40, да си гледат отборчета да се радват, че в евроконтролите побеждават отбори от ранга на Цървена звезда, в евроконтролите са евроконтролен боец евала 

БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

-
- Контакти:
Nz no az li4no mislq da probvam tozi koeficent 

Cherno More Varna 1913 The first Bulgarian football club
sedem_!_dva написа:aaaaz-ve написа:Съгласен съм, но не започнахме ние ругатните виж в началото на темата кой започна с обидите, изобщо нямах намерение да псувам когаот и да било в тази тема преди да се появят двама трима фенове на говедата и да започнат да серат в темата, впрочем не го правят само тука,а и по други форуми...Някой по-горе спомена за мачове преди 89-та. Аз за пръв път отидох на стадиона 71-72-ра. Добре помня какъв беше футбола в България. Нямаше възможност да стане шампион друг освен Левски и ЦСКА.
Факт!Там той разказва за турнета на Черно море в Европа и как бият наред водещи немски, английски и холандски отбори и казва, че с него отбор са имали потенциал да бият и ЦСКА и да спорят за титлата, само, че не им е било позволено.
Велики мачове
* 1962 г. - Черно море - Динамо Киев 1:1
* 1965 г. - Черно море - Спарта Прага 4:3
* 1965 г. - Черно море - Шефилд Уензди 2:1
* 1965 г. - Черно море - Дарби Каунти 1:0
* 1966 г. - Черно море - Аякс 3:1
* 1966 г. - Нотингам - Черно море 0:1
* 1966 г. - Ковънтри - Черно море 1:1
* 1967 г. - Щутгарт - Черно море 0:0
* 1967 г. - Айнтрахт - Черно море 2:2
* 1968 г. - Вердер - Черно море 1:1
* 1969 г.Япония - Черно море 0:0
Япония - Черно море 1:4
Япония - Черно море 0:1
* 2008 г. - Щутгарт - Черно море 2:2
Побеждавали сме Нотитнам Форест в най-великите му години с всичките му звезди в Англия, а какво да кажем за победата пред 50 000 на стадион Юрий Гагарин над Аякс от времената му на тоталния футбол, този Аякс който и до днес е определян за най-силния отбор за всички времена!Черно море е бил много силен отбор, но не са му позволявали както каза cristely да ставаме шампион.
Това са глупости, което си написал. Нито на Аякс, нито на Нотингам са силните им години тези. На Аякс след това са им силните години, в края на 60-те и началото на 70-те, а на Нотингам чак след средата на 70-те и особено в началото на 80-те. Това което си го копирал от Wikipedia е доста смешно, защото там не пише вторите мачове.
Ако аз се разрова в старите мачове на Левски ще ти изкарам пак доста победи над именити съперници, но от това няма никакъв смисъл.
Капут селски точно Нотингам ги бием в най-силните му години, относно Аякс знам, че големите им успехи са 3-4 години след това, но почти същите играчи на този тим са играли срещу Черно море и ги побеждаваме
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

Стига сме се заяждали,момчето може би разбра,ако не е,още по-зле за него
Теамат трябва да и се сложи ключе,че вече изезе доста от контекста си

Теамат трябва да и се сложи ключе,че вече изезе доста от контекста си