Руи Мигел vs Димитър Илиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

skarab
Контакти:

Re: Руи Мигел vs Димитър Илиев

Мнениеот skarab » 26 юли 2010 19:12

"Атомното" ни нападение е голяма работа... Лошото е че може да се развали магическото число 3 (справка Доньо Донев "Тримата глупаци") ако дойде и Шеридън. Руи Мигел,Саидходжа и Илиев. Това нарочно някой да се мъчи да събере толкова некадърни ще му е трудно. Дано не съм прав за "шотландеца". :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 юли 2010 19:26

Тоя Шеридън го чакаме като месия-пуснаха едно видео с един негов гол и хоп..."Новият Меси" :lol: ,сигурно затова Селтик го разкарват като магаре под наем от клуб на клуб. А Мигел отдавна трябваше да го изметат от ЦСКА :evil:

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 26 юли 2010 20:50

Какъв ти е проблема за Маркиньос .. Човека си играе както трябва ;)
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 26 юли 2010 21:26

Мигел ако може да се земе с Муши да си ходат ще е супер :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

DelPierro
Контакти:

Мнениеот DelPierro » 27 юли 2010 10:37

krum_futbolista написа:Какъв ти е проблема за Маркиньос .. Човека си играе както трябва ;)

Бате тоя мангал маркиньос е същия сапун като руи,галчев,виданов,саидходжа,коста янев. Това не са футболисти за цска, тия пичове могат да си цъкат в Б че дори и В група и пак някои от тях ще са резерви. А маркиньос миналата и по-миналата година ми се лигави по игрището и чупи некви стойки и финтове!!! Чиба деба тва яре!!!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 27 юли 2010 15:30

DelPierro написа:За мен Руи трябва да бъде публично пребит на Българска Армия, заради нервите които е съдрал на феновете!! Не знам тоя португалец някакви връзки ли има какво прави, че да го пуснат титуляр. Митко Илиев за мен е много приличен играч - силен физически, борбен и горе долу може да вкарва. Адаша Дочев да му мисли и най-накрая да го запалим тоя португалец долен заедно с вуйна му Маркиньос

+1 28 и 10 номер вън от ЦСКА същото се отнася и за павката самолета
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 27 юли 2010 21:59

видяхте днес на мача кой е по-добър Руи Мигел от гол линията изкара топката от външната страна на горната греда слабак от класа да си ходи в Мездра при говедарите

Върни се в “ЦСКА”