26 юли 2010г. – 84 години Пловдивски Спортклуб

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: 26 юли 2010г. – 84 години Пловдивски Спортклуб

Мнениеот Lyubaka01 » 26 юли 2010 16:51

Този път наистина за последно-и аз, и някои други зададохме някои въпроси-отговор никакъв(че даже някои бяха и изтрити)...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 юли 2010 16:54

Lyubaka01 написа:Този път наистина за последно-и аз, и някои други зададохме някои въпроси-отговор никакъв(че даже някои бяха и изтрити)...

На всички въпроси сме ти отговорили, го колкото виждам темата, ако сме пропуснали нещо - кажи, ще ти отговорим, както сме го правили винаги.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 юли 2010 16:57

Lyubaka01
Да отговоря на Големия ти въпрос-не ми пука особено кога сте създадени(написах го вече няколко пъти), просто хич не се кефя, когато някой тръгне да ме убеждава в нещо, използвайки едностранно подбрани доводи и небрежно пропускайки неудобните въпроси(неотговаряки или направо изтривайки ги).

Lyubaka01...
Това, което си написал е пълна глупост, която съм убеден, че неможеш да си защитиш нито "грам"!!! Като казваш, че доводите ни са "едностранно" подбрани наясно ли си, че /примерно/ историята на ЖСК Пловдив съвсем скоро ще бъде представена наравно с тази на Спортклуб, Парчевич, Караджа, Атлетик и т.н.. ако разбираш правилно....че то дори, на нея дори и към момента сме отделили внимание и отношение, на което не се е ползвала и в "онова" време... Ако си беше малко-от-малко направил труда да се поразровиш щеше да си наясно... щеше да си наясно и с това, че никой не отрича ролята и приноса на БДЖ след 1951-ва... Всичко това ме кара да си мисля, че на теб просто сме ти нещо криви и далеч не ти е търсенето на "истината" за историята ни целта на това, което правиш тук... Ще ме извиняваш, но това твоето не може да се определи като нищо друго освен като "безпочвено заяждане" като онова, на което вече се нагледахме толкова години!!!

аз, и някои други зададохме някои въпроси-отговор никакъв(че даже някои бяха и изтрити)...

И какви са ти въпросите Любак, 'щото и доста мои такива останаха без отговор майна?!!!!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 26 юли 2010 18:57

Lyubaka01 написа:
Туше написа:
Lyubaka01 написа:направих си труда. Е, и? Пак не намерих отговор на въпроса си-хайде, да не е за периода до 1989г., но защо за времето от 1989 до сега не се бяхте присетили, че съществувате от 1926-та?!? Как ще коментираш и това... Странно, този отговор(въпрос) който исках да цитирам, по някакъв неведом начин е изчезнал от темата... Дали няма нещо общо с това, че си модератор?

Никога не е късно да се изправи една неправда, а 1936 и връзката с ЖСК е точно такава. Или ти предпочиташ всички да живеем в лъжа, за да спят с нея хора като теб по-спокойни?! Съжалявам Любак, така не става.
И ако имахме и грам нещо да покажем преди Шефилд, бъди сигурен, че щяхме да го изкараме, защото няма нещо от което да се срамуваме. Всички факти, спомени и доказателства са в Спорклуб и 1926. Тогава е създаден Локомотив Пловдив!

Дали Локо Пд е създаден 1926 или 1936 е сред последните фактори, които ще определят спокойствието на съня ми...
Не разбрах само защо ми изчезна един пост, но то сигурно е било в чест на Годишнината...
На модератора, който го изтри мога само да пожелая весело изкарване на великия празник(малко по-велик от Коледа и Великден взети заедно)...

За мен лично е, така че иронията можеш да си е.....
След като не е фактор за съня ти, какво се професориш тук?

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 26 юли 2010 21:30

Lyubaka01 написа:Напротив-нямам намерение да обиждам никого. А колкото до историята ви-не може да не ми направи впечатление в публикуваното в подписа ти "Родословно дърво на Локомотив Пловдив" наличието на ЖСК(Железничарски спортен клуб), създаден(според написаното там)1935г. Та никой не може да ме убеди, че Локомотив не е наследник на ЖСК, а е наследник на Спортклуб...

Приятелю вие сте един от малкото истински Железничарски клубове в България. Има безброй примери които са като нас и то тук в България. Имат някакво ЖСК по време на безбройните сливания и реорганизации, някои остават с името Локомотив а други не. Но по същество не са железничари. ;) Ние сме едни от многото такива. Докато вие те едни от малкото ПО СЪЩЕСТВО железничарски клубове. И трябва да си горд с това.

Върни се в “Локо Пловдив”