Barona написа:Няма какво да кажа освен Уга Буга Уга.
Жилина и Литекс ще бъде предаван по ТВ+
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс по БНТ
Re: Литекс и Жилина ще бъде предаван по БНТ
Надявам се че ще поверят коментара на Петър Василев-без него няма да е същото
Друго си е да чуеш: “защитен вал” и “преливане от фаза защита във фаза нападение”, “коженото кълбо” и “селекцията водена от Ангел Червенков”.... 
storm написа:Ей го да им го нач*кам на Булсати ,Рингове и Прота.
РингБГ и ПроБГ ги удари кризата и по-точно шефовете им затова бяха и тези цигански номера за ТВ правата да намалят колкото могът първоначалната цена.Ама няма какво да ги виня,то и нашите стадиони стадиони ли са?Как да предават нормално 16:9 като нямаме условия.Оправаме стадионите и само от това ще се дигнът и ТВ правата,защото при по-добри условия цената се дига.А с по-добрите стадиони е предпоставка за по-пълни такива.Току виж сме видели да си размърдат задниците играчите на зеленото поле и да вдигнат малко нивото.В Гърция един отбор средняк който е на 8-мо място взима 4 000 000 милиона евро от ТВ права,а шампионът Литекс взе 3 00 000 евро направи си сметката.При елините има 3 отбота Олимпиакос,Панатинайкос и АЕК които са по-добри от нашите.Всички други можем да ги бием.
Последна промяна от Barona на 26 юли 2010 15:35, променено общо 1 път.
durex написа:Barona написа:Няма какво да кажа освен Уга Буга Уга.
![]()
![]()
Това беше изразяване на радост като абориген
Чудесно! Програмата е ясна: от 19:00 до 20:00 гледаме как ЦСКА бие и после гледаме победата на Литекс! Успех и на двата отбора, както и на Берое от Левскар 
Само Левски!
Barona написа:durex написа:Barona написа:Няма какво да кажа освен Уга Буга Уга.
![]()
![]()
Това беше изразяване на радост като абориген
Разбрах аз,но просто ми стана смешно
Супер,най-после и БНТ-то да свърши нещо смислено.
durex написа:Разбрах аз,но просто ми стана смешно
Е нали това беше целта.Гуга муга пуга
Така се радваме, че ще дават БЪЛГАРСКИ отбор по БЪЛГАРСКА телевизия, все едно след малко Парис Хилтън ще ни врътне по един ....