PES vs FIFA

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PES vs FIFA

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: PES vs FIFA

Мнениеот eelche » 23 юли 2010 16:06

за ПЕС трябва конзола,а ФИФите ги развалиха,2010 е пълен боклук (puke)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 23 юли 2010 16:17

най-добра си е ФИФА-та
и ПЕС си има достойнства, но има още да работят там!

неизпускам ФИФА от години насам и единствения пач, който се налага да сложа е този за БГ първенството!
докато с ПЕС работите стават много сериозни, когато искаш да я направиш по-близка до действителноста! Играя последния ПЕС от 3 месеца и си сложих пач на ТРЕНЕРА, който уж е много хубав, но след изиграването на първия сезон в А група, се оказа че за втория от долната дивизия идват испански отбори, вместо български! след изиграването на няколко сезона половината А група е от испански отборчета, пфуу! Иначе много се изкефих на Английската лига, как Челси изпаднаха единия сезон, хахахаха!
ПЕС имат яка графика и по-разчупени играчи, но неможе те да спират топката като колчета и да променят посоката си на дрибъл, все едно са влак с 5 вагона, а за вратарите просто ми е смешно да пиша! Явно от КОНАМИ още не могат да напишат точния алгоритъм за вратарския пост!

ФИФА печели засега, но е и абсолютно вярно, че през последните години не са се развили много-много!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2010 16:33

GTA San Andreas :)
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 23 юли 2010 16:36

pomiqrat написа:GTA San Andreas :)

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 23 юли 2010 18:28

Lyubooo написа:най-добра си е ФИФА-та
и ПЕС си има достойнства, но има още да работят там!

неизпускам ФИФА от години насам и единствения пач, който се налага да сложа е този за БГ първенството!
докато с ПЕС работите стават много сериозни, когато искаш да я направиш по-близка до действителноста! Играя последния ПЕС от 3 месеца и си сложих пач на ТРЕНЕРА, който уж е много хубав, но след изиграването на първия сезон в А група, се оказа че за втория от долната дивизия идват испански отбори, вместо български! след изиграването на няколко сезона половината А група е от испански отборчета, пфуу! Иначе много се изкефих на Английската лига, как Челси изпаднаха единия сезон, хахахаха!
ПЕС имат яка графика и по-разчупени играчи, но неможе те да спират топката като колчета и да променят посоката си на дрибъл, все едно са влак с 5 вагона, а за вратарите просто ми е смешно да пиша! Явно от КОНАМИ още не могат да напишат точния алгоритъм за вратарския пост!

ФИФА печели засега, но е и абсолютно вярно, че през последните години не са се развили много-много!

Абсолютно съм съгласен с теб. Аз даже преди няколко месеца си прецаках песа от слагане на пачове... Общо около 60 бях сложил, за да е малко по човешка, но уви... :lol: Fifa ис дъ гейм!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 26 юли 2010 11:44

ок,анкетата вече е пусната,гласувайте ;)
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 26 юли 2010 12:17

Разбира се, че ФМ и ПЕС :)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 26 юли 2010 12:41

NeRaDzYrA написа:Разбира се, че ФМ и ПЕС :)

+1.Гласувай
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 26 юли 2010 13:02

ФИФА-та си е ФИФА - няма какво да говорим , сигурен съм , че и анкетата ще покаже , че ФИФА-та е по-предпочитаната игра .

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 26 юли 2010 14:15

На мен Фифа-та най си ми харесва, играя я от доста време и съм си доволен! Незнам какво толко хвалят тоя ПЕС, не съм го играл ама от това, което чета основното нещо е да слагаш пачове... :lol: :mrgreen:

Върни се в “Игри и забавления”