Без тв предаване и на Литекс - Жилина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Без тв предаване и на Литекс - Жилина

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2010 13:35

ivaylo70 написа:Ей човеко от Цска аз съм левскар, но ви желая успех в евротурнирите и на вас, както и на всички български отбори, все пак сме българи, нали? А темата беше за нещо съвсем различно от Левски и Цска, този спор ще се реши на 01.08.2010г. Та по темата, не мислиш ли че Литекс и Жилина е по интересен за гледане от Цска и Кливтънвил? А е и шампионска лига все пак. За мен е най-добре да дават и двата мача, но в национален ефир и всеки да си гледа мача, който иска и който му харесва.

тука не е до мислене, а как да привлекът по-голяма аудитория, това не може ли да го разберете... много пвоече фенове има на ЦСКа , следователно много повече хора , ще гледат тази телевизия.вие тъпи ли сте уили се правите на тъпи не мога да разбера....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 юли 2010 13:45

Тоз попкорн е ебаси дървения философ. По-голяма аудитория щяло да има. Тъй ли, как го изчисли това? Някакви конкретни данни можеш ли да ми дадеш или сега ще изкараш резултатите от анкетата "ТИ ОТ КОИ СИ - ОТ ТИЯ ДЕТО ГО ПОДАВАТ ИЛИ ОТ ТИЯ ДЕТО ГО ПОЕМАТ???"

Щото по тая логика, понеже си уникален философ нали, айде обясни ми как стана тоя номер миналата година Левски - Литекс да привлече по-голяма аЛдитория от Барса - Интер? Ето това не е догадка, това е факт. Както и е факт, че Литекс е шампионът и играе в най-силния световен клубен турнир, а вместо неговия мач ще предават някакво опашкарско дерби.

Аре чакам. Ако не можеш да измъкнаш нещо смислено и конкретно по-добре не отговаряй въобще, щото ми писна да слушам как сте милиони, как сте най-великите и най-вече как сте винаги верни (най-актуалното доказателство за това беше националния преди по-малко от седмица)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 26 юли 2010 13:46

POPCORN написа:тука не е до мислене, а как да привлекът по-голяма аудитория, това не може ли да го разберете... много пвоече фенове има на ЦСКа , следователно много повече хора , ще гледат тази телевизия.вие тъпи ли сте уили се правите на тъпи не мога да разбера....

абе, червена шматка, феновете на Ливърпул в БГ са повече от феновете на ЦСКА, ама все пак не дават всеки мач на мърсисайдци, нали!?!
а и като се сложи че застарелите селяни по селата нямат БСК, то феновете на ЦСКА падат на половина!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 26 юли 2010 13:47

Абе човек май ти си тъп, след като не спираш да обиждаш "тъп Уили" или как беше там, май беше "смотан", но какво да се чуди човек, кажи му "чорбе" и толкоз. И не ми обяснявай врели некипели за това, кой мач щял да има повече зрители, защото ставаш смешен. Мача на Литекс би го гледала цяла България, а мача на Цска само привържениците му, които не са на стадиона.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 26 юли 2010 13:58

Добре, че са булсаците, иначе кой щеше да гледа ЦСКА? Нали им направиха билетчетата по 10 лв. Ще си стоят под чинийката на терасата и ще си гледат мача с аматьорите.

Нямам нищо против Булсатком, но идеята ми е мачовете трябва да се предават от ефирни телевизии, за да може всеки да ги гледа. Друг е въпроса къде са големите телевизии в квалификационите кръгове. Но ако Литекс влезе в ШЛ ще си изпочупят ПТС-тата да ги предават.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юли 2010 13:59

urkoto написа:Щото по тая логика, понеже си уникален философ нали, айде обясни ми как стана тоя номер миналата година Левски - Литекс да привлече по-голяма аЛдитория от Барса - Интер? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аре чакам. Ако не можеш да измъкнаш нещо смислено и конкретно по-добре не отговаряй въобще, щото ми писна да слушам как сте милиони, как сте най-великите и най-вече как сте винаги верни (най-актуалното доказателство за това беше националния преди по-малко от седмица)

Невежеството е сила. Хората си плащат на разни агенцийки да им раздуват рейтинга и после да се бият по гърдите колко са гледаеми като шоуто на плешивия и още подобни, но никой не ги гледа в действителност.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юли 2010 14:00

Leon написа:Добре, че са булсаците, иначе кой щеше да гледа ЦСКА? Нали им направиха билетчетата по 10 лв. Ще си стоят под чинийката на терасата и ще си гледат мача с аматьорите.

Нямам нищо против Булсатком, но идеята ми е мачовете трябва да се предават от ефирни телевизии, за да може всеки да ги гледа. Друг е въпроса къде са големите телевизии в квалификационите кръгове. Но ако Литекс влезе в ШЛ ще си изпочупят ПТС-тата да ги предават.

Кажи речи по цял свят точно ткива телевизии излъчват мачовете на отборите и хората си плащат, за да ги гледат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 26 юли 2010 14:06

Хич не ми пука по коя от тези шибани измислени телевизии кой ще дават.Ако играе ЦСКА съм на стадиона,ако гостува ЦСКА или някой друг наш отбор играе и ми се гледа-гледам по интернет.Тези изкуствените телевизии не стават за нищо и вече това се доказа.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 26 юли 2010 14:10

Кажи речи по цял свят точно ткива телевизии излъчват мачовете на отборите и хората си плащат, за да ги гледат.

Не е проблема в плащането. Аз искам да си платя, например, трябва ли да си прекарам Булсатком, или нещо друго? Да си закача на терасата от всички сателитки за да мога да гледам мачове? Аз си плащам и гледам Диема. Но Диема я има на всяка сателитка, или кабеларка. Така, че аз като си платя на кабеларката и си имам Диема. За това казах, че мачовете трябва да се предават от телевизия, която се излъчва от всички оператори.

HJK
Контакти:

Мнениеот HJK » 26 юли 2010 14:24

POPCORN написа:после ЦСКА има много повече фенове отколкото Литекс!Ще спечелят много по голяма алдитория отколкото от мача на Литекс, ама т озатова трябва малко акъл, а не да говорите глупости!

Истинските фенове на ЦСКА ще са на стадиона, а в същото време всеки неутрален зрител се интересува много повече от мача на българския представител в Шампионската лига, отколкото от махленското мачле ЦСКА - Клифтънвил. Айде смЕтай сега наново аЛдиторията...

Върни се в “Литекс”