Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот tprodanov » 25 юли 2010 00:00

slavia_forever написа:Напомням за незнаещите или забравилите, че това е тема, в която се дава линк с кратко обяснение към тема, като се предполага, че мнение или мнения в нея трябва да бъдат модерирани. Всякакви коментари и интерпретации на модераторски действия се считат за спам, като нарушават точки 6 и 11 от правилата на форума.

Модераторите са в помощ на потребителите, но по никакъв начин не са задължени да дават отчет, какви мерки се предприемат по определени теми.

Чудесно. Просто тук доста потребители се чудехме, дали няма промяна в правилата и учтиво помолихме за разяснение, защото двама ги погазиха напълно, а към днешна дата виждам, че и двамата си пишат свободно във форума.
Просто да знаеме и ние как да се държим...

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 26 юли 2010 00:37

Темата с лигльовците на данко_сот е безумна и просто се нуждае от изтриване. Хайде стига толкова негативизъм във форума на ЦСКА
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 26 юли 2010 00:41

благодаря
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2010 00:56

Red Hot написа:Темата с лигльовците на данко_сот е безумна и просто се нуждае от изтриване. Хайде стига толкова негативизъм във форума на ЦСКА

Няма тема-няма проблем с лигльовците, нали?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 юли 2010 05:16

slavia_forever на 24 Юли 2010 20:26

Old_death написа:
"Ти си циганин май.Ей загубеням смотан лапай ми кура и квичи свиньо шибана!Ще пиша квото си искам.Много поздрави от Елза Парини имаш..."

Оправяйте се!
Дай ми линк към това и не ми заповядвай, ако обичаш!

В поста ми се вижда много добре темата,а не съм свикнал да се моля на някой да си гледа работата.Съжалявам за това,че си приел поканата ми да си свършиш работата като заповед! :oops:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 юли 2010 08:46

Old_death написа:а не съм свикнал да се моля на някой да си гледа работата.Съжалявам за това,че си приел поканата ми да си свършиш работата като заповед! :oops:

Ето, а сега ще се повторя още веднъж. Темата за модераторската помощ е направена за да улесни още повече потребителите, когато имат нужда от такава помощ. Освен нея има бутон с удивителнен знак над мненията, както и лични съобщения. За да бъде обаче по-оптимална тази помощ, трябва да има взаимопомощ и се следват инструкциите, как да се подават сигналите. Именно затова, още в началото е изписано и повтаряно, повтаряно, че сигналът/цитатът се придружава с линк и кратко обяснение, къде е провинението. Никъде не пише, че трябва да ни се казва, какво да правим. Ти пишеш "оправяйте се", другия "искам БАН за този или онзи", третия "сега вие сте на ход", четвърти "а сега ще има ли справедливост", пети започва да коментира, как сме си свършили работата. Всичко това не е нужно и се счита за спам.

Още веднъж за пореден път приканвам, темата да се използва като се пуска линк към мнението, което според потребителя трябва да бъде модерирано, с много кратко обяснение в едно изречение, какво е провинението и кой се е провинил.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юли 2010 12:06

Форума е останал на самотек. От няколко дни гледам как хората си пишат каквото им дойде на душата

levski/viewtopic.php?f=&t=53193
Тази тема с какво обръщение започва, за да продължи след това да съществува.

levski/viewtopic.php?f=2&t=53091&st=0&sk=t&sd=a&start=40
За второто мнение на Пармалат на страницата какво ще ми кажете

evgenimilenov Този индивид колко псувни трябва да напише, за да се банира
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юли 2010 12:07

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 26 юли 2010 12:40

litex/viewtopic.php?f=&t=53243

NeRaDzYrA написа:Много ясно, опукахме ги 3-0 в Ловеч, с класи над говедата сме..
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юли 2010 13:41

Върни се в “Свободна зона”