Треньорът на Жилина: Литекс е по-силен от Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Треньорът на Жилина: Литекс е по-силен от Левски

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 12:25

Треньорът на Жилина Павел Хапал говори пред журналисти в Словакия и България за предстоящия мач с Литекс, както и за дербито със Слован. Хапал е обладан от противоречиви настроения дали отборът му е способен да спечели нещо от първия мач в Ловеч.

- Г-н Хапал, преди две години Жилина отстрани Левски за Купата на УЕФА. Сега отборът е в България отново, но за мач с Литекс.
- Преди две години друг беше треньорът на Жилина, не аз. Така че за онзи мач не мога да говоря, макар че го помня много добре. За Литекс мога да кажа, че е квалитетен отбор, притежава отлични футболисти. Мисля, че е по-силен съперник, отколкото беше Левски тогава.

- В Жилина нещата като че ли не вървят по най-добрия начин? Загубихте и от Биркиркара в Малта, сега направихте 2:2 със Слован.
- Вижте, аз съм доволен от това, което показахме срещу Слован. Намерихме морални сили да изравним, след като ни водеха с 2:0. При първия гол допуснахме много елементарна грешка. В онзи мач в Малта просто късметът не беше на наша страна. Имахме много положения за гол, но не успяхме да вкараме.

- Кои са силните и слабите страни на Литекс?
- Гледах записи от мачове на отбора. Силните страни са много, на първо място поставям играта в офанзивен план. Мисля обаче, че и ние имаме какво да покажем срещу нашите съперници от България. Така че може да очаквате оспорван мач.

- Имате ли контузени играчи?
- Да, за две момчета не е ясно дали ще могат да вземат участие.

"7 дни спорт"

Е нормално е да са по-силни Литекс в момента. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Треньорът на Жилина: Литекс е по-силен от Левски

Мнениеот soilwork » 26 юли 2010 12:33

Правилно се е ориентирал човека :lol: :lol: Успех на Литекс!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 26 юли 2010 12:35

Напълно нормално изказване. Ако другата година играят с ЦСКА ще каже, че ЦСКА са с 2 класи по-добри от Литекс. Все пак най-трудният съперник винаги е следващият. 8-)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 12:37

Tреньорът на Жилина казва в интервюто,че този Литекс е по-силен от онзи ,с който те играха преди 2 години,а не сегашният Левски.Четете малко това ,което съм постнал. :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 26 юли 2010 12:50

Джафкайте се другаде, обаче сега всеки трябва да играе за всеки, защото коефициентите стават нулеви, ако се дъним. Това е положението ! Успех на Литекс ! ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2010 13:06

много бързате всички.. остана няколко дена , ще си покаже кой колко може и къде му е мястото!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 26 юли 2010 13:21

Те и от БАТЕ така приказваха :)
Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 юли 2010 13:23

Нормално е в ЕКТ турнири треньорите на отборите да четкат съперника преди мача. Този на Жилина не прави изключение. Дали Литекс е по силен от Левски или не ще се разбере от класирането след първенството. Пък и това едва ли има значение за този мач. Дори Литекс наистина да са по силни от Левси, ако отпаднат от Жилина това едва ли ще ги топли. Нека не са по силни, но да бият Жилина. Ние можехме спокойно да го направиме преди две години, но нямяхме късмет пред гола и до голяма степен се бихме сами. Дано Литекс сега да има късмет и да върне на Жилина за елиминирането на Левски. Да го върне реално, а не като на БАТЕ-Борисов.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юли 2010 13:39

Далеч съм от заяжданията от каквато и да е гледна точка,затова ще кажа,че този отбор на Литекс наистина е по-качествен от онзи на Левски и не виждам защо трябва някой да се сърди или да злобее заради подобна констатация,която е напълно реална.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 юли 2010 13:40

Deflores написа:Треньорът на БАТЕ: литекс е по-силен от ЛЕВСКИ
литекс-Видзев 4-1 1-4 и така нататък

Аз пък бях слушал друго интервю на тренъора на Батето, че мисли, че сме по-слаби от Левски и си ни отстрани и за съжаление така стана! Радвам се, че тоя е прозрял, че в момента сме по-силни все пак щом сме шампиони е нормално, миналата година те бяха! Дано да си ги отстраним тези ;)

Върни се в “Литекс”