Абонаментни карти на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Re: Абонаментни карти на Черно море

Мнениеот wicked1913 » 26 юли 2010 00:43

Някой може ли да бъде така добър да каже каква е цената?
Не бих искал да ходя да проверявам т.к. нямам по-високата сума(60лв.)...
фалшива коса - фалшив футбол!

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 26 юли 2010 00:48

Миналогодишните бяха по 30лв. (сезонна), а има и такава за 50лв. (цялото първенство). Втората излиза по хрб. И всички знаем, че всичко хрб е на аванта. :lol:

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 26 юли 2010 08:25

60ЛВ са картите

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 26 юли 2010 12:26

Благодаря за информацията
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 26 юли 2010 13:00

От вторник в канцелариите на стадион “Тича” – започва продажбата на абонаментни карти за сезон 2010/2011. Те ще важат за всички домакински срещи на Черно море от А ПФГ и купата на страната. Цената на обикновените е 60 лв , а на ВИП картите за ложата – 200 лв. Всеки желаещ да си закупи такива – трябва да носи със себе си и 2 бр паспортни снимки.

В сряда от 18.30 ч , на стадион “Тича” ще бъде и официалното представяне на отбора за новия сезон.

Пресслужба на на ПФК “Черно море”
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 26 юли 2010 20:31

60 лева ако са картите и билетите пак са по 5 лева, като прибавим и 2-3 мача от купата, изобщо няма никаква оферта... Миналата година още преди мача с Молдовците се продаваха и бяха 50 лева, а сега не играем в Европа и заради тоз Жардел, ТИМ си мислят, че хората ще се охарчат за карти.. Не ми се вярва

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 26 юли 2010 21:20

Последната причина поради която е си купя карта за Тича се казва Марио Жардел.

С 15 мача + макс 2 домакински за купата - цената за билет излиза около 3 лв.

Според мен цената на картата не е = бр. билети умножени по цената им.

Тя има добавена стойност, карате да се чувстваш по-съпричастен към клуба и ти е яко, че си направил нещо за Черно море.

Това при положение, че ходиш редовно на мачовете де.

Пък и реално погледнато толкова пари ти излиза едно гостуване до Ловеч/Пловдив - ако ходиш на гостувания :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 юли 2010 23:48

Aко редовно ходиш на всички мачове картата е по-оферта, стига да ги имаш накуп тези 60 лева....
Ако живееш в друг град като мен и ги нямаш накуп, караш на билети...
Иначе картата е хубаво нещо, тъй като какгто вече спомена колегата над мен те кара да си съпричастен до някаква степен... И на запад е така, а в клубове като Реал и Барса дори феновете имат акции..... Пък и билетите на нашия отбор за домакинствата са под всякаква критика откъм дизайн, така че нямат голяма стойност от колекционерска гледна точка....
На полусезона ще има ли пак карти на половин цена?

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 27 юли 2010 00:20

Еми последните 2 сезона не си спомням да съм изпускал мач, но просто сега да им дам 60 лева накуп, като бачкам сега лятото за 300-300 и малко лева просто не виждам как ще стане. Сега пак ако направим няколко слаби мача подред, когато и да е отново ще е жалка картинка, както срещу Своге миналата година, когато може би нямаше и 200 човека

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юли 2010 15:44

Tи не с еправи на много отворен! Това, че ти имаш пари и работиш не значи, че другите го имат! За твое сведение не съм длъжен да дaвам отчет на никого, но аз нито пуша, нито ходя на кино, вече и на диксотеки няма как да ходя! Точно, защото нямам пари, а издръжката ми на месец в друг град е минимум 5 пъти по цената на въпросната карта! И никой не мрънка, престани с глупостите си! Тук има немалко студенти като мен и момчето, което писа, че взема по 300 кинта или е ученик, или студент! Айде много ти знае устата на теб, като толкова си оборотен- събери пари и вземи 10 карти на хората, които не могат да си ги позволят във форума и ги раздай! Тогава вече ще имаш правото да нареждаш, ако някой мрънка и тогава ще можеш да говориш кой какъв е! Понеже си направил нещо, а сега си също едно мрънкало, което вечно нарежда инакомислещите от него! Ето тогава няма да си мишка, понеже в момента и ти спадаш към въпросните наречени от теб "мишки" и мрънкащи... Мислиш ли, че на някой в този форум не му пука за идеята Черно Море, а? За да казват, че са много 60 лева, значи има причина... Не всеки може да си ги позволи......
Стига тъпи мнения,който има пари си купува карта, който няма опитва да реши проблемите по други начини...
И стига с тези нападки, много е лесно да нападаш другите зад компютъра! Вместо да сме единни, ние се нападаме и това го има само в нашия форум(не само този и в официалния е така) - я ги вижте левскарите, цесекарите и феновете на други отбори - единни са и се защитават! Левскарите непрестанно влизат във форума да се заяждат и се подкрепят и защитават, а ние тук сме се разделили- на "мишки" и "отворковци", на козирка и агитка, на семкаджии и ултраси, на ходещи по гостувания и неходещи и не знам си какви още....
Айде със здраве, който не му харесва мнението ми да се оправя.... Боли ме фара както се казва!
Нареждайте щом искате, делете се! Псувайте ме и т.н.... Щом идеята Черно Море не може да ни обедини, нищо не може да го стори явно........ Приятно прекарване в този "безценен форум"....
Последна промяна от MORSKI на 27 юли 2010 17:53, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Черно море”