Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?

Мнениеот Tommi » 25 юли 2010 22:10

fantom 2 написа:То цените за тия абонаментни карти на "Левски" са се едно без пари да влизат на мачовете. Средно по 1 лев или по 1.50 лева на билет за мач. И от тая евтиния голяма помощ за касата на отбора няма. То пътя до Подуене струва по -скъпо да идеш да си вземеш картата за целия сезон отколкото самата карта. А и за отпечатването пари се плащат и може да се окаже , че агент Ганьо в един момент може и на загуба да е. А като ви дадат и по някое списанийце без пари. Май ше разорите Гонзо. То той ги плаща заплатите на футболистите със заработеното в Турция.

Така са големите отбори ;) На тях не са им необходими пари от билети/карти, за да оцеляват :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 22:12

fantom 2 написа:То цените за тия абонаментни карти на "Левски" са се едно без пари да влизат на мачовете. Средно по 1 лев или по 1.50 лева на билет за мач. И от тая евтиния голяма помощ за касата на отбора няма. То пътя до Подуене струва по -скъпо да идеш да си вземеш картата за целия сезон отколкото самата карта. А и за отпечатването пари се плащат и може да се окаже , че агент Ганьо в един момент може и на загуба да е. А като ви дадат и по някое списанийце без пари. Май ше разорите Гонзо. То той ги плаща заплатите на футболистите със заработеното в Турция.

Ние пътуваме за Подеуне,а вие не знаете за къде :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 25 юли 2010 22:12

kiko75 написа:
Синият Болярин написа:Абе, олигофрен неграмотен, подчертал съм, че темата се отнася до привържениците на Левски и затова заглавието е "Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?". Разочароващи се отнася единствено до Левски, защото традиционно се продават 3 пъти повече. За вас 500+ не може да се брои за разочарование, защото това ви е лимитът. 900 абонаментни карти са недостижима химера, която никога не е била осъществявана в историята ви и никога няма да бъде осъществена. И ако не разбра, комунистическо тролче, източникът е чорбарска медия. Сега, изчезвай и не се вясвай повече.
много ми итересно дали можеш да четеш ЦСКА ИМАТ ПРОДАДЕНИ 60 КАРТИ ПО 1950 ЛВ ЕДНАТ КОЕТО СЕ РАВНЯВА НА 20 000 ВАШИ КАРТИ ТАКА ЧЕ КАДЕ СМЕ НИЕ КАДЕ СТЕ ВИЕ както вика един шомен 8-)

Тези 60 баровци сигурно ще надвикат 20 хиляди :lol: Къде сте не знам, ама съм наясно от къде идвате. Ако се напрегне човек и лесно може да изброи някои от бръкналите се 2 бона- Гоце, Серьожата, Красимир Гергов и други видни комуняги. Мнозинството заможни хора в държавата се знае по каква линия натрупаха началния си капитал и от кой отбор са.

Комунизмът свърши преди 20 години, така че е време да се простиш със старите разбирания. Количествените измерения на приходите от абонаментни карти са последното нещо, което се дискутира. Ама, какво да се учудвам, че и това не го разбрах. Нали се сещаме да броим 31 титли, ама как са постигнати бързо забравяме. Същата работа и с билетите. Събрали сме 120 бона, ама че това се равнява на 60 крадливи БСП-ари не е важно.

Броят абонаментни карти е важен, защото е много точен индикатор за доверието на привържениците към отбора. А при нас именно подкрепата на синята публика е най-определящият елемент за представянето на Левски. При вас никога не е било така и затова не очаквам да ме разбереш. Няма нужда да отговаряш, ясно ми е какво ще кажеш.
Последна промяна от Синият Болярин на 25 юли 2010 22:13, променено общо 1 път.

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 25 юли 2010 22:12

МЕЦИ написа:
fantom 2 написа:По какво съдиш , че ми е излязло лошо име ?

[offtopic]Защото вониш[/offtopic]

Леле. Баба Меца се събудила от зимен съм , ся ще ме изпапка. Нещо не е на кеф май.

Потребителски аватар
caerdydd
Контакти:

Мнениеот caerdydd » 25 юли 2010 22:14

Аз няма как да си купя абонаментна карта,защото живея в чужбина. Но това не означава ,че не подкрепям Левски.Винаги когато съм си в България посещавам мачовете на любимия отбор.Когато имам възможност ходя и на гостуванията по Европа /дано да са повече тази година/ последно бях на Лацио-Левски , исках да отида и до Ирландия но проблеми на работното място не ми позволиха.Така , че мисля нетрябва да имаме притеснения за продажбата на картите защото добрите игри на отбора ще пълнят стадиона,вижте колко хора имаше на мача с Дъндолк а това ще компенсира слабата продажба на карти.Ааа щях да забравя за този сезон вече съм дал част от моята лепта за бюджета на отбора. Съпругата ми ми купи новаия екип на Левски докато си беше в България.
Успех на любимия отбор !
LEVSKI forever !!!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 22:17

fantom 2 написа:
Леле. Баба Меца се събудила от зимен съм , ся ще ме изпапка. Нещо не е на кеф май.

Позна...Ще те изпапка Баба Меца На "В.Левски" :)
Сега бъди добро момче,изпий си лекарството и си лягай :idea:

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 25 юли 2010 22:21

Tommi написа:Така са големите отбори ;) На тях не са им необходими пари от билети/карти, за да оцеляват :)

Е да , верно е. Не всеки отбор се издържа от продажба на наркотици. Те парите от там идват , да не мислиш , че агент Ганьо работи като шофьор на автобус 120 през деня и докарва по някой лев за трансфера на Дембиле.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 25 юли 2010 22:23

Ако трябва да правим тънки сметки - то подновяването на карта от миналата година може да е много изгодно. Не знам как е за А и В, но аз имам за Б и си я поднових на цена от 26 лв. Билетът с Дъндолк беше 6 лв, с шведите сигурно пак ще е толкова, а ако дай Боже ги отстраним ще има и следващ мач, вероятно отново на съшата цена или близка до нея. 6х3=18, тоест само за 3 мача се изплащат близо 75 % от парите, дадени за картата. Затова много неприятно ме изненада публикуваната от автора информация, че огромен процент от хората отказват да си подновят картите. Сигурно при добър резултат в Швеция ще има повече хора, които да си купят аб.карти.
Последна промяна от L_Messi на 25 юли 2010 22:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юли 2010 22:23

fantom 2 написа:
Tommi написа:Така са големите отбори ;) На тях не са им необходими пари от билети/карти, за да оцеляват :)

Е да , верно е. Не всеки отбор се издържа от продажба на наркотици. Те парите от там идват , да не мислиш , че агент Ганьо работи като шофьор на автобус 120 през деня и докарва по някой лев за трансфера на Дембиле.

Важното е, че не се занимава с отпадъци, а дали са наркотици или нещо друго - няма значение :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 22:23

fantom 2 написа:

Мислиш,че всичко в Левски е като при вас? :)

Върни се в “Левски”