ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Re: ЦСКА-КЛИФТАНВИЛ

Мнениеот Боримечката » 25 юли 2010 20:46

Споко шмиргелчета!Съдбата си знае работата ;) Справка-недалечното червено и синьо минало :) :)

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 25 юли 2010 20:49

да,ще го дават по телевизия 1-7 ,там червените редовно гледат мачове
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

haha

Мнениеот haha » 25 юли 2010 20:55

Авторе,отборът,срещу когото ще играете се казва КлифтЪнвил :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 25 юли 2010 20:56

batmanlive написа:да,ще го дават по телевизия 1-7 ,там червените редовно гледат мачове

Чики твойто отборче такава планина от футболни акита е сътворило,че Сергей Бубка и Стефка Костадинова заедно не могат ги прескочат!
Смешковци!!!

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 25 юли 2010 21:23

evgenimilenov написа:
napred_trizvezdni_1948 написа:
IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Напръв поглед лесен мач.Да ама НЕ.Ще бъде много напрегнат и нервен мач.Резултата ще е х;2.

Говедо ние ирландците ще ги смажем, вие гледайте да не се усерете срещу шведските анонимници, не че не сте го правили в последните години с разни други такив от Финландия, Беларус, Словакия, Унгария, че ще има пак смях на парцали. Естествено като българин не ви го пожелавам, но на ТЪПИ и ПРОСТИ провокатори като ТЕБ, които нямат нищо мъжко в гащите си, само това мога да кажа.

Не знам кой какво има в гащите ама повярвай ми ще те пречукам от бой . Смешко . Приказваш и се правиш ама само по форумите ... иначе си ***** ! Педал грозен смешен . Паляк . С Риск да поема банн ти го казвам щот ми писна от такива като теб. Само във форума да дразни и да се прави

За този нямали бан!И изтрито мнение!

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 25 юли 2010 21:25

evgenimilenov da mlakvash da ne ta na4upq az ot boi smeshko gaden

Izvinqvam se za ezika ama laptopa mi e e**n ot vsqkude

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 25 юли 2010 21:38

Абе сички сте големи биячи,голямо нещо сте,ама само на думииии,зад пц-то и аз мога да кажа,че ще смачкам някой от бой,науи тъй?Глупаци,погледнете се колко сте смешни бе?
Така,по-темата:
Надявам се ЦСКА да продължи,все пак е Български отбор,да забравим за миг клубната омраза,на България и трябва по-висок коефициент,а няма да го получим,ако ЦСКА отпадне от тез анонимници или някой от другите български отбори! ;)

ПП:По-полека с нервите,че се спуквам от смях,като ви чета мненията за побоища... :)
Левски завинаги в моето сърце!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 25 юли 2010 21:39

evgenimilenov написа:
Говедо ние ирландците ще ги смажем, вие гледайте да не се усерете срещу шведските анонимници, не че не сте го правили в последните години с разни други такив от Финландия, Беларус, Словакия, Унгария, че ще има пак смях на парцали. Естествено като българин не ви го пожелавам, но на ТЪПИ и ПРОСТИ провокатори като ТЕБ, които нямат нищо мъжко в гащите си, само това мога да кажа.

Не знам кой какво има в гащите ама повярвай ми ще те пречукам от бой . Смешко . Приказваш и се правиш ама само по форумите ... иначе си ***** ! Педал грозен смешен . Паляк . С Риск да поема банн ти го казвам щот ми писна от такива като теб. Само във форума да дразни и да се прави

И какви са тези като мен? Хора които защитават отбора си в СОБСТВЕНИЯ си форум, от такива като ВАС които не си обсъждат собствения клуб ами по цял ден киснат по чуждите форуми и само пишат простотии и дразнят останалите. Така че ПАЛЯКА в случая не съм аз, а може би си ти и турчина от Кипър, който няма сигурно и 5 мнения във форума на подуенското о(т)борче. И пак за разлика от ВАС аз нямам нито едно провокативно мнение във вашия форум с което да съм подразнил синята общественост и като цяло избягвам дори и да поглеждам в него, защото въобще не ме интересувате.
И още нещо Педал и Смешник ще викаш на баща ти не на мене, добиче такова.

И къде видя аз да товаря отбора ти ? Товарех теб защото нито тоя човек дето е написал че мач ще ви е труден нито аз дето защитавам моя си отбор провокираме . Ти си провокатора, който ни нарича смешници заради издънките на любимия ни отбор . Ти си този който говори за нашия съперник , който е 20 пати по известен и по добър отбор от Клифтънвил , че е бил смешен и т.н. Ти си провокатора , не ние . Ти почна да обиждаш първи , НЕ аз . Ясна ли ти е тази работа сега ? Нито Клифтънвил , нито Калмар , нито пък Рапид са някакви кой знае какви отбори . Ето че Калмар паднаха на свой терен от Дюгарден или там както се казва отбора. Ето че Рапид паднаха отново на свой терен от слаб отбор . А ти идиота ще почваш да товари Левски , щото едва ли не ние сме ви виновни за издънката с кипърците . Айде търси проблемите си в твоя отбор и не убиждай хората , които ви казват да внимавате ( те не ви го казват от подигравка , а просто явно искат повече БГ отбори да побеждават в Европа ) и ако имаш някакъв проблем .... моля ти се не ме изкарвай мен форумния маниак който се прави на много корав ... защото ти си този който обижда първи и ти си този който се прави на пич ...... кой знае какъв балък си .... ако те видя някъде сигурно ще ме е жал да те ударя :oops:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 юли 2010 21:48

голями биячи се навъдиха и то в синио...явно повече сте хапвали днеска.. евала... не стига че сините почнаха да дразнят в темата ми и пискат и се оплакват!смешна работа!бягайте си във форума и не ни мислите нас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 25 юли 2010 21:52

Значи пак по ТВ+ ще дават мачовете на Левски и Цска... Еееее, шибана работа. Пак трябва да стискам палци кабелния ми оператор да пусне ТВ+ за мачовете. То да ти писне вече.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”