Шок за Миро Манолов, може да приключи с футбола

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

f0rbidden
Контакти:

Re: Шок за Миро Манолов, може да приключи с футбола

Мнениеот f0rbidden » 25 юли 2010 11:45

Изобщо не съм чел линка ви. :) Просто беше ясно. Прочети ми горния пост, за да се аргументирам.

MarioJardel
Контакти:

Мнениеот MarioJardel » 25 юли 2010 19:32

Mnogo jalko za Miro. Toi ima golqm hys i jelanie za igra. Cherno more se nujdae ot nego. Toi e mnogo klasen igra4 i 6te go 4akame da se zavyrne rano ili kysno. Dano se opravi6 nie te 4akame MIRO :):):)

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 25 юли 2010 19:49

Абе не го оплаквайте толкова Миро.Ще се завърне според мен.Лошото е че след края на първенството си мислех ,че всички контузени са възстановени, а те отново са извън строя.Специално Миро мисля, че не е играл от декември месец, но не съм сигурен.ТОВА СИ Е МНОГО ВРЕМЕ, имайки впредвид, че не е ясно кога ще се върне.....

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 юли 2010 22:11

Практиката показва,че след такава тежка контузия,играчът,който се е завърнал на терена,никога вече не е същия,както преди нея.Дали физически,дали психически...Нещо му пречи да се хвърля в единоборствата,така,както го е правил по-рано.Жалко!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 29 юли 2010 09:58

Аве Миро ще играе през новия сезон. Лично той го каза след представянето вчера. Точно се качваше в колата и го питахме и човека каза: "Е как няма да играя" . Въпроса е само дали ще пропусне първите 3 мача или не! :) Но най=важното е че ще играе!
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 29 юли 2010 10:33

Отдавна не го бях виждал така ведър и усмихнат. Явно нещата се подобряват.

Потребителски аватар
ivanski_95
Контакти:

Мнениеот ivanski_95 » 02 авг 2010 19:58

тъмно зеления написа:
GreeN-1913 написа:Попринцип Варна спорт не пишат много верни работи чел съм че съм чел само глупости имам чуството че тоз човек е спартаклия и си прай ташак с черно море ...

И аз не вярмам и 1/1 000 от това, което пише Варна спорт. Супер педалски сайт! Дано и тази статия е следствие на поредния наркомански делириум.
Но искам да споделя нещо друго. Направи ми силно впечатление изказването на няколко фена на Левски. Евала! Истински пичове! Хей, ако всички любители на Левски разсъждават като вас трябва в най-кратко време ние, феновете на Морето да променим мнението си за привържениците на този софийски отбор. Живи и здрави бъдете. ;)

емм то какво да ти кажа НЕ САМО НИЕ ЛЕВСКАРИТЕ АМИ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА МИСЛЯТ ТАКА :!: но за жалос не всички мислят така :( и вие живи и здрави :)

Върни се в “Черно море”