Къде е футболът ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Къде е футболът ???

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2010 15:05

cska_90 написа:
Кашчей написа:
cska_90 написа:A Павка не си прав!!!Как така ще ходиш и ще пееш-хулиган такъв-кой ти дава това право-не се ли сещаш че безпокоиш нежните души, ня тях им става лошо от толкова шум-не са свикнали!!!А Факли да палиш-това вече е връх на нахалството-не ти ли идва на ум че може да заслепиш някой и да му развалиш зрението, да не говрим че и астма може да получи човек от този дим!!И тия чаршафи дет ми ги вдигате-заради вас изтървахме целия мач!!!Абе въобще ти си гаден наркоман,деградирал младеж-фашист, пропаднал алкохолик с образование 4 отделение( :lol: ), аморален вандал!!!Нямаш място на стадиона-ВЪН!!Заради вас хилядите даже милиони истински фенове не ходим по мачове-ако се махнете по 50 000 ще ходим всеки мач!!Вие сте гаден тумор-израстък,който трябва да се премахне!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
[center]Ще си правим квот си искамее,искамее,искамеее[/center]

Какво ли е мнението на Гергана Орлова по въпроса "Ще правим каквото си искаме"?!?

Айде стига си натяквал едии инцидент-веднъж на 100 години!!! :evil: :evil:
От автомобилно катастрофи загиват хиляди повече-това значили че трябва да се забранят колите????

Тези с колите също са правели каквото си искат, а не това, което трябва да се прави, или е трудно за проумяване от един хард-привърженик на простотията по стадионите?

Правистите имаха едно правило(доколко е добро не се наемам да твърдя):По-добре 100 виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора.. та е по-добре, сто идиота да не са на стадиона, отколкото един невинен привърженик да пострада от идиотщината им.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 юли 2010 15:22

Кашчей,съгласен съм с теб за случаите с Гергана Орлова и Младен Младенов (лека му пръст),но искам да попитам къде беше полицията в такива моменти ? Тези които мятат бомби и трошат не са ултраси,а са комплексари,които отиват с цел да правят размирици и за тях няма оправдание ! Но по-интересното е кой ги допуска до масови мероприятия като футболни мачове ? Къде са законите и къде са превантивните мерки срещу такива личности...съгласен съм иначе,че те нямат място на стадиона и където и да било другаде !
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2010 15:35

Blue_Lion написа:Кашчей,съгласен съм с теб за случаите с Гергана Орлова и Младен Младенов (лека му пръст),но искам да попитам къде беше полицията в такива моменти ? Тези които мятат бомби и трошат не са ултраси,а са комплексари,които отиват с цел да правят размирици и за тях няма оправдание ! Но по-интересното е кой ги допуска до масови мероприятия като футболни мачове ? Къде са законите и къде са превантивните мерки срещу такива личности...съгласен съм иначе,че те нямат място на стадиона и където и да било другаде !

Защо оправдавате собствената си простотия с полицията?Ако полицаите действат така, както в повечето случаи заслужавате "ултрасите", започва воят за произвола на полицията и нарушаването на гражданските ви права.Ако няма полиция това означава ли, че трябва да си показвате цялото малоумие и липса на елементарна фенска култура?Трябва ли в нашата държава да има по полицай на фен в секторите за ултраси, за да има нормално поведение по време на мач.
Мачът между Левски и Литекс през есента.. това беше в сектор А.. и там ли трябва да има полиция..мамка му.Имам усещането, че в България, и особено в София, трябва да има специален отдел на полицията, с не по-малко от 2000 души състав, без ръководството, който да се занимава само с поведението на т.н. фенове по стадионите.А на такива, от рода на ЦСКА90 ще им наложа аз лично, ако имам тази възможност, подписка в часа на мача в най-близкото управление на МВР и при една пропусната-производство.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 юли 2010 15:37

Blue_Lion написа:Кашчей,съгласен съм с теб за случаите с Гергана Орлова и Младен Младенов (лека му пръст),но искам да попитам къде беше полицията в такива моменти ? Тези които мятат бомби и трошат не са ултраси,а са комплексари,които отиват с цел да правят размирици и за тях няма оправдание ! Но по-интересното е кой ги допуска до масови мероприятия като футболни мачове ? Къде са законите и къде са превантивните мерки срещу такива личности...съгласен съм иначе,че те нямат място на стадиона и където и да било другаде !

Павка, ти ходиш по мачове, аз също... И ти много добре знаеш, че полицията не може да е навсякъде, а и да хване и отдели някой от агитката веднага другите се нахвърляс срещу"куките". И още по добре знаеш, че дори и да видиш сред теб някой с бомбичка няма да отидеш да го издадеш, нали... Или греша... А най-добре знаеш, че ако има взаимодействие и се работи комплексно по въпросите с хулиганството може и да има успехи. Да те попитам колко пъти един водещ адвокат се намеси и защити футболни хулигани от агитката и направи така, че полицаите да се срамуват, че са си свършили работата...
Истината е, че ако не се насят бомбички или феновете се държат не като лумпени, а като момчета отиващи заради футбола на стадиона, на полицията ще и бъде много по лесно. Само да ти кажа че може би беше преди 7-8 години, но лично чух едни "фенчета", отиващи на мач как редовно слагат бомбичките в обвивка от кроасан, и го внасят като "подсладител" за почивката на мача...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 25 юли 2010 15:53

Както и всичко друго и ултрас-културата в България е криворазбрана :!: :!: :!:
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 юли 2010 16:01

ros,напълно подкрепям това което казваш ! Пак повтарям,такива хора нямат място на стадиона и на полицията не и е осигурено всичко необходимо,за да предотврати такива прояви ! Със сигурност няма да отида при тоя с бомбата,напротив ще се пазя от него,че знам ли го колко е пил преди мача...идеята ми е,че не може всички да се слагат под общ знаменател ! Има ултраси,които милеят за отборите си и по цял ден се чудят ква хореография да направят,мислят нови песни,правят знамена и т.н. и има олигофрени,които отиват заради проблемите,а по-лошото е,че някои от тях дори са покровителставни от високопоставени лица в държавната йерархия или полицията,и това не е само в България,но и в Англия го има ! Даже БиБиСи бяха направили филм за това преди 10 год.

Кашчей,и мен ли ме причисляваш към ултрасите...благодаря,но тъй като не съм част от никоя фракция на Левски,предпочитам да се назовавам просто "Левскар" ! Мога да ти кажа,че найстина има моменти в които феновете не са виновни,а са провокирани от полицията ! В Англия между другото има специален отряд против футболното хулиганство,както и в България...питай за Антон Златанов ;) Отностно ЦСКА 90,той па кво ти е направил ??? :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 юли 2010 16:02

ace_ventura написа:Както и всичко друго и ултрас-културата в България е криворазбрана :!: :!: :!:

А ще ни обясниш ли "правилната" ултрас-култура ? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2010 16:13

Синьо лъвче, ултрас за мен означава крайна формация, за която всички средства са позволени (не и от закона).Мнинеята, които е изписал ЦСКА90, особено това, "ще правим това, кето си искаме" не ми се припокриват с принципите на демокрацията и уважението към другия.
Всъщност вироглавият го е написал много, ама много точно-"не искам да ме завият в някакъв чаршаф и да пропусна единственият гол в мача"-защото именно това е хореографията.Дори преди време ЦСКА90 ми каза, че се кефи, ако мачът бъде прекъснат заради взривена артилерийска димка на стадиона.. това явно е нормалното състояние на един истински ултрас-не е важно какво става на терена- важното е какво ние правим на трибуните.Еми.. това не е моето разбиране за подкрепа на любимият отбор.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 25 юли 2010 16:23

Blue_Lion написа:
ace_ventura написа:Както и всичко друго и ултрас-културата в България е криворазбрана :!: :!: :!:

А ще ни обясниш ли "правилната" ултрас-култура ? :mrgreen:

Едва ли би ме разбрал. Като за начало феновете в "А" и "В", не са по малко фенове, а може би точно обратното.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 юли 2010 16:37

Кашчей написа:Синьо лъвче, ултрас за мен означава крайна формация, за която всички средства са позволени (не и от закона).Мнинеята, които е изписал ЦСКА90, особено това, "ще правим това, кето си искаме" не ми се припокриват с принципите на демокрацията и уважението към другия.
Всъщност вироглавият го е написал много, ама много точно-"не искам да ме завият в някакъв чаршаф и да пропусна единственият гол в мача"-защото именно това е хореографията.Дори преди време ЦСКА90 ми каза, че се кефи, ако мачът бъде прекъснат заради взривена артилерийска димка на стадиона.. това явно е нормалното състояние на един истински ултрас-не е важно какво става на терена- важното е какво ние правим на трибуните.Еми.. това не е моето разбиране за подкрепа на любимият отбор.

Абе ако запалиш факли или димки и за минута-две (както на последното дерби)и прекъснат мача,лошо няма ! Даже ми прави впечатление,че 90 % от всички на стадиона се кефят доста на тва и яко се снима с фотоапарати ! Виж,ако е заради бомбички или хулигански прояви от сорта на бой с полицията или трошене на стадиона - твърдо против ! Отностно хореотата,еми зависи...мен лично ме кефи да ги има ! Има моменти в които дори не разбирам,че е почнал мача,но това не е болка за умиране,стига да пея ЗА отбора ми ! Много футболисти са казвали,че когато феновете ти пеят здраво и това им помага ! Мен лично различните цветове на факлите,конфетите и знамената адски много ме зареждат с позитивна енергия и ми дават още по-голям стимул да пея ! Абе лудница си е,но всеки си го разбира по свой си начин и за това има отделни сектори ! При едните има ултраси,при другите са хората със семейства - всичките еднакво отдадени на отбора си !
Изображение

Върни се в “Свободна зона”