Голямото изпитание или какво предстои пред нас...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Голямото изпитание или какво предстои пред нас...

Мнениеот PFC Litex » 23 юли 2010 16:20

L_Messi написа:Тази събота имат дерби със Слован и не е зле някой от щаба ви да се разходи до Словакия.

Мача реванш на Жилина беше изгледан от Ивайло Йорданов, а мачът им със Слован ще бъде изгледан от Велин Кефалов, помощник на Червенков, който вече е в Словакия ;)
Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 23 юли 2010 16:29

PFC Litex написа:
L_Messi написа:Тази събота имат дерби със Слован и не е зле някой от щаба ви да се разходи до Словакия.

Мача реванш на Жилина беше изгледан от Ивайло Йорданов, а мачът им със Слован ще бъде изгледан от Велин Кефалов, помощник на Червенков, който вече е в Словакия ;)

Пък и един телефон да звъннете на Кокала - сигурно ще ви е от полза !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 23 юли 2010 17:14

kokic1986 написа:
PFC Litex написа:Мача реванш на Жилина беше изгледан от Ивайло Йорданов, а мачът им със Слован ще бъде изгледан от Велин Кефалов, помощник на Червенков, който вече е в Словакия ;)

Пък и един телефон да звъннете на Кокала - сигурно ще ви е от полза !

Зависи по кое време ще му звъннат. Ако е след 21ч., ще им е трудно да се разберат с Кокала ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юли 2010 03:15

PFC Litex написа:
garfild8 написа:И това че,на същата дата Трупата на Мъри има контрола в Москва.И Литекс,ще бъдат без националите си.

Ще бъдем, но ако ги пуснем, защото отборът има официален мач и е в правото си да не ги пусне, а Мъри да се оправя.

Това обаче не е никак добре: Попов и Николов са бъдещите Стоичков и Хубчев., според мен. Хубавото е, че им се дава шанс в Националния, и като гледам много скоро ще са ключови фигури. И в този ред на мисли, Мъри разчита на тях и ги налага, за да могат след време да са основни фигури. И ако ги няма в мача срещу братушките, плана отива по дяволите, защото...не ми се мисли кой ще се взема на тяхно място.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 25 юли 2010 10:09

eelche написа:
пред вас предстои отпадане и участие в ЛЕ при добри намерения,поздрави :)

Пред вас поредно срамно представяне и гавра с името на България.При добри намерения може да отнесете още веднъж 3-0 в Ловеч..поздрави
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 юли 2010 13:00

kokic1986 написа:
garfild8 написа:И това че,на същата дата Трупата на Мъри има контрола в Москва.И Литекс,ще бъдат без националите си.

[offtopic]Трупата на Мъри се нарича национален отбор на БЪЛГАРИЯ - малоумник такъв[/offtopic]

По-скоро се нарича "сборен отбор на Левски и ЦСКА с цел продажба в Европа" ама айде ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 юли 2010 13:51

Поне за нашия мач ясно ли е къде си го дават? Пак по тв+ ли? :roll:

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Мнениеот litex8 » 25 юли 2010 14:15

runnersa написа:Поне за нашия мач ясно ли е къде си го дават? Пак по тв+ ли? :roll:

Тв + 100% няма да дава мача :!: Да се надяваме на БНТ , днеска трябва да стане ясно дали ще го дават ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 юли 2010 14:24

litex8 написа:
runnersa написа:Поне за нашия мач ясно ли е къде си го дават? Пак по тв+ ли? :roll:

Тв + 100% няма да дава мача :!: Да се надяваме на БНТ , днеска трябва да стане ясно дали ще го дават ;)

Серизоно ли абе тия п****ли нали се тупаха по гърдите, че взели всички мачове от квалификацийте какво става сега? По-хубвао естествено си е по национална ТВ, но ако не се събудят и те пак си се надяваме на линк в нета или най-добре май по Гонг ;)

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Мнениеот litex8 » 25 юли 2010 14:27

runnersa написа:Серизоно ли абе тия п****ли нали се тупаха по гърдите, че взели всички мачове от квалификацийте какво става сега? По-хубвао естествено си е по национална ТВ, но ако не се събудят и те пак си се надяваме на линк в нета или най-добре май по Гонг ;)

Litex1 написа:Обадих се лично на ТВ+ и ми казаха че не са се разбрали да дават мача на Литекс

+ това мача на цска е от 19:00ч. :evil: :evil: :twisted:

Нищо чудно и да не дават мача :cry: но се надявам поне БНТ да купи правата за мача !

Върни се в “Литекс”