"Чао, но не сбогом" за Раул и Гути

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: "Чао, но не сбогом" за Раул и Гути

Мнениеот bojkyy » 25 юли 2010 14:10

eelche написа:нв мога да ПРОУМЕЯ,защо точно Шалке 04,като има много други отбор,които биха ПОДХОЖДАЛИ повече на РАУЛ ;)

Шалке играе в ШЛ, а повечето които му предлагаха не участват. Голяма роля изигра и Метзелдер, с които бяха съотборници миналата година, и са приятели
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 юли 2010 14:12

Madridist написа:Мегън Фокс, ако видиш статистика от миналия сезон, ще се убедиш,че Раул има повече изиграни минути от Бензема. Кака въобще не го смятам, защото през голяма част от сезона имаше контузия. А Гути беше в почти всички мачове, първа смяна за отбора, най-често на мястото на Гранеро. И Гути и Раул имат достатъчно изиграни мачове през изминалия сезон,факт е,че не почваха титуляри, но все пак играеха. Първо, Игуаин и Роналдо не спираха да бележат,което се отрази върху титулярното място на Раул, а Гути, още в началото на сезона ясно каза в интервюта, че иска да смени обстановката. Нормално играч,който иска да напусне, първо да не се разчита на него и второ, да се уважи желанието на футболиста. Въпреки,че ако видиш статистиката, ще се убедиш, че Гути има за миналия сезон изиграни 29 мача,което хич не е малко. 8-) Аз не виждам,защо трябва да се обвинява клуба, след като е уважил желанието на играчите и се разделят по възможно най-цивилизованият и културен начин :roll:

За Гути си прав, но честно да ти кажа не ми пука. Както казах в първият си пост в темата, никога не съм го харесвал и никога не съм разбирал защо феновете на Реал толкова го хвалите. За мен той е слаб футболист.

А колкото до Раул..., никой не говори да играе на мястото на CR или Игуаин. Но нима в стартовите 11 на Реал се залага само на двама играча с офанзивни качества?! През годините съм виждал Раул да играе на всякакви позиции (всичките атакуващи, вярно). Той можеше спокойно да играе зад Гонзало като втори нападател и да влачи по 1-2 противникова играча и да отваря повече пространства за Игуаин. Няма смисъл да ти казвам, че Раул има феноменален поглед над играта и след като увлече няколко противника спокойно може да пусне тънък, но точен и най-важното извеждащ паст към централният нападател. Да не говорим, че Раул дори може да играе изтеглен по-назад в халфовата линия като атакуващ или разиграващ халф, защото той може отлично и да задържа топката. Така че лично за мен той има място в стартовите 11 на терена. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 25 юли 2010 14:15

megan fox написа:
Madridist написа: Желанието да напуснат е само и единствено тяхно 8-)

Не че нещо, но по този въпрос може да се спори! А имаха ли тези играчи избор? Клуба направи ли нещо по въпроса те да се почувстват желани (ама да не се хвъркя прах в очите на феновете, като пред медиите им се предлагат договори за по още 1 година), ами с реални действия?! Никой никога няма да може да ме убеди, че Бензема и/или Кака заслужаваха повече от Раул да бъдат титуляри през миналият сезон! Хайде де... бъдете честни поне 3-4 играча от титулярите ви изобщо не бяха на нивото на Реал и изобщо нямаха място на терена! Раул спокойно можеше да играе на мястото на един от тях и така той нямаше да иска да си тръгва, а щеше да остане в клуба до края на кариерата си!!!

Така че играчите си тръгват по свое желание, но все пак ясно им беше показано, че за тях няма място в Реал В МОМЕНТА! Поне не и като футболисти. Като управници да, но не и като футболисти... - е в такава ситуация най-нормалното е да си тръгнеш, след като си НЕЖЕЛАН/НЕНУЖЕН! Не знам колко от вас правят разлика м/у "деюре" и "дефакто", но клуба реално само хвърли прах в очите на феновете с тези предложени договори, защото в противен случай феновете на Бернабеу щяха да разкъсат на парчета Перез! Добре, че Раул и Гути носят в сърцето си клуба, та никога няма да застанат пред журналистите и да изнасят инфо от кухнята, и по този начин да навредят на репутацията на отбора!

Лично за мен Раул и Гути бяха изгонени като ФУТБОЛИСТИ!

Мегън Фокс говориш празни приказки , никой освен тях самите и ръководството, не знаят какви са нещата наистина. Още по-миналия сезон, когато Раул беше титуляр, ръководството излезна с новината, че ще подмладява отбора. И никой не е казал, че ще се върнат като футболисти. Аз се надявам един ден, Раул да стане треньор на Реал Мадрид, туко виж станал фурор като в Барса, след назначаването на Гуардиола :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 25 юли 2010 14:21

kokic1986 написа:Да бе тоя Гути не знам кво му харесвате - за мен беше абсолютно дърво , за разлика от Раул който е легенда не само на Реал , а и на целия свят .

Колега,не знам колко мача си гледал на Гути ама мисля че или бъркаш името на футболиста или се разминаваме яко за разбирането на термина която използваш за Гути - "дърво".Според мен Гути е един от най-големите футболисти играли в Реал Мадрид но просто малшанса за него беше че в годините когато беше най-силен беше времето така наречения "галактикос" а както знаеш футбола в западна европа е по скоро бизнес ( особено в Реал Мадрид а и това се отнася за всичко по големи клубове).Самият факт че Гути оцеля да не бъде продаден по времето на Зидан говори красноречиво за това че е голям.
http://www.youtube.com/watch?v=dwsmBdL9jR8
......ето това е дървото Гути....а за Раул няма какво да се коментира.......жива легенда....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 25 юли 2010 14:24

Раул е гениален футболист и аз много се радвам,че ще мога да го наблюдавам в Бундеслигата :) ...А относно Реал М,за съжаление,в момента това е отбор който няма нищо общо с онзи страхотен тим от края на миналия и началото на този век,който,заедно с Байерн,няколко години беше най-добрия отбор в Европа.С Касияс,Йеро,Редондо,Раул,Макелеле,Роберо Карлош и т.н.В момента трансферната им политика е под всякаква критика-купуваш крило за 100млн. при положение,че имаш Робен,вземаш Кака,а имаш Снайдер,привличаш Бензема-имаш Раул и Игуаин :roll: И всичко това гарнирано с неспирни провали в Европа и постоянни загуби от Барса не прави много розово положението на най-големия отбор в Европа... :geek: ...Сега с Мауриньо положението може и да се промени,предстои да разберем :twisted:
Последна промяна от niki87 на 25 юли 2010 14:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 25 юли 2010 14:26

megan fox ти фен на Реал ли си или просто нямаш работа в момента и ей така си пишеш?Не се заяждам просто ме интересува дали си голям фен Реал и гледаш ли всичките мачове на отбора?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 25 юли 2010 14:31

И аз мисля, че не може да се каже , че по тяхно желание си тръгват , но такъв е живота...колкото до Гути за мен е феноменален футболист, има толкова точен пас и такъв поглед към играта , когато гледах Реал Мадрид миналия сезон се чудих как пускат Гранеро,Диаара , Гаго - тези момчета не заслужават нищо сравнение с Гути , винаги като влизаше градеше играта. :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 юли 2010 14:53

bojkyy написа:Мегън Фокс говориш празни приказки , никой освен тях самите и ръководството, не знаят какви са нещата наистина. Още по-миналия сезон, когато Раул беше титуляр, ръководството излезна с новината, че ще подмладява отбора. И никой не е казал, че ще се върнат като футболисти. Аз се надявам един ден, Раул да стане треньор на Реал Мадрид, туко виж станал фурор като в Барса, след назначаването на Гуардиола :)

Просто изказах мнението си по въпроса, но не смятам, че това са празни приказки! За разлика от някои хора аз виждам, когато се опитват да ми хвърлят прах в очите! Още повече, че не съм фен на Реал и съответно някои неща са по-лесни да се видят отстрани.

Ест мнението ми може и да е грешно, но то си е моето мнение и аз държа на него. :)

В крайна сметка ще отречеш ли, че миналият сезон имаше 3-4 играча при вас, които определено нямаха място в отбора и нямаха нужната класа, за да играят в Реал? ;)
Последна промяна от megan fox на 25 юли 2010 15:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 юли 2010 14:57

sl321 написа:Самият факт че Гути оцеля да не бъде продаден по времето на Зидан говори красноречиво за това че е голям.

За да продадеш нещо, трябва да има НЯКОЙ, КОЙТО ДА ИСКА ДА ГО КУПИ! Не си спомням в ерата "галактикос" да е имало отбори, които да проявяват интерес към Гути... ;) Така че той не остана в Реал благодарение на качествата си, а ВЪПРЕКИ тях! Просто никой не го искаше, а той имаше договор с клуба! Да, можеше да отиде в Сегунда или в някой по-долна девизия на друго първенство - там щяха да го вземат, но как си представяш играч с егото на Гути да отиде във втора девизия? Да не говори, че отбор от Сегунда посмъртно не може да си позволи заплатата му!

Така че се получи следната патова ситуация: по онова време никой от европейските грандове не го искаше, а Гути не искаше да играе в малък отбор и да е извън ЕКТ!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 юли 2010 15:00

sl321 написа:megan fox ти фен на Реал ли си или просто нямаш работа в момента и ей така си пишеш?Не се заяждам просто ме интересува дали си голям фен Реал и гледаш ли всичките мачове на отбора?

Не, фен съм на Барселона! При това доста краен, просто винаги съм следял каква е ситуацията при големият враг, за да знам какво да очаквам от тях! И да, гледал съм доста мачове на Реал (баща ми е доста запален техен фен и като бях хлапе нямах избор...)

Btw не виждам нищо лошо да уважаваш най-големият си противник, както и да уважаваш легенда като Раул, нищо, че е играч на големият враг! Нормалните хора така постъпват! ;)

Върни се в “Реал Мадрид”