Внимание крадат ни футбола !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: Внимание крадат ни футбола !!!

Мнениеот Vailo » 25 юли 2010 00:15

tprodanov написа:
Vailo написа:тия врели некипели мислеше ли ги когато на финала Левски - Литекс лумпените от моя отбор оставиха един цял сектор без седалки на стадиона на твоето Берое

тея теми напоследък, възхваляващи ултрасите едва ли не като едни съвременни рицари или мускетари са доста зле скроени.... остава и неква ода да си напишете за собствена възхвала

а тва че 'признаваш' че футбола не е нещо особено само показва, че и ти си от тези които ходят на мач не заради играта, а заради възможността да се сбиеш или за да се зъбиш през оградата на полицаите (като малките деца дето дразнят животните в зоологическата) :lol:

повярвай ми мой човек вие ни крадете футбола :twisted:

Я ми кажи точно кои лумпени, щото аз имам друго наблюдение за мача?

ето кой потроши сектора си преди 3 години http://ericos.snimka.bg/sports/levskilitex.520488

докато в агитките има мангали дето се мислят за римляни ще е така :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 юли 2010 00:54

Очевидно не си бил на мача - много гаден епизод за всички футболни фенове беше това. И футболно хулиганство нямаше

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 25 юли 2010 01:18

очевидно бях.. и то много близо до летящите седалки! имам снимки и от собствения си апарат(тея са от гонг) каквато и да е била причината за инцидента нищо не може да оправдае чупенето. ако за теб това не е хулиганство няма смисъл да спорим

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 юли 2010 01:25

Не знам къде си бил - в тоя мач главните лица не бяха фенове. Това е дълга тема и нямам намерение да я започвам тук - точно както на финала за купата на ЦСКА и Черно Море, на ексцесиите не бяха фенове. Нямам никакво съмнение по този въпрос.

Потребителски аватар
RaynoACM
Контакти:

Мнениеот RaynoACM » 25 юли 2010 07:52

...Е, тогава каде е магията ?? Как е възможно футбола да бъде "краля на спортовете" ??? Отговора е прост и същевременно болезнен - ЗАРАДИ ФЕНОВЕТЕ. Заради хората...

Ето това показва, че вие ултрасите сте един от проблемите на тази игра. За вас футбола е само отдушник и нищо повече. Стадиона за вас е просто мястото, където отивате да си излеете негативната енергия: да се напсувате, и ако рекъл Господ, и да се посбиете с някой непознат под закрилата на някой друг добитък от вашата порода. Тъпи боклуци, защо футбола бил "краля на спортовете"??? Футбола не е замислен за вас, тъпите животни, които ходите да се биете и трошите чужда собственост. Футбола е популярен, защото е сравнително проста игра, която може да се играе от всички, бедни или богати, няма значение. Просто ти трябват топка, известно открито пространство и няколко камъка за вратите.
Футбола е игра, а не война.
Глупавите животни, наричащи себе си ултраси само пречат. Вместо просто да подкрепят любимия си отбор, само търсят възможност да пребият някой нещастник, имал нещастието да е фен на друг отбор, да потрошат нещо, и всичко това "от любов към отбора" :lol: Няма значение, че никой от отбора не одобрява подобни действия, дребни подробности... :lol:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 25 юли 2010 08:23

Много силна статия. Но на всички ни е ясно, че силните на деня ще се опитват да ни вкарат в МАТРИЦАТА.

ПП За мача в СтЗагора prodanov е прав - инцидентът не започна от трибуните. Седалките бяха ответна реакция.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 юли 2010 10:09

blue magic написа:Много силна статия. Но на всички ни е ясно, че силните на деня ще се опитват да ни вкарат в МАТРИЦАТА.

ПП За мача в СтЗагора prodanov е прав - инцидентът не започна от трибуните. Седалките бяха ответна реакция.

Ма това е само един от примерите,за такива случки...но после феновете са виновни !

П.П. RaynoACM Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 юли 2010 10:58

RaynoACM написа:
...Е, тогава каде е магията ?? Как е възможно футбола да бъде "краля на спортовете" ??? Отговора е прост и същевременно болезнен - ЗАРАДИ ФЕНОВЕТЕ. Заради хората...

Ето това показва, че вие ултрасите сте един от проблемите на тази игра. За вас футбола е само отдушник и нищо повече. Стадиона за вас е просто мястото, където отивате да си излеете негативната енергия: да се напсувате, и ако рекъл Господ, и да се посбиете с някой непознат под закрилата на някой друг добитък от вашата порода. Тъпи боклуци, защо футбола бил "краля на спортовете"??? Футбола не е замислен за вас, тъпите животни, които ходите да се биете и трошите чужда собственост. Футбола е популярен, защото е сравнително проста игра, която може да се играе от всички, бедни или богати, няма значение. Просто ти трябват топка, известно открито пространство и няколко камъка за вратите.
Глупавите животни, наричащи себе си ултраси само пречат. Вместо просто да подкрепят любимия си отбор, само търсят възможност да пребият някой нещастник, имал нещастието да е фен на друг отбор, да потрошат нещо, и всичко това "от любов към отбора" :lol: Няма значение, че никой от отбора не одобрява подобни действия, дребни подробности... :lol:

Аз съм съгласен с казаното. :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 юли 2010 12:22

Cesc Fabregas написа:
RaynoACM написа:

Аз съм съгласен с казаното. :roll:

Аз не съм!!! :lol: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 юли 2010 12:25

cska_90 написа:Аз не съм!!! :lol: :evil:

Ти па от една година ходиш по мачове и вече си най-големия ултрас... :roll: :mrgreen: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”