Моуриньо иска размяна Кака - Ибрахимович
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Моуриньо иска размяна Кака - Ибрахимович
Аз съм ЗА този трансфер. Има ли значение кой ще търка пейката? - все някой от Ибра и Кака (който остане) ще я търка, там е работата, че Кака ще ни е повече в полза. А и ако доплатят - супер. 

за мен кака си е един от най-добрите сравнение с тая издънка ибрахимович би било хубаво обаче ме съмнява пък и къде ще играе кака 

Ляво крило ще играе.
Или атакуващ халф (резерва) 

- Sagittarius
Ибрахимович не е дърво,а е един от най-добрите тарани в света.Просто не пасва на стила ни,нито на играта на Меси,Шави,Иниеста.Това не значи,че е слаб,в Реал би паснал като дялън камък,защото тяхната игра не е с толкова много пасове между халфовете-стил практически правещ Ибра статист на терена и безполезен.Колкото до Кака ще кажа,че в Барса място за Кака ще има зад Вия и Педро или редом до единия.Кака е играч от световна класа,но аз предпочитам Сеск да дойде,просто повече ще пасне на стила на игра.Кака е твърде атакуващ плеймейкър,постоянно търчи в атака,почти като втори нападател играе,бърз е,но не обича да задържа топката в центъра и да я врътка с другите там....а Шави,Иниеста,дори Сеск-на тях това им е играта.Все пак една трампа е само в полза и за двата отбора,но повечко ще спечели Реал от това.Аз бих изиграл така работите - Ибра в Реал,Кака в Барса като разменна монета за Алешандре Пато 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Пато не ни трябва! Колко нападателя искаш? И Милан дали си го искат обратно?
Последна промяна от f0rbidden на 30 юли 2010 23:51, променено общо 1 път.
Sagittarius написа:Аз бих изиграл така работите - Ибра в Реал,Кака в Барса като разменна монета за Алешандре Пато
А Пато ще играе на позицията на кого?! А и не се знае дали Милан ще си искат Кака и дали ще искат да пуснат Пато, а ако го пуснат със сигурност ще искат стабилно доплащане!
Милан не случайно се навиха да продадът Кака на Реал! В Миланело (базата на Милан) имат най-добрата медицинска лаборатория от всички клубове на света и там 10000000% са били наясно с хроничните контузии на Кака в гърба и че той повече няма да играе на топ ниво! Точно затова се решиха да гушнат парите на Перез и да се отърват от един играч легенда..., легенда, която никога повече няма да блести, както го правеше в близкото минало, защото никога повече този играч няма да бъде напълно здрав!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]