Чакат нов холандец на "Герена"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Re: Чакат нов холандец на "Герена"

Мнениеот Levski_1914 forever » 24 юли 2010 20:34

fantom написа:Ами мнението ми е , че щом ще идва в ПБКФК "Левски" значи са му отказали отвсякъде другаде , даже и от Сапарева баня и той се е принудил да търпи унижения , като му се е наложило да облече синята пижама на Найк.

Типична комплексарска проява...Какво друго мога да кажа?! :lol:
Левски завинаги в моето сърце!

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 24 юли 2010 22:12

fantom написа:Ами мнението ми е , че щом ще идва в ПБКФК "Левски" значи са му отказали отвсякъде другаде , даже и от Сапарева баня и той се е принудил да търпи унижения , като му се е наложило да облече синята пижама на Найк.

Унижение да видиш кой и как саблича нощницата на майка ти.Когато разбереш ще видиш че всичко хубаво на този свят е синьо.
А червеното е цветът на комунизма и цветът заради който майкати си копува превръзки.Ако изобщо може да дочака този момент и мястото им не е вечно заето.Както е вечно синьото небе и синьото море .
Последна промяна от IVAN.CYPRUS.BLUE на 25 юли 2010 18:08, променено общо 1 път.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2010 00:45

IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Унижение да видиш кой и как саблича нощницата на майка ти.Когато разбереш ще видиш че всичко хъбаво на този свят е синьо.
А червеното е цветът на комунизма и цветът заради който майкати си копува превръзки.Ако изобщо може да дочака този момент и мястото им не е вечно заето.Както е вечно синьото небе и синьото море .

Хич да не е, хапи си те кучето тебе.

Върни се в “Левски”