Шок за Миро Манолов, може да приключи с футбола
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Шок за Миро Манолов, може да приключи с футбола
За мен Манолов е един голям футболист и макар че не съм фен на Черно море, той е един от многото им футболисти които супер много ме кефят. Да се оправя по-бързо, че без такива футболисти като него "А" група просто не е същата.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
тъмно зеления написа:GreeN-1913 написа:Попринцип Варна спорт не пишат много верни работи чел съм че съм чел само глупости имам чуството че тоз човек е спартаклия и си прай ташак с черно море ...
И аз не вярмам и 1/1 000 от това, което пише Варна спорт. Супер педалски сайт! Дано и тази статия е следствие на поредния наркомански делириум.
Но искам да споделя нещо друго. Направи ми силно впечатление изказването на няколко фена на Левски. Евала! Истински пичове! Хей, ако всички любители на Левски разсъждават като вас трябва в най-кратко време ние, феновете на Морето да променим мнението си за привържениците на този софийски отбор. Живи и здрави бъдете.
За съжаление ,момчета е самата истина това за ,Миро....дори и да се оправи ,следващата контузия ,ще е фатална .....
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Изключително тежка загуба, а бъдещето беше пред него!!
Някой спомня ли си от къде точно тръгна тази контузия?
Някой спомня ли си от къде точно тръгна тази контузия?
- Sagittarius
Нека да не бързаме да го оплакваме.Миро е силен характер и вече е преборвал 1 тежка контузия-счупен крак.Новини,че му се е влошило състоянието официални няма.Има някаква глупост написана не къде да е,а в един от лъжливите варненски сайтове,тази новина не е публикувани в нито един друг спортен сайт.Какво ви говори това?Ами,че просто не е 100% истина най-малкото.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
В Несебър беше с патерици и гледаше.
- Green_power
- Контакти:
А аз го видях снощи на крайбрежната алея и беше без патерици, което разбира се много ме радва. Не вярвайте на повечето новини в онзи сайт.
Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will.
Тия наще играчи не знам къде и как ги лекуват, но все едно са се контузили вчера
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Green_power написа:А аз го видях снощи на крайбрежната алея и беше без патерици, което разбира се много ме радва. Не вярвайте на повечето новини в онзи сайт.
Колега той одавна е без патерици,но като го видиш другият път обърни внимание колко му е дебел здравия крак и колко е оперирания...
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Беше ясно. Няма да продължи с футбола. Трагично новина, но факт! Щом не могат да го излекуват 1 година, значи нещата не вървят... и кракът му беше счупен, няма как. А и коляното е много кофти да те боли. 

f0rbidden написа:Беше ясно. Няма да продължи с футбола. Трагично новина, но факт! Щом не могат да го излекуват 1 година, значи нещата не вървят... и кракът му беше счупен, няма как. А и коляното е много кофти да те боли.
Кое му е ясното и кое е факт????Някакъв измислен сайт се чуди какво да пише и пуска поредната си непроверена новина, ако имаше нещо такова първо щеше да има официално изявлание от клуба за подобна новина, аз съм убеден, че Миро Манолов ще играе отново съвсем скоро
---------------------------------------