Бенковски Пз - Ботев Пд от 10:30ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stanislav89
Контакти:

Re: Бенковски Пз - Ботев Пд от 10:30ч

Мнениеот stanislav89 » 24 юли 2010 13:00

Нефтохимик-Русокастро 7-0
Нефтохимик-Несебър 1-0
Нефтохимик-Равда 2-2

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 24 юли 2010 13:09

Доста сериозни резултати. Равда спечелиха промоция докато Нафтата остнаха 3-ти. Несебър от край време играят силно в Б групите. А онези дето са паднали с 7 не ги знам :D
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 24 юли 2010 13:12

нека гледаме себе си,а не нафтата,ако си играем добре няма кой да ни спре
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 24 юли 2010 16:58

Малко инфо от Велинград.

Първо - малко инфо за шофьорите. В този град имало синя зона, та внимавайте къде спирате, защото моята кола цъфна с най-грозното жълто нещо, което съществува в "жълтия" свят - скоба на предна лява :) Глобата беше 10 лева, а разни местни тарикатчета никой не ги беше пипнал. Както и да е.

За самия мач. Основното е, че нашите момчета буквално надтичват противника. До колкото знам дори и в най-слабия ни мач досега - със Септември, именно това ни е донесло победата.

Защитата - честно казано, Байрев е много добър, но сама птичка пролет не прави. Имаше едно цигане от Бенковски, бая тормозеше нашите по фланга, а и според мен и двамата ни вратари са доста куци :) Стълба се появи второто полувреме, ухилен до уши, както винаги, направи два паса към нападателите на Бенковски, избуха топката няколко пъти, но не можа да счупи ничий крак, което си е направо за съжаление. Малко офф-топик: Стълба може да си обогати колекцията от потрошени кости до невиждани висоти, защото Ботев ще играе срещу практически половин България по пътя си към "А" група :) :) :) Бенковски в началото на второто полувреме се опитаха да направят натиск, даже удариха греда, и, поне според мен, имаше момент, в който при преса нашите малко се объркват.

Средна линия - по-слаба от мача с Брестник, но Неделев не беше там. Смятам, че с него нещата ще са в пъти по-различни. Танчовски прави добро впечатление, стои стабилно на терена, хвърля се, но Недко Миленов май-май е или в последния, или в предпоследния си сезон.

Нападение - нелоша игра, но имаше два пропуска "сам срещу вратаря", от втория стана гол след избиването. Не може така, при условие, че 70 и кусур минути играем срещу 11 защитника, а и в самия сезон се предполага, че ще са още по-затворени отборите.

Като цяло мача не беше лош, има още какво да се желае, но определено, спрямо с Брестник, например, играта с едно докосване е на доста по-високо ниво. Борят се момчетата, стараят се, имат и футболни достойнства, но големия зор е да вкарат.

П.С. Направи ми впечатление, че играчи на Ботев, сменени от Бакалов, се качиха на трибуните, но не отидоха при феновете. Даже ми се сториха леко незаинтересовани... Определено мотивацията ще е, според мен, сериозен проблем за мачовете във "В" група. Да, Ботев е велик отбор, но все пак поне този сезон ще играе във "В" група...

И още нещо - нямам претенции да съм "корифей" и разбирач на играта, просто споделям личното си мнение за мача днес.
Не натискайте ТУК!

acho1912
Контакти:

Мнениеот acho1912 » 24 юли 2010 17:45

няма дете да е избягало в марица при кочев.набор 95 са единствените които биха локомотив от школата.дано да им обърнат внимание а не да ги делят на botev2000 и botev1912.адреи павлов ще набляга на неговата селекция .бакалов нетрябва да позволи това разделение на децата

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 24 юли 2010 18:02

acho1912 написа:няма дете да е избягало в марица при кочев.набор 95 са единствените които биха локомотив от школата.дано да им обърнат внимание а не да ги делят на botev2000 и botev1912.адреи павлов ще набляга на неговата селекция .бакалов нетрябва да позволи това разделение на децата

Хайде стига глупости... Андрей Павлов запазва правата си над двама играчи - Мечката и Тошо Неделев. Останалата част от неговата школа се дарява безвъзмездно на Ботев. Крайно време е да се спре с простотиите, защото школата след урода е в състояние "нокаут".

Това дали даден набор е бил Локомотив не значи нищо. Въпросът е даден набор как се представя на национално ниво.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 25 юли 2010 04:40

Красива победа над Бенковски :) и сега ще трябва да се справим с Пирин Разлог ...
Който знае кога е контролата да пише :) САМО БОТЕВ !!!
ИзображениеИзображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 26 юли 2010 15:01

Има ли изобщо насрочено начало на първенствата във В групите?

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 26 юли 2010 15:49

hetfield написа:Има ли изобщо насрочено начало на първенствата във В групите?

1-вият кръг във В група е на 15 август,а жребият за програмата ще се тегли на 6-ти август!

Върни се в “Ботев”