Чакат нов холандец на "Герена"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Чакат нов холандец на "Герена"

Мнениеот metodito » 24 юли 2010 15:27

Бе, толкова ли е трудно да се сетите? fantom си е провокатор някакъв. Като го цитирате и му отговаряте и тази тема ще я заключат като онази за Гунди, ама не заради фантома само, а и заради вас!
Приемете го като спама в пощата си. Не го отваряш, не го четеш. Не му обръщаш внимание.
Нека си пише. Това не е форума на Мао Дзе Дун. Всеки луд има право на живот. Няма смисъл да му дават баници. Той себе си излага. Не друг.
Последна промяна от metodito на 24 юли 2010 15:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 юли 2010 15:40

никой няма да идва няма да има повече трансфери !

Офтопик:

Потребителски аватар
Agression
Контакти:

Мнениеот Agression » 24 юли 2010 15:41

Мисля 4е направих тази тема не за да се обсужда кои е туп и такива работи има си ли4ен 4ат тм се псуваите...нека продулжим да говорим по темата...Благодаря предварително !
С Нас Който Иска,Срещу Нас Който Може...Ултра ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юли 2010 15:48

Не се занимавайте с фантома ;) С него не може да се води спор, защото той пише само, когато му изнася :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 24 юли 2010 16:07

Tommi написа:Не се занимавайте с фантома ;) С него не може да се води спор, защото той пише само, когато му изнася :lol:

Не е вярно това. Кажи какъв спор искаш да водиме и да се започва.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2010 16:28

Аз имам малко по-различно мнение за този прословут дефанзивен халф. Според мен Ясен се справя със задачата за налагане на схема 4-4-2 и прословутото "пакетно придвижване :mrgreen: " (не мога да не се изхиля). Та дефанзивен халф при схемата, която налагаше Мъри бе безценна позиция и Ричи се справяше страхотно със задачите си. Но беше някакъв късмет, че разполагахме с него, понеже такива играчи обикновено играят в едни други първенства, 'дето не ходят по 3-4 000 на мач. А при Ясен дефанзивни функции имат двама, а не един играч. Но вътрешните халфове са натоварени и с други функции. Мнението ми е, че нямаме нужда от такъв играч, най-вече защото Дарко и Владо са страхотно двойка, а на смяна чакат не по-малко добри играчи като Огнянов, Кривчо и Балтанов.
Съдя по мача с Дъндолк и 90-те минути, които изгледах, така че не знам дали ще изглеждаме така и срещу червените например.
Дано не е вярна новината за новия холандец, понеже това ще значи, че мястото на Владо или Дарко ще изстине. А да е добър, да е добър, колко да е добър?! Докато се аклиматизира и ще е дошла зимата.
Последна промяна от metodito на 24 юли 2010 16:40, променено общо 2 пъти.

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 24 юли 2010 16:32

metodito написа:Аз имам малко по-различно мнение за този прословут дефанзивен халф. Според мен Ясен се справя със задачата за налагане на схема 4-4-2 и прословутото "пакетно придвижване :mrgreen: " (не мога да не се изхиля). Та дефанзивен халф при схемата, която налагаше Мъри бе безценна позиция и Ричи се справяше страхотно със задачите си. Но беше някакъв късмет, че разполагахме с него, понеже такива играчи обикновено играят в едни други първенства, 'дето не ходят по 3-4 000 на мач. А при Ясен дефанзивни функции имат двама, а не един играч. Но вътрешните халфове са натоварени и с други функции. Мнението ми е, че нямаме нужда от такъв играч, най-вече защото Дарко и Владо са страхотно двойка, а на смяна чакат не по-малко добри играчи като Огнянов, Кривчо и Балтанов.
Съдя по мача с Дъндолк и 90-те минути, които изгледах, така че не знам дали ще изглеждаме така и срещу червените например.

Кривчо , както го наричаш сдаде багажа. Време е да му търсите заместник.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2010 16:35

fantom 2 написа:

Той има: Огнянов и Балтанов. Но Кривия за последните 15 минути на мача е златна резерва и с един от своите маркови пасове от място може да реши всеки мач... стига на тоя дето е подал да вкара, де. Няма стари и млади.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 юли 2010 16:41

metodito написа:
fantom 2 написа:

Той има: Огнянов и Балтанов. Но Кривия за последните 15 минути на мача е златна резерва и с един от своите маркови пасове от място може да реши всеки мач... стига на тоя дето е подал да вкара, де. Няма стари и млади.

Наистина в повечето ни мачове ще е необходим един дефанзивен налф,но има наказания,контузии...Трябва ни още един!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2010 16:46

Синьо сърце написа: Наистина в повечето ни мачове ще е необходим един дефанзивен налф,но има наказания,контузии...Трябва ни още един!

Огнянов става за тази позиция. Балтанов също не трябва да се подценява, а Шакиб, нали бил преди играел на такава позиция...
Принципно, тези трансфери в последният момент нещо не ме кефят, но пък един холандец със сигурност е научен да играе нормално.

Върни се в “Левски”