Бе, толкова ли е трудно да се сетите? fantom си е провокатор някакъв. Като го цитирате и му отговаряте и тази тема ще я заключат като онази за Гунди, ама не заради фантома само, а и заради вас!
Приемете го като спама в пощата си. Не го отваряш, не го четеш. Не му обръщаш внимание.
Нека си пише. Това не е форума на Мао Дзе Дун. Всеки луд има право на живот. Няма смисъл да му дават баници. Той себе си излага. Не друг.
Чакат нов холандец на "Герена"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Чакат нов холандец на "Герена"
Последна промяна от metodito на 24 юли 2010 15:41, променено общо 1 път.
- Middlesbrough
- Контакти:
Мисля 4е направих тази тема не за да се обсужда кои е туп и такива работи има си ли4ен 4ат тм се псуваите...нека продулжим да говорим по темата...Благодаря предварително !
С Нас Който Иска,Срещу Нас Който Може...Ултра ЛЕВСКИ
Не се занимавайте с фантома
С него не може да се води спор, защото той пише само, когато му изнася 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Не се занимавайте с фантомаС него не може да се води спор, защото той пише само, когато му изнася
Не е вярно това. Кажи какъв спор искаш да водиме и да се започва.
- metodito
- Контакти:
Аз имам малко по-различно мнение за този прословут дефанзивен халф. Според мен Ясен се справя със задачата за налагане на схема 4-4-2 и прословутото "пакетно придвижване
" (не мога да не се изхиля). Та дефанзивен халф при схемата, която налагаше Мъри бе безценна позиция и Ричи се справяше страхотно със задачите си. Но беше някакъв късмет, че разполагахме с него, понеже такива играчи обикновено играят в едни други първенства, 'дето не ходят по 3-4 000 на мач. А при Ясен дефанзивни функции имат двама, а не един играч. Но вътрешните халфове са натоварени и с други функции. Мнението ми е, че нямаме нужда от такъв играч, най-вече защото Дарко и Владо са страхотно двойка, а на смяна чакат не по-малко добри играчи като Огнянов, Кривчо и Балтанов.
Съдя по мача с Дъндолк и 90-те минути, които изгледах, така че не знам дали ще изглеждаме така и срещу червените например.
Дано не е вярна новината за новия холандец, понеже това ще значи, че мястото на Владо или Дарко ще изстине. А да е добър, да е добър, колко да е добър?! Докато се аклиматизира и ще е дошла зимата.

Съдя по мача с Дъндолк и 90-те минути, които изгледах, така че не знам дали ще изглеждаме така и срещу червените например.
Дано не е вярна новината за новия холандец, понеже това ще значи, че мястото на Владо или Дарко ще изстине. А да е добър, да е добър, колко да е добър?! Докато се аклиматизира и ще е дошла зимата.
Последна промяна от metodito на 24 юли 2010 16:40, променено общо 2 пъти.
metodito написа:Аз имам малко по-различно мнение за този прословут дефанзивен халф. Според мен Ясен се справя със задачата за налагане на схема 4-4-2 и прословутото "пакетно придвижване" (не мога да не се изхиля). Та дефанзивен халф при схемата, която налагаше Мъри бе безценна позиция и Ричи се справяше страхотно със задачите си. Но беше някакъв късмет, че разполагахме с него, понеже такива играчи обикновено играят в едни други първенства, 'дето не ходят по 3-4 000 на мач. А при Ясен дефанзивни функции имат двама, а не един играч. Но вътрешните халфове са натоварени и с други функции. Мнението ми е, че нямаме нужда от такъв играч, най-вече защото Дарко и Владо са страхотно двойка, а на смяна чакат не по-малко добри играчи като Огнянов, Кривчо и Балтанов.
Кривчо , както го наричаш сдаде багажа. Време е да му търсите заместник.
- metodito
- Контакти:
fantom 2 написа:
Той има: Огнянов и Балтанов. Но Кривия за последните 15 минути на мача е златна резерва и с един от своите маркови пасове от място може да реши всеки мач... стига на тоя дето е подал да вкара, де. Няма стари и млади.
- Синьо сърце
- Контакти:
metodito написа:fantom 2 написа:
Той има: Огнянов и Балтанов. Но Кривия за последните 15 минути на мача е златна резерва и с един от своите маркови пасове от място може да реши всеки мач... стига на тоя дето е подал да вкара, де. Няма стари и млади.
Наистина в повечето ни мачове ще е необходим един дефанзивен налф,но има наказания,контузии...Трябва ни още един!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- metodito
- Контакти:
Синьо сърце написа: Наистина в повечето ни мачове ще е необходим един дефанзивен налф,но има наказания,контузии...Трябва ни още един!
Огнянов става за тази позиция. Балтанов също не трябва да се подценява, а Шакиб, нали бил преди играел на такава позиция...
Принципно, тези трансфери в последният момент нещо не ме кефят, но пък един холандец със сигурност е научен да играе нормално.