Вчера в медиите излезе че все пак мача ще бъде в Калмар,като за това са помогнали Ф.К.Левски-те са дали съгласие мача да бъде там,а стадиона не е лицензиран в Калмар.Как става това,някой знае ли?И защо нашето ръководство се е съгласило незнам,само заради изкуствената трева ли.Мисля си в Норкьопинг фактора домакинство щеше да изчезне.
А дали не е нещо друго.
Калмар-Норкьопинг!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Калмар-Норкьопинг!
LEVSKI_FOREVER
- south_division
- Контакти:
Re: Калмар-Норкьопинг!!!!!!!!!!!!!
zlatan написа:Вчера в медиите излезе че все пак мача ще бъде в Калмар,като за това са помогнали Ф.К.Левски-те са дали съгласие мача да бъде там,а стадиона не е лицензиран в Калмар.Как става това,някой знае ли?И защо нашето ръководство се е съгласило незнам,само заради изкуствената трева ли.Мисля си в Норкьопинг фактора домакинство щеше да изчезне.
А дали не е нещо друго.
Като например ?
Гледането на прекалено много БГ футбол води до психясване
.Във най-дребните неща виждате конспирации или задкулисни игри.Хора,наслаждавайте се на играта и не милете за глупости.

INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
- deepblue1963
zlatan написа:Вчера в медиите излезе че все пак мача ще бъде в Калмар,като за това са помогнали Ф.К.Левски-те са дали съгласие мача да бъде там,а стадиона не е лицензиран в Калмар.Как става това,някой знае ли?И защо нашето ръководство се е съгласило незнам,само заради изкуствената трева ли.Мисля си в Норкьопинг фактора домакинство щеше да изчезне.
А дали не е нещо друго.
1.Факторът "трева' не е чак толкова маловажен,колкото ти се струва.
2.И двата стадиона са ни еднакво непознати.Така,че ЗА НАС и двата са еднакво НЕГОСТОПРИЕМНИ.При това положение по-добре ще е да си играем на "нормална" трева.
3.Що се отнася до "фактора домакинство",виждам,че Дачия не се впечатлиха кой знае колко и извъртяха 0-0.Ние по-зле ли сме от тях?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Като например ?
ами например това -Ръководството да е решило че Калмар няма да създадат проблеми.
Не търся конспирации,а само това че ми е чудно.Представи си дали това може да стане в БГ-примерно Локо Сф да ни помолят да играем на Надежда.щото стадиона им няма лиценз.
ами например това -Ръководството да е решило че Калмар няма да създадат проблеми.
Не търся конспирации,а само това че ми е чудно.Представи си дали това може да стане в БГ-примерно Локо Сф да ни помолят да играем на Надежда.щото стадиона им няма лиценз.
LEVSKI_FOREVER
кво значение има кое,къде важното е да ги разузнаят добре,да им знаят силните и слабите страни все пак са скандинавци,НО Левски е ПО-СИЛЕН 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Сами от ПФК Левски са поискали да се играе на стадиона на Калмар, а тука някакви конспиратори пак се навъдиха.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
моля модовете затворете темата,щото след малко ще ме изкарат,терорист.Аз просто споделих нещо и темата се разви в друга посока.
Благодаря ви предварително.
Благодаря ви предварително.
LEVSKI_FOREVER
Така си и знаех ... Гонзо е продал мача ...
- deepblue1963
viroglav написа:Така си и знаех ... Гонзо е продал мача ...
Въх!Сакън!!!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!