КЪДЕ СА ГОЛЕМИТЕ АНАЛИЗАТОРИ-ЖУРНАЛИСТИ НА ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КЪДЕ СА ГОЛЕМИТЕ АНАЛИЗАТОРИ-ЖУРНАЛИСТИ НА ЦСКА
Наистина не разбирам защо цесекарите винаги създават такава истерия от една загуба? Много важно, че са паднали в контрола. Важно е какво ще стане в официалните мачове. Още когато Титан назначиха Дочев, за всеки нормалномислещ фен трябва да е било ясно, че той няма как за 1 месец да направи отбор. Обаче медиите няма да го оставят на мира. Вчера ги гледам червените журналисти след мача - ами те оскотяли от злоба. На онзи от Ринг - Стефан, зеленя пяна му излизаше от устата. Ивайло Ангелов с напълно неадекватен поглед задава някакви мегамалоумни въпроси: "Защо продадохте мача?" "Срещу кого играхте?" "Онзи черничкия ви разхождаше много?". На кой му трябва такава истерия?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Братле,какво толкова искаш да четеш за мача(коментари),аз го гледах и не мисля че за този мач трябва да се пише нещо! На всички ни стана ясно, че мача беше слаб за армейците и трябва да го забравим, възможно най-бързо, а коментари ще четеш във вторник, към 21 Часа!danko_sot написа:Много ми е чудно че по всички сайтове не открих един коментар за случващото се в ЦСКА или просто коментар-анализ на снощния мач. Къде е сега Ники Александров, спорталци, дори и *** как не са пуснали някой дискредитиращ коментар за снощния мач. Преди време бях пуснал една тема, че Ники Александров пише коментари за ЦСКА за щяло и нещяло. Общо взето всяка седмица пуска коментар за ЦСКА, дори и нищо особено да не е се е случило в клуба. Ей така да израходва малко мастило, да вземе няой лев от вестниците. Ники, къде си сега след снощния резил и суперстранен резултат. Суперстранен в много измерения![]()
![]()
Ники а и други журналисти български са изкарали цялата подготовка с ЦСКА, а ние сме просто фенове и не можем да следим отборът от толкова близко. Аз лично не съм гледал нито един мач на ЦСКА от началото на подготовката, само репортажи и чета коментарите на журналистите след това. Така че ако има бъргарски журналисти сега е моментът да развъртят писалките и да напишат какво според тях става в ЦСКА, а не когато нищо не става да си запълват само вестниците и сайтовете. Иначе моят съвет към Ники е да бъде по-остър в писанията си, понякога е твърде мек за ставащато в ЦСКА, не знам защо е такъв може би нещо го притеснавя, но понякога просто се налага
п.п. Само Тодор Шабански се е осмелил да напише нещо за мача. Но той поне не се притеснява и е достатъчно критичен, когато трябва
http://www.bet-portal.net/bg/koeficient ... cosia.html ето сайт в който има коеф. Интересно е един от сайтовете за залози е дал висок коеф. за ЦСКА.
Братле,какво толкова искаш да четеш за мача(коментари),аз го гледах и не мисля че за този мач трябва да се пише нещо! На всички ни стана ясно, че мача беше слаб за армейците и трябва да го забравим, възможно най-бързо, а коментари ще четеш във вторник, към 21 Часа![/quote]ruashh написа:.
Щот тва е ЦСКА. боли да паднеш така на представянето си, на своя стадион, от някво отборче с първи мач в подготовката, новак в първа дивизия. Ти представяш ли си примерно Реал Мадрид или някъв друг колос на европейския футбол да играе примерно с нас на своето представяне и да падне с 2:5. Тва е срам. Не може да падаме с 0:3 на Армията и с 2:5 от някви отборчета. мойте уважения към Миньор. Толова години ЦСКА е градил своя имидж, слава и сега такива срамни резултати.
Колкото до залозите по-скоро е интересно какви са коуфицентите за загуба с повече от 2 гола на ЦСКА или някви такива за голям резултат. Виждам, че букмъйкърите са се застроховали и коефицентите за победа на кипърците не са кой знае колко големи
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Мача го имаше в 365 и сутринта коеф. за ЦСКА беше 2.37 казах си какъв подарък нямах кинти в сметката. Депозирах по късно влязох и вече беше 1.57 това би трябвало да значи че се е залагало за ЦСКА но знам от доста опит и четене че на мачове на които се срива вероятния коеф. става умишлено за да се завиши този от които ще излезе
За какви коментари ми говориш.Н.Александров преди няколко дни написа коментар за моментното състояние на ЦСКА и заяви ,че е умерен в прогнозите за новия сезон.Вчера по време на срещата коментарът му беше достатъчно ясен.Не трябва да виним ръководство и треньори,а да погледнем какво играят футболистите.Това е същия отбор от миналата година без двама.През целия мач не можаха да си подадат 3 паса.Виданов гледаше мача отвътре,Делев колко време трябва да е в ЦСКА за да спре да пада при удобно положение за гол,Тонев кога ще покаже,че наистина заслужава да е в ЦСКА,Маркиньос и Мигел докога ще лазят по нервите на феновете с пълната си неангажираност в повечето мачове на отбора,моментната форма на К.Стоянов и Р.Трифонов е плачевна.Единственното,което е добре ,че това е само една контрола и не е нужно да правим генерални изводи.Следващите срещи са решаващи за този отбор на ЦСКА и трябва да им осигурим спокойствие .А защо не попита къде беше В.Грънчаров след Казанската афера.Цяла седмица беше в нелегалност и дума не обели.
-
- Контакти:
Щом цска пада има големи коефициенти и продадени мачове , щом Левски бие същтата работа! На абсолютно всички очакванията ни бяха за лесна победа (и левскари и цска-ри) , нормално е коефициентите да са в полза на цска , някъде видяли ли сте при фаворитизиран домакин , да са малки коефициентите за точен резултат в полза на гостите
Когато започнат така наречените големи първенства и се получат по 1 2 изненади в първенство , и там ли ще са уговорени мачовете ?
ПП Аржентина - Германия 0:4 е най - уреденият мач тази година по вашата логика!

Linkin_Park написа:Щом цска пада има големи коефициенти и продадени мачове , щом Левски бие същтата работа! На абсолютно всички очакванията ни бяха за лесна победа (и левскари и цска-ри) , нормално е коефициентите да са в полза на цска , някъде видяли ли сте при фаворитизиран домакин , да са малки коефициентите за точен резултат в полза на гоститеКогато започнат така наречените големи първенства и се получат по 1 2 изненади в първенство , и там ли ще са уговорени мачовете ?
Нямам проблеми със загубата, отборът, треньорът и т.н. Ще се радвам, ако са паднали честно и заслужено, защото са по-слаби от кипърците. Имам проблем, ако мачът е бил уреден, за да се играе черно тото. Тва което говориш за изненадите в първенствата и Арж-Германия е вярно , изненади стават. Пробелм е когато почнат да стават по-често и то със странни резултати. 0:3 с Миньор на Армията, пускат се някви записи как предлагат да се уреди мач с Рома, после никва игра с Мездра и влизане на публиката, поради съмнения за симулативна игра. Ако има нещо такова Титаните са сбъркали отбора, да купят Миньор и там да правят подобни игрички
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Синьо сърце
- Контакти:
danko_sot написа:Linkin_Park написа:Щом цска пада има големи коефициенти и продадени мачове , щом Левски бие същтата работа! На абсолютно всички очакванията ни бяха за лесна победа (и левскари и цска-ри) , нормално е коефициентите да са в полза на цска , някъде видяли ли сте при фаворитизиран домакин , да са малки коефициентите за точен резултат в полза на гоститеКогато започнат така наречените големи първенства и се получат по 1 2 изненади в първенство , и там ли ще са уговорени мачовете ?
Нямам проблеми със загубата, отборът, треньорът и т.н. Ще се радвам, ако са паднали честно и заслужено, защото са по-слаби от кипърците. Имам проблем, ако мачът е бил уреден, за да се играе черно тото. Тва което говориш за изненадите в първенствата и Арж-Германия е вярно , изненади стават. Пробелм е когато почнат да стават по-често и то със странни резултати. 0:3 с Миньор на Армията, пускат се някви записи как предлагат да се уреди мач с Рома, после никва игра с Мездра и влизане на публиката, поради съмнения за симулативна игра. Ако има нещо такова Титаните са сбъркали отбора, да купят Миньор и там да правят подобни игрички
Що не приемете,че просто толкова са възможностите на играчите!Ние поне това направихме миналата година-не могат и толкова!От Миньор сте паднали-че с какво ги превъзхождате,че да не паднете?Нас ни би сульо и пульо-да сме търсили уговорени мачове?Те по терена не могат да се срещнат,за коефициенти говорите... По темата-много шум за една контрола!Паднали-голям праз!Е,като се изключат бъзиците,ама ще ги изтърпите.

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Добро мнение Синьо сърце. Дано си прав и причината да е в играчите, а не в други задкулисни неща. Въпреки че това значи още един провален сезон за ЦСКА. Днес гледах на репортаж представянето на футболистите ни. Като почнаха да излизат - Чавдаров, Мигел, Маркиньос, Муши, Павката, Караджата, Манчев и т.н. Викам си ебахти състава. Може би наистина сме слаби и играчите ни толкоз могат. Ама кой е виновен- още отдавна трябваше да се отървем от някои от тия герои, други да продадем и да вземем на тяхно място по-класни. Дано Дочев поне изцеди максимума от тях. Но по всичко личи, че ще ни е много трудно да вземем титлата този сезон, а за Евротурнирите въобще не знам