Роналдо взима номера на Раул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Роналдо взима номера на Раул

Мнениеот Madridist » 23 юли 2010 16:32

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще носи фланелка с номер "7" през новия сезон, ако легендата Раул Гонсалес Бланко напусне Кралския клуб, пише вестник "Марка". Намерението на португалския стрелец е одобрено от ръководството на "белите". "Седмицата" е любим номер на Кристиано и той е изключително щастлив, че ще може отново да я има на гърба си.

Иконата Раул напуска "Бернабеу", като в близките дни се очаква трансферът да стане официален. Напускането на Хосе Мариа Гутиерес - Гути пък ще освободи номер "14". Първи кандидат за него е Чаби Алонсо.

Линк-http://www.sportal.bg/news.php?news=249792

Какво мислите, според вас, трябва ли да се вади седмицата от употреба, в чест на Раул или не. Аз лично съм малко раздвоен- и да и не. Смятам, че Раул е легендата на Реал, не случайно някои хора,къде на шега, къде наистина казват на отбора Раул Мадрид :) Все пак си мисля, че дори и седмицата да продължи да се използва, това по никакъв начин няма да намали величието на Раул. Всеки ще си спомня за него,като казва-той беше велик играч,изиграл е над 700 мача за любимия си клуб, има над 300 отбелязани гола, спечелил е 3 шампионски лиги и т.н. В Реал Мадрид са играли велики футболисти, но за мен иконата си остава Раул, човекът-легенда, футболист,който респектира дори с присъствието си. Думите не ми стигат да опишат всичко,което мисля за Ел капитан. Все пак, аз съм от хората,които смятат, че на терена не играе номерът, а играчът. Затова, дори и седмицата да се предостави на някой друг, по никакъв начин това няма да е обида за Раул, напротив, който и да вземе номера от тук нататък в бъдеще, всеки човек ще казва- "хей, този носи номера на Раул" и малко или много ще се сещаме за любимия играч :) И сега се сетих, че когато Бутрагеньо се отказваше от футбола и остави седмицата на Раул, тогава много хора бяха против, и смятаха, че не може някакъв случаен тогава младок да взима номера на великия Бутрагеньо. Е този младок взе номера и стана легенда. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Роналдо взима номера на Раул

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2010 16:33

Човека си направи марка с номер 9, а сега да взема 7 не ми се вярва.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 юли 2010 16:37

pomiqrat написа:Човека си направи марка с номер 9, а сега да взема 7 не ми се вярва.

И това го има, все пак официално още Раул не е напуснал Реал и нищо не е ясно. Идеята на темата ми е по-скоро дали трябва Реал да вадят седмицата от употреба или това не е от толкова голямо значение :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 юли 2010 17:15

Естествено, че ще си смени номера. Нали така много хора ще искат да си купят негова фланелка с друг номер ;)

Потребителски аватар
zahar40o
Контакти:

Мнениеот zahar40o » 23 юли 2010 18:33

Всъщност Раул вече напусна Реал Мадрид, а Роналдо вече взе номер 7 :)

http://www.winner.bg/european-football/read28288.html
[rimg]http://hazremi.files.wordpress.com/2008/05/kingofeurope.jpg[/rimg]
Kings of Europe 2008 !!

Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 юли 2010 19:12

Моето мнение ,е че трябва да бъде замразен #7 и да не се играе с него за да се сложи край на една ера донесла много успехи на отбора.Раул за мен е нещо като Дел Пиеро и Тоти в техните клубове ЛЕГЕНДА ! Не съм фен на Реал Мадрид ,даже са ми антипатични ,но такива футболисти като Раул винаги ще ги уважавам .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 23 юли 2010 20:28

Madridist написа:Какво мислите, според вас, трябва ли да се вади седмицата от употреба, в чест на Раул или не. Аз лично съм малко раздвоен- и да и не. Смятам, че Раул е легендата на Реал, не случайно някои хора,къде на шега, къде наистина казват на отбора Раул Мадрид :) Все пак си мисля, че дори и седмицата да продължи да се използва, това по никакъв начин няма да намали величието на Раул. Всеки ще си спомня за него,като казва-той беше велик играч,изиграл е над 700 мача за любимия си клуб, има над 300 отбелязани гола, спечелил е 3 шампионски лиги и т.н. В Реал Мадрид са играли велики футболисти, но за мен иконата си остава Раул, човекът-легенда, футболист,който респектира дори с присъствието си. Думите не ми стигат да опишат всичко,което мисля за Ел капитан. Все пак, аз съм от хората,които смятат, че на терена не играе номерът, а играчът. Затова, дори и седмицата да се предостави на някой друг, по никакъв начин това няма да е обида за Раул, напротив, който и да вземе номера от тук нататък в бъдеще, всеки човек ще казва- "хей, този носи номера на Раул" и малко или много ще се сещаме за любимия играч :) И сега се сетих, че когато Бутрагеньо се отказваше от футбола и остави седмицата на Раул, тогава много хора бяха против, и смятаха, че не може някакъв случаен тогава младок да взима номера на великия Бутрагеньо. Е този младок взе номера и стана легенда. :)

Съгласен съм с написаното от теб, но тук конкретно става въпрос за CR! Ок, седмицата може да не се вади, но да не се дава на това леке! Фланелката със номер 7 на гърба е свещена за всички фенове на Реал и да я носи тоя гелосан лигльо... това вече наистина ще бъде подигравка към Раул, че и към Бутрагеньо! - лично мнение.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 юли 2010 21:02

По този въпрос си имам мнение отдавна, и то е - 7-та трябва да бъде извадена от употреба или завинаги, или до мига в който някой от школата заслужи да я носи. Мисля, че ще бъде неуважение към постиженията на Раул и приноса му за клуба. Човека си тръгва за да не пречи на никого, а и да го питат какво мислиш за номера, той ще каже, че това е работа на ръководството, няма нишо против и т.н. защото е пич, единствения футболист на Реал, когото не съм виждал да прави панаири на терена, дори и в най-плачевните или напечени моменти от мачовете. Просто е мегатъпо да се дава точно на Роналдо, защото той е носил такава в Манчо и се има за КР7, видите ли. Добър, добър, ама няма служба за този номер.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
zahar40o
Контакти:

Мнениеот zahar40o » 23 юли 2010 21:05

Абе какжо общо имат другите футболисти със Роналдо .. Всеки футболист иска да носи любимия си номер на гърба си. Нормално е и Роналдо да го иска. Аз не виждам със какво може да се развали магията на номер 7 както всички казвате. Не е ли Роналдо най-скъпият играч в историята на клуба? Не е ли Роналдо най-скъпият футболист на света? Роналдо е носител на златната топка,на златната обуфка и е избиран за най-добър играч на ФИФА, така че не виждам с какво не заслужава номер 7 ;) Да не говорим че Реал ще спечели пари колкото да си построи още 5 стадиона от продажби :D:D:D
[rimg]http://hazremi.files.wordpress.com/2008/05/kingofeurope.jpg[/rimg]
Kings of Europe 2008 !!

Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 юли 2010 21:07

Мегън Фокс, прав си, както виждаш в коментара си никъде не съм споменал Роналдо. Личното ми мнение е, че този играч,днеска ще е в Реал, а утре не, и колкото и да е добър футболист, няма как да стане легенда. А и както един от по-горните потребители се изказа, Роналдо има голяма вероятност, да не си смени номера, защото нали вече е наложил марката CR9. Като говорех за седмицата в Реал, визирах в бъдеще някой младок от школата да я сложи с надежда да стане новия Раул или Бутрагеньо. :)

Върни се в “Реал Мадрид”