Сектор Б отговори на "професора"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Re: Сектор Б отговори на "професора"

Мнениеот botkata » 23 юли 2010 16:25

PFCB написа:Истината е, че в България е нямало анти-комунистически отбор, не е можело и да има, кой ще допусне подобно нещо. След 1989 обаче ЦСКА се изкара репресиран от комунизма и претендираше, че е наследник на АС'23 по простата причина, че плащаше наем, за да играе на "Армията" и начините да играе там без да плаща бяха да купи стадиона или да докаже, че е наследник на АС'23, който е собственик на стадиона и официално прекратява съществуването си през 1955 (!) година. Феновете на Левски пък също започнаха да се изкарват репресирани от комунизма и най-вече считаха титлите на ЦСКА за подарени, може би защото техните са по-малко. Това е самата истина !

Незнам как да се обърна към теб с пи4 или пи4ка?! не става въпрос за титли или некви наеми ти прос ли си?? или си просто поредния идиот?!?! :x
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 23 юли 2010 16:28

gilento93 написа:Аз предлагам да се прекръстим на "Вувузела Юнайтед".На всички феново,които имат членски карти им се раздава по една вувузела и цял мач я надуват.Така поне ще сме най-шумната публика в България. :)

Ти явно си кретен от малък, както си написал по-долу. По-добре не пиши нищо, отколкото да напишеш голяма глупост.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 23 юли 2010 16:29

Вие според властта се адаптирате. Днеска фашисти, утре комунисти, неделя демократи, в понеделник либерали. Само да има кой да ви помага[/quote]

Помияр - поне си си паснал на името. Голям помияр си - вярно!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2010 16:32

Коплко лесно могат да бъдат провокирани хората не е истина
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 юли 2010 16:35

Daniel Levski написа:
gilento93 написа:Аз предлагам да се прекръстим на "Вувузела Юнайтед".На всички феново,които имат членски карти им се раздава по една вувузела и цял мач я надуват.Така поне ще сме най-шумната публика в България. :)

Ти явно си кретен от малък, както си написал по-долу. По-добре не пиши нищо, отколкото да напишеш голяма глупост.

Пич написах го за майтапа,че гледам тая тема много се нажежи та си викам да пусна едно по-развеселяващо коментарче. ;)

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 23 юли 2010 16:35

Професора, като отявлен комунист изобщо не ме учудва с тези си възгледи. Това вече се е случвало в България по време на комунизма, а именно насилствена смяна на имената на някои малцинства. Може да е всичко, може да са всякакви, но това за мен не е редно, даже меко казано. Всеки сам избира името си. Нашите предци когато са създавали отбора са го кръстили Левски и аз съм горд, че моят отбор носи това име. Професора с това изявление показва единствено, че все още живее в една друга епоха, безвъзвратно отминала и освен, че се изложи (колкото и учен да е) друго не постигна. По същата логика аз мога да поискам професора да си смени неговото име. Глупави причини за това мога да измисля стотици.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 23 юли 2010 16:36

pomiqrat написа:Коплко лесно могат да бъдат провокирани хората не е истина

Ти нямаш поводи за притеснение :)

А по темата...Не е нужно да се доказва нещо ,на индивиди,които носят в сърцата си само омраза...Отборът е ЛЕВСКИ...Това ви дразни? Прекрасно
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 23 юли 2010 16:38

Предлагам ви да рагледате следния линк
http://en.wikipedia.org/wiki/Associatio ... club_names
Тук има списък с имена на футболни отобри, които са кръстени на най-различни неща. Списъкът не е пълен, защото аз се сетих за още няколко имена в различни катогории, които липсват (Левски не присъства в списъка с отбори кръстени на хора, като и други). Има отбори кръстени на градове, държави, национални празни, хора и всякакви други. Вие представяте ли си, ако отбор в България беше кръстен 3-и март, България, София, Пловдив. Хората кръщават отобрите посвещавайки името на нещо значимо за тях, което ги е обединило или кара да се чувстват горди с името си. Другото е елементарни разсъждения на разни изветрели псевдо професори.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 23 юли 2010 16:41

Безотговорен написа:Предлагам ви да рагледате следния линк
http://en.wikipedia.org/wiki/Associatio ... club_names
Тук има списък с имена на футболни отобри, които са кръстени на най-различни неща. Списъкът не е пълен, защото аз се сетих за още няколко имена в различни катогории, които липсват (Левски не присъства в списъка с отбори кръстени на хора, като и други). Има отбори кръстени на градове, държави, национални празни, хора и всякакви други. Вие представяте ли си, ако отбор в България беше кръстен 3-и март, България, София, Пловдив. Хората кръщават отобрите посвещавайки името на нещо значимо за тях, което ги е обединило или кара да се чувстват горди с името си. Другото е елементарни разсъждения на разни изветрели псевдо професори.

Браво!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 23 юли 2010 16:43

pomiqrat написа:Коплко лесно могат да бъдат провокирани хората не е истина

Научи се първо да пишеш правилно - провокаторе.

Върни се в “Левски”