Сектор Б отговори на "професора"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Сектор Б отговори на "професора"

Мнениеот L_Messi » 23 юли 2010 16:01

pomiqrat написа:
Кои хора мислич, че събориха петолъчките из България? Пак същите дегизира ли се демократи

Петолъчката от Партийния дом я свалиха, защото Хайнекен спряха да си плащат за рекламата, не за друго ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2010 16:02

Neron написа:
delqnski47 написа:Някои хора са толкова сбъркани на тема комунизъм,че няма на къде!

Е да вие си го познавате и знаете по рождение все пак ви е в кръвта това.Прав си ние от петолъчки грабене наглост и т.н. не разбираме.

По пронцип като казах ''някои'' имам впредвид всички,поради простата причина,че тия дето викат ''Да живее комунизма'' и ''Смърт за комунизма'' си нямат и грам понятие от КОМУНизма и едните се кланят на този строй а други обвиняват тоя и оня че бил комунист,без дори малко да разбират от това!
Но аз нямам абсолютно никакво намерение да обяснявам на хора,които НЕ ИСКАТ да разберат(не че не могат) :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 23 юли 2010 16:03

Вилям 2 в Холандия и както казаха по-горе - Сампдория в Италия.[/quote]
Трябва да се прави разлика между имена на национални герои и такива на митични герои и богове.Присвоявайки си името на национален герои ти трябва да го пазиш,а не да се гавриш с него.Левски би се обърнал в гроба ако види как футболистите на клуб носещ неговото име вдигат за нацистки поздрав ръка към публиката и я поздравяват със Зиг Хайл ;)[/quote]

А на Андреа Дория,какво му е митичното?!?!А хем сме фашисти,хем комунисти?!?!Абе пичага,ти основно образование имаш ли?
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2010 16:06

SAMP написа:Вилям 2 в Холандия и както казаха по-горе - Сампдория в Италия.

Трябва да се прави разлика между имена на национални герои и такива на митични герои и богове.Присвоявайки си името на национален герои ти трябва да го пазиш,а не да се гавриш с него.Левски би се обърнал в гроба ако види как футболистите на клуб носещ неговото име вдигат за нацистки поздрав ръка към публиката и я поздравяват със Зиг Хайл ;)[/quote]

А на Андреа Дория,какво му е митичното?!?!А хем сме фашисти,хем комунисти?!?!Абе пичага,ти основно образование имаш ли?[/quote]

Вие според властта се адаптирате. Днеска фашисти, утре комунисти, неделя демократи, в понеделник либерали. Само да има кой да ви помага
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

iotur

Мнениеот iotur » 23 юли 2010 16:08

хахахаха къде е онзи малоумен тарикат, който ми се дървеше и ми обясняваше некви глупости за червената отрепка, която не гледала собствения си отбор, а само псувала другите....: ето тези въпроси са типичното левскарско мислене - крием се зад името на един велик българин и обвиняваме всичко живо, а ние сме невинни и чисти.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sinqta Lavina90

Мнениеот Sinqta Lavina90 » 23 юли 2010 16:10

golqmlevskar написа:Истината е, че идеологията на футболния клуб няма нищо общо с идеалите и демократичните ценности, за които е дал живота си апостола!
Понеже съм пътувал доста из европа и споделям клубните си пристрастия с чуждестранните ми приятели, знаете ли на какво е синоним името "Левски" ? на Евроидиотизъм и дебилизъм, на машинации и интриги! Така ни знаят навън, колкото и да ми е болно, трябва да признаем за правотата на професора и да бъдем преименувани моментално!
Ако ние феновете и футболистите бяхме символ на висок спортен дух и феърплей - ок никой нищо нямаше да скандира и преименува, закритите футболни центрове като Плевен, машинациите в коридорите на БФС,
византийските номера на Томас ГАФчис биха накарали Васил Иванов Кунчев да се обърне в гроба, ако можеше да ни види. Какво общо има Апостола на свободата с доносниците, пияниците, циганите, комунистите с които е бъкано в нашите редици ?

Предлагам отбора ни да се казва "Витоша" - Подуяне и започвам да събирам подписка за преименуване на футболния клуб, която лично ще сведа пред агент Тара

ТЕБЕ ТРЯБВА ДА ТЕ ОБЕСЯТ ЗАЕДНО С ПРОФЕСОРА.ТИ АКО СИ ЛЕВСКАР АЗ СЪМ БАРАК ОБАМА......ПОРЕДНИЯ ЧОРБАР ПРОВОКАТОР

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 23 юли 2010 16:12

pomiqrat написа:
SAMP написа:Вилям 2 в Холандия и както казаха по-горе - Сампдория в Италия.

Трябва да се прави разлика между имена на национални герои и такива на митични герои и богове.Присвоявайки си името на национален герои ти трябва да го пазиш,а не да се гавриш с него.Левски би се обърнал в гроба ако види как футболистите на клуб носещ неговото име вдигат за нацистки поздрав ръка към публиката и я поздравяват със Зиг Хайл ;)

А на Андреа Дория,какво му е митичното?!?!А хем сме фашисти,хем комунисти?!?!Абе пичага,ти основно образование имаш ли?[/quote]

Вие според властта се адаптирате. Днеска фашисти, утре комунисти, неделя демократи, в понеделник либерали. Само да има кой да ви помага[/quote]

Пич ти си най-несъстоятелния и издишащ чорбар(във всеки аспект и всяко едно отношение),който познавам.Лично мнение,не те ангажирам ;)Бъди здрав ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Noir
Контакти:

Мнениеот Noir » 23 юли 2010 16:15

Sinqta Lavina90 написа:
golqmlevskar написа:Истината е, че идеологията на футболния клуб няма нищо общо с идеалите и демократичните ценности, за които е дал живота си апостола!
Понеже съм пътувал доста из европа и споделям клубните си пристрастия с чуждестранните ми приятели, знаете ли на какво е синоним името "Левски" ? на Евроидиотизъм и дебилизъм, на машинации и интриги! Така ни знаят навън, колкото и да ми е болно, трябва да признаем за правотата на професора и да бъдем преименувани моментално!
Ако ние феновете и футболистите бяхме символ на висок спортен дух и феърплей - ок никой нищо нямаше да скандира и преименува, закритите футболни центрове като Плевен, машинациите в коридорите на БФС,
византийските номера на Томас ГАФчис биха накарали Васил Иванов Кунчев да се обърне в гроба, ако можеше да ни види. Какво общо има Апостола на свободата с доносниците, пияниците, циганите, комунистите с които е бъкано в нашите редици ?

Предлагам отбора ни да се казва "Витоша" - Подуяне и започвам да събирам подписка за преименуване на футболния клуб, която лично ще сведа пред агент Тара

ТЕБЕ ТРЯБВА ДА ТЕ ОБЕСЯТ ЗАЕДНО С ПРОФЕСОРА.ТИ АКО СИ ЛЕВСКАР АЗ СЪМ БАРАК ОБАМА......ПОРЕДНИЯ ЧОРБАР ПРОВОКАТОР

Сигурно си прав, ама това не прави голяма част от мнението му вярно... донякъде :)

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 23 юли 2010 16:18

ФК Левски е създаден през 1914а година - много преди футбола да се превърне в бизнес и много преди да има идиоти по трибуните. Откъде да знаят тогава играчите, че след години ще се появят идиоти, за които няма нищо свято, и ще псуват националния си герой след всеки отбелязан гол, само защото друг отбор носи неговото име.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 юли 2010 16:19

Аз предлагам да се прекръстим на "Вувузела Юнайтед".На всички феново,които имат членски карти им се раздава по една вувузела и цял мач я надуват.Така поне ще сме най-шумната публика в България. :)

Върни се в “Левски”