Голямото изпитание или какво предстои пред нас...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Голямото изпитание или какво предстои пред нас...

Мнениеот PFC Litex » 23 юли 2010 15:41

acmilan написа:Литекс,искрено се надявам Мъри да извика 5-6 човека от вашите за контролата с Русия :twisted: :mrgreen: Иначе ви пожелавам успех в Европа,а Суперкупата е наша!За първенство мисля,че изненада на стадион Берое няма да има и за пореден път ще ви бием ;)

Супер купата лично за мен не ме интересува, но не зная какво мислят в ръководството.
Нито ще има парична награда, нито нищо, да излизат в този мач с резервите и толкова.
Изображение

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 юли 2010 15:44

rugby_man написа:Всичко зависи от мача със Жилина на 27.07.Като ви гледам програмата нямате кой знае колко сложни мачове след хубавите победи на Рудар имате и настроение следователно след мача със Жилна с хубава победа всичко би било редно да се нареди в розово за вас.Аз ви го пожелавам а мача с Берое за супер купата не сте длъжни да го играете с първия отбор безмислен мач от който повече нужда има Берое от финансова гледна точка.Успех на Литекс в Европа ;)

Какви финанси те гонят бе пич?Имаш предвид награден фонд за супер купата ли?Не си ли чул,че такъв нямало да има заради тежката финансова криза.И да се върна на Литекс.Най-трудно ще ви бъде в първенството като гостувате в Пловдив и Стара Загора.Супер купата може и да я зарежете но не подценявайте Жилина.Може да са паднали от молдовци ли малтийци ли какви бяха не знам но щом на свой терен са били 3:0 значи си опичайте акъла поне 2 гола да им вкарате още тук.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 23 юли 2010 15:45

ако бием жилина в първия мач виждам минимум 9 победи в тези 10 мача така че едно старо клише звучи така-мача на годината :)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 23 юли 2010 15:46

Хубава тема, мисля да я копирам и в нашия форум. ;)
Горе-долу сме на едно дередже и ние, и вие, с тези тежки серии, които имат и двата отбора.
За мачовете от първенството - най-трудно ще ви е с Миньор и Локо Пд, иначе Берое и Академик няма да имате проблем да ги биете. Колкото до Жилина - трудна работа, но с малко късмет ще ги отстраните. Тази събота имат дерби със Слован и не е зле някой от щаба ви да се разходи до Словакия.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 юли 2010 15:50

kokic1986 написа:
garfild8 написа:И това че,на същата дата Трупата на Мъри има контрола в Москва.И Литекс,ще бъдат без националите си.

[offtopic]Трупата на Мъри се нарича национален отбор на БЪЛГАРИЯ - малоумник такъв[/offtopic]

:lol: Викай така и на останалите от форума,дето ползват това определение.И на журналята по сайтове и вестници. :lol: Трупата на Мъри,беше някога НАЦИОНАЛЕН ОТБОР.Аз го гледам 30 години вече,но такава сбирщина,никога не е имало.
;) П.П.Даже Трупата на Мъри е комплимент,а ти не се пали така.Бързо ще остарееш. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 юли 2010 15:55

L_Messi написа:Хубава тема, мисля да я копирам и в нашия форум. ;)
Горе-долу сме на едно дередже и ние, и вие, с тези тежки серии, които имат и двата отбора.
За мачовете от първенството - най-трудно ще ви е с Миньор и Локо Пд, иначе Берое и Академик няма да имате проблем да ги биете. Колкото до Жилина - трудна работа, но с малко късмет ще ги отстраните. Тази събота имат дерби със Слован и не е зле някой от щаба ви да се разходи до Словакия.

Я погледни статистиката дали нямат проблеми с резултатите в Стара Загора :?:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 юли 2010 15:56

PFC Litex написа:
acmilan написа:Литекс,искрено се надявам Мъри да извика 5-6 човека от вашите за контролата с Русия :twisted: :mrgreen: Иначе ви пожелавам успех в Европа,а Суперкупата е наша!За първенство мисля,че изненада на стадион Берое няма да има и за пореден път ще ви бием ;)

Супер купата лично за мен не ме интересува, но не зная какво мислят в ръководството.
Нито ще има парична награда, нито нищо, да излизат в този мач с резервите и толкова.

По принцип двете ръководства са искали този мач,така че вашите със сигурност ще искат да спечелят.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2010 15:58

В първите 5 кръга Литекс безпроблемно могат да съберат 15 точки и в зависимост от противника си в ШЛ и дали имат късмет в деня, в който играят да влязат и в групите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 23 юли 2010 16:07

PFC Litex написа:Пред нашият отбор се задава сериозно изпитание, изпитание което ще ни покаже имаме ли нужният потенциал, нужната подготовка и класа с които да се борим на три фронта.

Желая успех и много оранжеви радости.

пред вас предстои отпадане и участие в ЛЕ при добри намерения,поздрави :)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 23 юли 2010 16:11

acmilan написа:
L_Messi написа:Хубава тема, мисля да я копирам и в нашия форум. ;)

Я погледни статистиката дали нямат проблеми с резултатите в Стара Загора :?:

Помним последният мач - една изпусната дузпа от Янев и всичко за ловчанлии рухна. А и тогава имахте силен отбор, съмнявам се да сте толкова силни и сега.

Върни се в “Литекс”