Литекс - Жилина (Шампионска Лига) 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Жилина
е ние сме де  

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
						- paceto
- Контакти:
Re: ЛИТЕКС-ЖИЛИНА
ivaka написа:Фен съм на Левски.
Мога да кажа само "УСПЕХ!" и се пазете, защото тези жилят.
Всички ни се подиграваха, заради БАТЕ, но после усетихте, че не е лесно.
За Жилина също отнесохме подигравки от чорбарите, но щом те играха контрола и паднаха с 3:1, запяха друга песен.
Още веднъж, внимавайте и УСПЕХ!
С тази разлика, че Левски хвана БАТЕ в един период, а Литекс в друг.
Срещу Литекс те вече имаха самочувствието от предната година в групите на ШЛ, но това все пак не е оправдание за глупостта на Мъри да не прави в реванша нито една смяна - поне до падането на гола

Re: Литекс срещу Жилина
Май Дока Мадурейра ще пропусне мачовете с Жилина,а и не само тях.Четох неска, че може дори и да го оперират. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Абе кви са ви първите впечетления от брату..смисъл играл е твърде малко за да му даам оценка, ама ми се струва много дървен, по дървен и от нифлор, което си е постижение от една страна.Оставяме на страна головете, които си бяха лесни все пак..Тряаше да си земим за нападател ние дембелето, тогаа виж кон боб яде ли   

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Няма страшно. Да ще липсва, но винаги има кой да го замести. Сега е мига на Георги Миланов в който да докаже става ли за сериозни битки и т.н.
С Дока или без него трябва да отстраним Жилина, пък ако ни мине котка път живота продължава в квалификациите за ЛЕ

С Дока или без него трябва да отстраним Жилина, пък ако ни мине котка път живота продължава в квалификациите за ЛЕ

NeRaDzYrA написа:Абе кви са ви първите впечетления от брату..смисъл играл е твърде малко за да му даам оценка, ама ми се струва много дървен, по дървен и от нифлор, което си е постижение от една страна.Оставяме на страна головете, които си бяха лесни все пак..Тряаше да си земим за нападател ние дембелето, тогаа виж кон боб яде ли

1. От 30 игрови минути в официален мач оценки не се дават
2. Четвъртият гол изобщо не беше лесен
3. Нападател не се оценява само по това дали е вкарал или не, той се оценява по други неща, как се пласира, как се освобождава от защитник, как увлича защита за да отвори пространства.
4. Брату все още не е в оптимална форма, но загатна за неговите качества, много е бърз и има страхотен поглед върху играта
5. Оценка ще му даваме на края на август, а август е изпитанието за Литекс, за 30 дена ще изиграем 10 мача.

Жилина не е това,което беше миналия сезон доста играчи са разродали,а това че паднаха в първия мач с малтийците говори ,че са не са в цветуща форма.При масиран натиск с Литекс тук и буквално смазване може да се реши всичко още в първият мач.Литека-Жилина 3-0.Смела прогоза давам да   видим дали ще излезе.  

[center]R.I.P[/center]
Ще дават ли мача на Литекс с Жилина ?

Litex1 написа:Ще дават ли мача на Литекс с Жилина ?
TВ + трябва да го дава.
[center]R.I.P[/center]