Председателят на българската федерация по сумо и многократен европейски шампион Петър Стоянов – Вожда е арестуван тази сутрин, съобщи „Хоризонт”.
Информацията все още не е официално потвърдена. Не е ясно и дали арестът има връзка със специализираната полицейска операция "Килърите", започнала тази сутрин в няколко района на страната.
По време на акцията са арестувани общо 20 души, а претърсвания са извършени в София, Червен бряг, Созопол, Китен, Варна и Самоков.
Според информацията на „Хоризонт” арестите са свързани пряко с убийството на боса на футболния клуб Рилски спортист - Юри Галев. Това се потвърждавало и от факта, че операцията се провежда под ръководството на Софийската градска прокуратура.
Източник BgFen.net
Арестуваха шефа на федерацията по сумо за убийството на Юри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Арестуваха шефа на федерацията по сумо за убийството на Юри
Може да им изял провизиите и затова да е арестуван. тея много обичат да арестуват без да имат доказателства ипосле пак ще има " Ние ги хващаме, а те ги пускат". Идиоти.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
интересно е, че държавата всъщност плаща за да тренира мутри със всички тези спортове като самбо и т.н. 

[center]
[/center]

Нека ви разкажа случки с полицията
Полицията е един голям неработещ репродуктивен орган. язък з аголемината му
Вероятно сте гледали америкнски филми, при които ви избива на смях като с еобадят на 911 и почват някакви препращания да ви правят. Баща ми снощи на работа му се е случило същото. Разбрал, че му крадат склада и звъннал на 166, при което му казали, че трябва да се обади на 112
Обадил с етам и им казал бързо да дойдат те милите почнали да му искат трите имена, адреса, че най-накрая мястото на местопрестъплението. След това след 8 мин му се обаждат, че са пратили патрулка, която патрулка пък не може да намери мястото и баща ми излязал на пътя, че да го анмерят и момчетата дошли след 40 мин и естествено не са успели да хванат крадците. Преди четири дни пак са идвали и пак не са успели да ги хванат същите. Тая сутрин баща ми е чакал до 11 сутринта приу положение, че свършва в 7 да дойде някакъв полицай да му донесе сними да ги разпознае, защото баща ми ги е видял, ама полицая имал работа и не дошъл
Пред нас се сбиха и взеха, че почнаха да се гърбят и подадох сигнал в полицията, а първо районно е на 3 мин от вкъщи пеша и ченгетата дойдоха след половин час, когато всички бяха се разбягали и тъй и не ги намериха.
Една вечер на работа дойдоха две момчета и едното почна да ми прави знаци, че иска лист и химикал и си викам толкоз пък да се напият и им дадох с пиян човек не се спори. Почна да пише момчето: Господине пише ви едно нямо момче тази вечер не бях допуснат до квартирата си от съквартиранта ми и ви моял да се обадите в полицията да дойде тук.
Гледам ги и си викам тея здраво ме гъбаркат, но се обадих. Вдигаме дижурния и все едно бях му прекъснал вечерята. Почнах да му обеснявам за аккво става на въпрос и полицая ми казва "сега за какво ме лъжеш, бива ли с такива глупости да ме занимаваш" Дрън, дрън, бля, бля. Заобесних му се, че не го лъжа и ме пита : "Къде живейш" имах чувството, че още малко ще дойде да ме набие. Казах му къде живея и почна да ме пита от къде ги познавам. Казвам му, че не ги познавам и той ми вика, че тогава как си ги пуснал у вас. Преди това бях му казал, че дойдоха на работа и пак му казвам, че съм на работа и оня ми вика, че кво прайш толкоз късно на работа и му казвам, че съм нощна смяна. И той такъв аха (беше 2 часа). Казах му къде е адреса и той пак ме пита сигурен ли си, че не ме лъжеш. така поне 15 мин сме се обеснявали в любов и след 30 мин дойде патрулка, а местоработата ми в центъра на града и то на главен път. Добре, че не беше нещо спешно.
Една вечер чувам как нещо се лопа в мазите, но не обърнах внимание, зщаото имаме един изкуфял комшия, който си цепи понякога дървата в 00 часа и някой път може да го намерят с брадва в главата. Сутринта с еоказа, че са разбили мази и по етажите килери. Както пише по полицейските книжки: Престъпникът се връща на местопрестъплението. Вечерта чувам как пак с елопа събуждам баща си и слязохме долу и гледам разбити дветеа врати към едната част мазите и вътре си имаше хора, които тършуват и се обаждам до полицията. И пак някакъв олигофрен, накойто му обеснявам, че мазите са разбити, има хора долу и тоя пак сигурен ли си, лъжиш ли ме. Човек нали ми имаш номера. Глупака реши да ми върне обаждането нищо, че съм долу при тия да ме чуят. Добре, че си изключвам звука на телефонапреди да си легнаДадох му адреса, а живея на 3 мин от районното пеша онез ми дойдоха след 20 мин. Хванаха
ги.
Вероятно сте гледали америкнски филми, при които ви избива на смях като с еобадят на 911 и почват някакви препращания да ви правят. Баща ми снощи на работа му се е случило същото. Разбрал, че му крадат склада и звъннал на 166, при което му казали, че трябва да се обади на 112

Пред нас се сбиха и взеха, че почнаха да се гърбят и подадох сигнал в полицията, а първо районно е на 3 мин от вкъщи пеша и ченгетата дойдоха след половин час, когато всички бяха се разбягали и тъй и не ги намериха.
Една вечер на работа дойдоха две момчета и едното почна да ми прави знаци, че иска лист и химикал и си викам толкоз пък да се напият и им дадох с пиян човек не се спори. Почна да пише момчето: Господине пише ви едно нямо момче тази вечер не бях допуснат до квартирата си от съквартиранта ми и ви моял да се обадите в полицията да дойде тук.
Гледам ги и си викам тея здраво ме гъбаркат, но се обадих. Вдигаме дижурния и все едно бях му прекъснал вечерята. Почнах да му обеснявам за аккво става на въпрос и полицая ми казва "сега за какво ме лъжеш, бива ли с такива глупости да ме занимаваш" Дрън, дрън, бля, бля. Заобесних му се, че не го лъжа и ме пита : "Къде живейш" имах чувството, че още малко ще дойде да ме набие. Казах му къде живея и почна да ме пита от къде ги познавам. Казвам му, че не ги познавам и той ми вика, че тогава как си ги пуснал у вас. Преди това бях му казал, че дойдоха на работа и пак му казвам, че съм на работа и оня ми вика, че кво прайш толкоз късно на работа и му казвам, че съм нощна смяна. И той такъв аха (беше 2 часа). Казах му къде е адреса и той пак ме пита сигурен ли си, че не ме лъжеш. така поне 15 мин сме се обеснявали в любов и след 30 мин дойде патрулка, а местоработата ми в центъра на града и то на главен път. Добре, че не беше нещо спешно.
Една вечер чувам как нещо се лопа в мазите, но не обърнах внимание, зщаото имаме един изкуфял комшия, който си цепи понякога дървата в 00 часа и някой път може да го намерят с брадва в главата. Сутринта с еоказа, че са разбили мази и по етажите килери. Както пише по полицейските книжки: Престъпникът се връща на местопрестъплението. Вечерта чувам как пак с елопа събуждам баща си и слязохме долу и гледам разбити дветеа врати към едната част мазите и вътре си имаше хора, които тършуват и се обаждам до полицията. И пак някакъв олигофрен, накойто му обеснявам, че мазите са разбити, има хора долу и тоя пак сигурен ли си, лъжиш ли ме. Човек нали ми имаш номера. Глупака реши да ми върне обаждането нищо, че съм долу при тия да ме чуят. Добре, че си изключвам звука на телефонапреди да си легнаДадох му адреса, а живея на 3 мин от районното пеша онез ми дойдоха след 20 мин. Хванаха
ги.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
pomiqrat написа:Може да им изял провизиите и затова да е арестуван. тея много обичат да арестуват без да имат доказателства ипосле пак ще има " Ние ги хващаме, а те ги пускат". Идиоти.
Е ти какво искаш да не им нарушават спокойствието ли? Много си загрижен за правата на разбойниците !Де да беше така и за обикновенните хора !
Помияр,нямах високо мнение за полицията,ама като ти прочетох поста-съвсем.
А за това,хич нямам думи.
pomiqrat написа:Може да им изял провизиите и затова да е арестуван. тея много обичат да арестуват без да имат доказателства ипосле пак ще има " Ние ги хващаме, а те ги пускат". Идиоти.
А за това,хич нямам думи.
Само Черно море.
pomiqrat написа:Нека ви разкажа случки с полицията
Вероятно сте гледали америкнски филми, при които ви избива на смях като с еобадят на 911 и почват някакви препращания да ви правят. Баща ми снощи на работа му се е случило същото. Разбрал, че му крадат склада и звъннал на 166, при което му казали, че трябва да се обади на 112Обадил с етам и им казал бързо да дойдат те милите почнали да му искат трите имена, адреса, че най-накрая мястото на местопрестъплението. След това след 8 мин му се обаждат, че са пратили патрулка, която патрулка пък не може да намери мястото и баща ми излязал на пътя, че да го анмерят и момчетата дошли след 40 мин и естествено не са успели да хванат крадците. Преди четири дни пак са идвали и пак не са успели да ги хванат същите. Тая сутрин баща ми е чакал до 11 сутринта приу положение, че свършва в 7 да дойде някакъв полицай да му донесе сними да ги разпознае, защото баща ми ги е видял, ама полицая имал работа и не дошъл
![]()
ги.
+1
и аз мога да разказвам истории и неприятното е, че всички разказваме от 1-во лице.........

[center]
[/center]

- Sagittarius
Да,прави сте за смешниците-връзкари и подлоги наричащи себе си полицаи.За да постъпиш в полицията не се изискват някакви качества,изисква се там да имаш някой чичко,тати,стринка,да познаваш някой дебел мазен комисар,че да те назначат.Да пазиш обществото.Комични сцени с полицаи няма да изреждаме,вкл. как бягат от "врага" и как ги бият като кучета само защото не им стига смелост и кураж да бъдат истински пазители на реда,а не палячовци в униформи.Ако зависеше от мене не бих платил и 1 стотинка данък за 63 000-те търтея в МВР.В случката с Пешо Сумиста обаче има един много неприятен полъх на уж отминали времена....отминали ама друг път.В България отново е достатъчно да си тъп,да си нагъл,да си 120+ килограмова свиня без врат,да можеш да малтретираш редовите хора....за да си добре,да си печен,да си живееш като пич.Това Сумистче има тази...терористична групичка от години.През тези години рекетира хората,бие ги,краде им колите,никой нищо не му е направил.Напротив,обратното.Шеф на федерация,дори имащ безочието да се снима рамо до рамо с един от малкото символи на преуспяващ българин-Котоошу.И кога се сетиха да го закопчаят?Когато убиха човек.Без значение какъв е Галев не е никак нормално да стреля някой по улиците с АК-47.Това е чувство на беззаконие,на наглост и безочливост,на пълна безпардонност и вяра,че може да се измъкваш безнаказан.Винаги.Иначе след ареста виждаме познатите картини на хипертонични кризи у уж тъй смелите мутри-побойници напикали гащите щом усетят ръката на закона(колкото и рехава да е).А по принцип таиз ръка трябва да бие жестоки шамари и такива като тоя Сумиста да не смеят дори да карат с превишена скорост или да минат на червено,тях в нормалните държави ги дебнат даже и за неправилно пресичане да ги окошарят,какво остава да ги чакат да организират терористични групи и да стрелят с автомати по улиците.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...