Разликата между класа и надежда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Разликата между класа и надежда

Мнениеот ehh » 22 юли 2010 23:58

Че то Жоро Метъла го оставиха да лъска бутонките на Гара.
Да не мислите, че са го оставили да играе.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2010 03:14

vratar4eto написа:Абе Гарата като го гледах срещу Левски тая пролет не беше нещо особено. Да не кажа, че беше слаб. Направи няколко непростими пропуска. Силно се надявам да греша и се надявам да има късмет в Левски, но Дъндолк не е отбора срещу който да се докаже! Ако направи силен сезон обещавам да му се извиня лично и публично :) !!!

Разликата в случая е, че сега зад Дембеле играят много добри атакуващи халфове ;) Тоест ако в Локото е имал примерно 5 чисти положения на мач, сега ще има 10 8-) 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 23 юли 2010 07:58

Георги Христов трябва да го върнат на Ботев, чиято цел в момента - влизане в Б група, напълно отговаря на класата му :mrgreen: Само че се съмнявам и те да го искат.
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 23 юли 2010 08:10

И в ЦСКА като доиде Боби Хазуров в 4 мача вкара 6гола и го хвалеха до небесата а кво стана.Така че изчакаите и ще видите става или не.Иначе започна добре
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

golqmlevskar
Контакти:

Мнениеот golqmlevskar » 23 юли 2010 08:55

1. В ЦСКА не беше Боби Хазуров а брат му Костадин
2. Дайте да не се надъхваме все още, рибата в морето, вие слагате тигана, колко е класен ще си проличи след тежките мачове, а не срещу анонимници от Ирландия
3. Миналата година се задавихме с Дебърцини, тази година ще се задавим с Калмари ако продължавате да се надъхвате

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 23 юли 2010 09:29

golqmlevskar написа:1. В ЦСКА не беше Боби Хазуров а брат му Костадин
2. Дайте да не се надъхваме все още, рибата в морето, вие слагате тигана, колко е класен ще си проличи след тежките мачове, а не срещу анонимници от Ирландия
3. Миналата година се задавихме с Дебърцини, тази година ще се задавим с Калмари ако продължавате да се надъхвате

Коце Хазуров извинявам се.Но те не са братя,а братовчеди да бьдем точни
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 23 юли 2010 10:03

Много рано започнахте да го превъзнасяте.
Бях на домакинството и не останах особено очарован от играта му. Може да е от предстартовата треска, може просто да нямаше ден, но беше нищо особено. Вярно, че вкара гол, но беше и много разсеян- лоши(на моменти комични) спирания на топката, грешки при уж елементарни къси пасове.

Георги Христов стартира направи силен дебют и при първите си два сезона. Мушна 3 на Ботев. Предната година вкара 2 на Санта Хулия и много важния втори гол на Баку. После нищо не направи. Естествено, не можем да пропуснем гола срещу ЦСКА след привличането.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 23 юли 2010 11:16

Гаррата е футболист с потенциал, вижда се и от тук където съм.
:lol: Дайте му шанс, аплодирайте го, той ще се отблагодарява.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 юли 2010 11:38

Синият Болярин написа:Много рано започнахте да го превъзнасяте.
Бях на домакинството и не останах особено очарован от играта му. Може да е от предстартовата треска, може просто да нямаше ден, но беше нищо особено. Вярно, че вкара гол, но беше и много разсеян- лоши(на моменти комични) спирания на топката, грешки при уж елементарни къси пасове.

Георги Христов стартира направи силен дебют и при първите си два сезона. Мушна 3 на Ботев. Предната година вкара 2 на Санта Хулия и много важния втори гол на Баку. После нищо не направи. Естествено, не можем да пропуснем гола срещу ЦСКА след привличането.

Аз не искам от него да спира като Роналдиньо!Аз не искам от него да подава като Шави!Аз искам,когато топката му падне някъде в наказателното поле-да къса мрежата.Аз искам когато вратарят изтърве топката,той да е там и да я вкара.Засега го прави и съм зад него!Когато спре-ще видим.За всичко останало си има... :lol: :lol: :lol: "Мастъркард"
Последна промяна от deepblue1963 на 23 юли 2010 12:58, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 23 юли 2010 12:45

deepblue1963 написа:Аз не искам от него да спира като Роналдиньо!Аз не искам от него да подава като Шави!Аз искам,когато топката му падне някъде в наказателното поле-да къса мрежата.Аз искам когато вратарят изтърве топката,той да е там и да я вкара.засега го прави и съм зад него!Когато спре-ще видим.За всичко останало си има... :lol: :lol: :lol: "Мастъркард"

И аз искам същото!Да вкарва,вкарва и да не спира да бележи.Ако това стане-как е спрял топката,подал или завъртял,надали някой ще го интересува.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”