ТВ+ няма да предава Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Линк за мача Дъндолк-Левски
Някой може ли да даде линк за мача.Благодаря предварително.
Re: ТВ+ няма да предава Левски
ГАРА ДЕМБЕЛЕ БЕЛЕЖИ
Ето го и първияяяяяяяя 

ГОООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!!!!!!
Re: Линк за мача Дъндолк-Левски
marian80 написа:Някой може ли да даде линк за мача.Благодаря предварително.
Никъде няма линк

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- el_galaktiko
- Контакти:
Пичове, да коментираме мача в темата за него. Временно заключвам тази.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И какво стана в крайна сметка? Нямаше кой да заснеме мача, затова и от тв+ не го излъчиха, елементарно, хората не са виновни, че са им подляли вода в последния момент.
Каките от колцентъра, които отговарят на скайпа са тъпи пръчки с 10 запаметени реплики, които нищо не разбират, както в 95% от колцентровете.

Каките от колцентъра, които отговарят на скайпа са тъпи пръчки с 10 запаметени реплики, които нищо не разбират, както в 95% от колцентровете.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]

А защо трябва да разчитат друг да им предава мача? Ако имат претенциите да са качествена телевизия и след като са закупили правата, плюс това, цяла седмица се рекламират, можеха да пратят екип на място. Едва ли 3 часа преди мача са разбрали, че няма да получат картина, по-скоро го знаеха от дни, ама се правеха на ударени.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Как се изпраща екип с толкова много техника знаеш ли?
Нестава въпрос да изпратиш 2-3-ма човека да правят снимки с телефоните си, трябва да се изпрати цял ПТС, това дори националната телевизия никога не го е правила, какво остава за един мижав канал, като тв+.
Нестава въпрос да изпратиш 2-3-ма човека да правят снимки с телефоните си, трябва да се изпрати цял ПТС, това дори националната телевизия никога не го е правила, какво остава за един мижав канал, като тв+.
Believe in better
[/offtopic]